Şimdi Ara

Corsa mı Punto mu yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşar 19bin ytl var.2.el Corsa ctdı mı yoksa Punto 1,3 multijet mi.Artılar be eksileriyle yardım ev yorumlarınızı bekliyorum.

• ben imzamdaki arabayı kullanıorum punto 1.3mj..38binde aldım 11 ay oldu alalı şimdi 58binde allaha şükür beni hiçüzmedi yakıtı çok iyi..corsalar hakında çok bilgim yok sadece direksiyon kutularında arıza var diye biliorum..kullanan arkadaş varsa daha ayrıntılı bilgi alabilirsin..puntoyla ilgili her türlü soruyu cevaplayabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

ben imzamdaki arabayı kullanıorum punto 1.3mj..38binde aldım 11 ay oldu alalı şimdi 58binde allaha şükür beni hiçüzmedi yakıtı çok iyi..corsalar hakında çok bilgim yok sadece direksiyon kutularında arıza var diye biliorum..kullanan arkadaş varsa daha ayrıntılı bilgi alabilirsin..puntoyla ilgili her türlü soruyu cevaplayabilirim

teşekkürler bir iki sorum olucak ist trafigi malüm ortalama km kaç yakıyor.
  • Eğer punto dediğin grande punto ise direk cevabım punto al olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmelihx
    Merhaba arkadaşar 19bin ytl var.2.el Corsa ctdı mı yoksa Punto 1,3 multijet mi.Artılar be eksileriyle yardım ev yorumlarınızı bekliyorum.

@Melih,
    Seat da düşünebilirsin o fiyat aralığında.
    İlla ki ikisinden birisi mi olacak?

• Tabi ki opel corsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Punto ve korsa arasından model olarak ikiside 2004 model hala araştırıyorum.Donanım olarak hangisi daha iidir
  • 2004 ya da 2005 model Seat Cordoba TDI da düşünebilirsiniz bence...
  • OPEL VE FİYAT AYNI DİZEL MOTORU KULANIYOR.DONANIM OLARAK İKİSİDE BİRBİRİNE ÇOK YAKIN ARAÇLAR
    GERİSİ SENİNİ ZEVKİNE KALIYOR.İKİ KASADAN BİRİNİ SECEÇEKSİN.TABİ YENİ CORSAYLA GRANDE PUNTO YU KARŞILAŞTIRIYORSAN İŞ DEGİŞİR İKİSİNİNDE FARKLI DONANIM SEÇENEKLERİ VAR
  • BEN İŞE GİDİP GELİRKEN PUNTO 1.3 MULTİJET KULLANIYORUM BELKİ İNANMIYACAKSIN AMA ŞEHİR İÇİ 950 KM YOL YAPIYORUM VE BENZİN İŞIGINI YAKMADAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: tzar34

BEN İŞE GİDİP GELİRKEN PUNTO 1.3 MULTİJET KULLANIYORUM BELKİ İNANMIYACAKSIN AMA ŞEHİR İÇİ 950 KM YOL YAPIYORUM VE BENZİN İŞIGINI YAKMADAN

Puntoda ses olayı nasıl içeri ses gelme açısından
  • MOTOR SOĞUKKEN SES BİRAZ YÜKSEK FAKAT ISINDIKDAN SONRA BU SES SEVİYESİ BAYA DÜŞÜYOR.MUHTEMELEN OPELDEDE AYNIDIR İKİSİDE AYNI DİZEL MOTORU KULANIYOR SOUÇTA
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmelihx

Merhaba arkadaşar 19bin ytl var.2.el Corsa ctdı mı yoksa Punto 1,3 multijet mi.Artılar be eksileriyle yardım ev yorumlarınızı bekliyorum.

GP 1.3 Multijet .......
  • ikiside değil
  • Yeni corsa ile grande punto aynı platform üzerine kurulu araç ancak corsa grande puntodan üstün bir araç.
  • 2004 dediğine göre punto eski kasa punto. Grande punto 2006 de çıktı.
    Corsa da eski kasa corsa.
    Ben olsam ikisini de almam çünkü satarken zorlanırsın.
  • Corsa Corsa dır, Punto Punto dur , GrandePunto GrandePuntodur,

Grande Punto ile Punto yu ayırt edemeyen arkadarlar nasıl oluyorda

yorum yapabiliyorlar anlayamıyorum..
    (sadece bu konu için değil forumda genellikle punto dediğin zaman grande punto olarak anlaşılıyor)

Corsa Punto karşılaştırmasında senin beklentin önemli, fiata karşı önyargılı isen opeli marka olarak üstün görüyorsan Punto yu beğenemezsin zaten...
    Yok ben 2-3 sene bineceğim otomobile. ABS otomatik, klima, cd player gibi aksesuarlarlı olsun, servisi ekonomik olsun azıcıkda büyük görünsün
    diye düşünüyorsan tercihin Punto dan yana olacaktır. İstanbul'da o fiyata 2005 model Puntolar vardır. (yaz öncesi fiyatlar artmış da olabilir.)

Eğer Punto ile ilgileniyorsan benim topic in linkini gönderebilirim sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.