Şimdi Ara

Corsair Force 3 SSD Okuma / Yazma hızları normalmidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Corsair Force 3 SSD'i kullanıyorum. Okuma ve yazma hızlarında bir sorun olduğunu düşünüyorum. Daha geçen gün Corsair Toolbox ile Secure Wipe ettim ancak sonuçta hiç bir değişiklik olmadı. SATA-1'e bağlı ve AHCI formatında GUID Partition Table ile formatlanmış durumda. MSI Z77A G43 model anakart ile kullanıyorum ve yeni kurduğum Windows 7'de ahci ve diğer anakart driverlarını yükledim. Test sonuçları bana yavaş gibi geldi, siz ne düşünüyorsunuz bu sonuçlar normalmidir ?

Teşekkür ederim.

Corsair Force 3 SSD Okuma / Yazma hızları normalmidir ? Corsair Force 3 SSD Okuma / Yazma hızları normalmidir ? Corsair Force 3 SSD Okuma / Yazma hızları normalmidir ?

• Programa bakip ssd ye not vermek ne kadar dogru tartışılır kendimce nedeni ilk aldigimda denedigim butun test programları farkli sonuc vermişti bende pc de aktarim program çalıştırma işleri bana gayet yeterli geldigi icin biraktim test islerini...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

ATTO ile de test yapıp ekran görüntüsü koyabilir misiniz?
  • Sentetik testler yanıltıcı olabilmekte bu yüzden oradaki değerler gerçek performansı yansıtmıyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Selamlar,

ATTO ile de test yapıp ekran görüntüsü koyabilir misiniz?

buyrun.
     Corsair Force 3 SSD Okuma / Yazma hızları normalmidir ?
  • Selamlar,

ATTO sonuçları normal görünüyor. Bazı test yazılımlarında skorlar değişiklik gösterebiliyor.
  • Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    m.2 SSD Düşük Yazma Hızı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.