Şimdi Ara

Corsair Dominator Ram Stabilite Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

E8500
    P5Q Pro
    Corsair Dominator 8500c5d 2x1

Selam millet..işlemci 400x9,5 (1.15 volt) ve ramlerde 1066 (5-5-5-15) 2.1 voltta.sistem sorunsuz açılıyor ama ram testini birtürlü geçiremedim.oyunlarda hata verip kapanıyor.ramlere daha fazla mı voltaj vermek gerekiyor yada timinglerle falan mı oynayım?.yardım eli uzatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terabyte_ -- 29 Mart 2009; 20:08:06 >

• bendede stabilite var kardes ben pc ye oc çakıp ramleri 1066 da çalıştırıorum ram oc yapmadan ama kandırdım pc yi stabil oluo
  • sorun işlemcide olabilirmi?? işlemci voltajını arttırmayı dene ve sıcaklıklara göz at

dominator ın normal çalışma koşulları onlar zaten, bi sorun çıkacağını da sanmıyourm, aynı anakartı kullanıyoruz, ve senin ramlerin de benim ramlerim de anakartın ram destek listesinde...
  • ramleri 1066 dan 1000 mhz ye indirdim,olmadı işlemci voltajını artıtdım yine aynı...

dikmenibo; sen hangi bios sürümünü kullanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terabyte_ -- 29 Mart 2009; 21:43:23 >
  • ramlerle alakası yok bence 2.1v yeterli gibi.ama şimdilik 2.2v verip işlemciyi test et.

sistemin o voltajda açılması bile mucize.
    400fsb için 1.275000 ver biostan.vdroop varsa 1.23'e düşer zaten.cpu-z den bak voltaj değeri 1.23 olması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.