Şimdi Ara

'Corsa' Şasi, frenler, jant ve lastik (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
645
Cevap
3
Favori
64.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
    serdar abi yarın izin alabilirsem salı uludağa gidicem. gel istersen hatta elimizde gopro kamerada olacak bi ihtimal arabaya monte edip limitleri zorlayacağım hafta içi yolun boş olmasından yararlanıp=)

Emir n'aptın gidiyor musun yarın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

quote:

serdar abi yarın izin alabilirsem salı uludağa gidicem. gel istersen hatta elimizde gopro kamerada olacak bi ihtimal arabaya monte edip limitleri zorlayacağım hafta içi yolun boş olmasından yararlanıp=)

Emir n'aptın gidiyor musun yarın ?

aldım izni =)
  • Süper. Foto & video bekliyoruz.
  • Malesef go promuz yoktu. Yanımda iphone ile çekim yaptırabilceğim yetenekte biri de. Ama dört tekerinde zincir olan x5 i sollarken buz üstünde 70 km/h tan yavaş değildim:) kış lastiğini aldığım güne kadar zincir savunucusuydum ne kadar cahilmişim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartepe'de vaziyet nasıl acaba Emir ?
  • ctesi gün içinde yağış var.
    belki gün içinde gidersen karlı zeminde seyredebilirsin
  • quote:

ctesi gün içinde yağış var.
    belki gün içinde gidersen karlı zeminde seyredebilirsin

Aslında niyetim hatunu işten izin almaya ikna edebilirsem hafta içi bir gün gitmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Arkadaşlar merhabalar. Aracıma yaz lastiği almak istiyorum şimdiden. 1.2 essentia easytronic 2009 model..doğuda yaşıyorum, bulunduğum şehrin sokakları berbat durumda her yer çukur tümsek dolu araçta 46bin kmdir goodyear mevsimlik lastikler kullanılmakta..bazıları iyi gittiğini idda ediyor ..ben pek anlamıyorum doğrusu..zaten 19bin iken eşim almıştı aracı biz evlenmeden önce..yine goodyer mı yoksa michelin yada başka bi marka mı alayım..Bi de kafamda BFgoodrich var. f/p açısından en uygunu bu sanki.. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar

dayanıklı lastik olsun derseniz ilk tercihiniz bridgestone olmalı...hem sağlam hem kaliteli bir lastik...yollar iyi olsa continental,michelin.goodyear derim ancak kötü yolara bridgestone turanza serisini alın derim...yol tutuş ve frenleme de oldukça başarılı bir lastiktir..internetten araştırma yapabilirsiniz..

Eyvallah üstad çok sağol..peki turanza serisi değil de B250den alsam yine dayanıklı mıdır acaba? 185 70 14 ölçüsünde turanza yok çünki. sadece b250 var..ne yapmalıyım sizce?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar. Aracıma yaz lastiği almak istiyorum şimdiden. 1.2 essentia easytronic 2009 model..doğuda yaşıyorum, bulunduğum şehrin sokakları berbat durumda her yer çukur tümsek dolu araçta 46bin kmdir goodyear mevsimlik lastikler kullanılmakta..bazıları iyi gittiğini idda ediyor ..ben pek anlamıyorum doğrusu..zaten 19bin iken eşim almıştı aracı biz evlenmeden önce..yine goodyer mı yoksa michelin yada başka bi marka mı alayım..Bi de kafamda BFgoodrich var. f/p açısından en uygunu bu sanki.. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar

dayanıklı lastik olsun derseniz ilk tercihiniz bridgestone olmalı...hem sağlam hem kaliteli bir lastik...yollar iyi olsa continental,michelin.goodyear derim ancak kötü yolara bridgestone turanza serisini alın derim...yol tutuş ve frenleme de oldukça başarılı bir lastiktir..internetten araştırma yapabilirsiniz..

Eyvallah üstad çok sağol..peki turanza serisi değil de B250den alsam yine dayanıklı mıdır acaba? 185 70 14 ölçüsünde turanza yok çünki. sadece b250 var..ne yapmalıyım sizce?

bridgestone genel olarak dayankılı sağlam bir lastik..bence rahatlıkla B250 alabilirsiniz..etiket değerleri de fena değil..ıslak zeminde frenleme B...ses biraz fazla,ancak önce güvenlik derseniz sesi çekmek lazım..zaten en sessizi michelin o da sizin yollara hiç gelmez..

• Güncel...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bridgestone genel olarak dayankılı sağlam bir lastik..bence rahatlıkla B250 alabilirsiniz..etiket değerleri de fena değil..ıslak zeminde frenleme B...ses biraz fazla,ancak önce güvenlik derseniz sesi çekmek lazım..zaten en sessizi michelin o da sizin yollara hiç gelmez..

Çok teşekkür ederim.. Çok faydası oldu yardımınızın.. İyi forumlar

• Güncel...
  • Fikrinizi alayım,sizce en güzel 16" 4bijon jant hangisidir corsa D için?

5 bijon çok güzel jantlar var aslında ama jant göbeğini değiştirmek istemiyorum.Kışlık lastiklerim 15",yazlık lastiklerim 16" olsun gibi bir düşüncem var(17'ye güvenemiyorum,yolların çukurlarından,lastik fiyatlarından,ince yanak ve eksi konfordan)

Fikirlerinizi alayım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Fikrinizi alayım,sizce en güzel 16" 4bijon jant hangisidir corsa D için?

5 bijon çok güzel jantlar var aslında ama jant göbeğini değiştirmek istemiyorum.Kışlık lastiklerim 15",yazlık lastiklerim 16" olsun gibi bir düşüncem var(17'ye güvenemiyorum,yolların çukurlarından,lastik fiyatlarından,ince yanak ve eksi konfordan)

Fikirlerinizi alayım bakalım

16" Orijinal Opel jantları arasında tasarım olarak ön plana çıkan birkaç örnek vereyim.
    Aslında çeşit çok, çoğu da şık jantlar ama değiştirdiğine değecek çok fazla seçenek yok.
    Eğer 17" düşünüyor olsaydın o zaman iş değişirdi tabii

Üsttekiler Corsa D aksesuarıdır, bu jantlar Türkiye'ye gelen standart Corsa donanımlarında hiç kullanılmadı.
    Alttakiler ise Tigra B jantıdır.
    Fotolarda 5 bijon görünmesi yanıltmasın, verdiğim kodların tamamı 4 bijonlu versiyonlarına aittir.

10 02 607 - 482 TL
    10 02 517 - 542 TL
    10 02 163 - 403 TL
    10 02 512 - 386 TL

Fiyatlar KDV hariç adet liste fiyatıdır, %25'e kadar indirim alabiliriz, hâtta KDV bile ödemeyebilirsin
    Örneğin 4 adet 10 02 163'ü 1200 TL'ye alabilirsin.

'Corsa' Şasi, frenler, jant ve lastik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 25 Şubat 2013; 9:45:27 >

• 517 ne kadar güzel bir jant öyle ama alamam maalsef ah ah şu aralar yogun kredi borcları ile uğrasıyorum..abi birde canımız çekiyor koymayın böyle fotoları..
  • Abi su janti cok begendim ben bunun 4 bijonu var midir

http://www.opel-accessories.com/subproductgroup.jsp?language=en&country=DE&vehicle_name=Corsa%205-Door&category=Wheels&subcategory=Alloy+Wheels+16+inch&part_num=13374020#anker

Yoksa verdigin tigra b janti ornegi guzel bir ornek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu jantın kollarının tasarımını göbekte bijon yuvaları ile bir bütün oluşturacak şekilde yapmışlar.
    Dolayısı ile 5 çift kollu tasarımı bozmadan 4 bijona çevirmek pek mümkün olmamış, aynı tasarımı 4 çift kola çevirerek 4 bijonlu varyantı üretmişler.
    Tabii kollar biraz kalınlaşmış, haliyle 5 çiftin çekiciliği biraz azalmış gibi görünüyor.

10 02 669 - 574 TL.

4 tanesini 1720 TL'ye alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 25 Şubat 2013; 14:50:12 >
  • 4 çift kol olan versiyon 5 çift kol kadar zarif durmuyor bence abi.

607'yi bizim araçların kuzeni olan vauxhall corsaların üzerinde gördüm ve pek begenmedim abi,böyle nasıl anlatsam dove sabundan gibi yuvarlak hatları var ben hacı şakir gibi keskin köşeli ama sade bir şey arıyorum

517ye nötr kaldım

163 şu an en sıcak baktığım

512 ise daha büyük ebatlarda daha şık olabilir gibi duruyor.

bu işe zor işmiş,sabahtan beri opel accessories catalogu hatim ediyorum

• Corsa'ya uygun jant bakarken Meriva ve Tigra'ya da bakmıştım ama Adam'a bakmak aklıma gelmemişti, sen iyi düşünmüşsün

Aynı jantın gümüş rengi de var, tek renk değil ama en azından yeşil falan gibi kullanışsız da değil.
    Bence düşünülebilir.
    Fiyatına da bakayım dedim ama parça kodu henüz sisteme girmemiş.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.