Şimdi Ara

Corsair H100i Satın Alındı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Bugün Corsair H100i kutu açılımı yapıyorum. Ürünü Topkapı şubesinden aldım. Henüz montaj yapamadım çünkü kasamı hafta içinde alacağım.

1-) Kutusu Ön-Arka

2-) Kutuyu açtığımızda bizi ilk karşılayanlar

3-) Kutu açılışı. Bence gayet güzel ve basit şekilde kutulanmış. Kolay şekilde yerine koyabiliyoruz.

4-) Ve kutu içeriği :
    - 2 adet fan
    - Radyatör
    - Montaj için gerekli vidalar
    - Backplate, Intel ve AMD için aparatlar
    - Fanlar içni kablolar, Corsair link için USB 2.0 kablosu.

Hafta içinde de Corsair 400R alacğaım ve yazdan beri beklediğim hayalime kavuşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PowerStaff_ -- 23 Kasım 2014; 18:17:16 >

• Corsair Link programından memnun olmasam da güzel bir ürün. Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
  • hayırlı olsun hocam
  • hayırlı olsun piyasadaki en iyi işlemci hybrid su soğutması...
  • Hayirli olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Zalman CNPS12X Cpu soğutucusu var hava soğutma olduğu halde performans'ları H100i ile aynı ama H100i'nin değişen led rengi Yüzünden soğutucumu satıp H100i almayı düşünmüyor değilim

• Herkese teşekkür ederim. Daha iyileri size nasip olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • H105 ses konusunda daha iyi diye biliyorum.Fiyatları da aynı olması lazım.
  •  Corsair H100i Satın Alındı.

Deep Cool Maelstrom 240 hakkında bilgisi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comaa -- 25 Kasım 2014; 16:16:07 >
  • Hayırlı olsun
  • hayırlı olsun ama konu yanlış yere açılmış :D
  • 400R'ye monte ettim herşeyi eksiksiz ama Fanları kontrol edemiyoruumm :( Sadece Led + Pomp'a erişebiliyorum. Win 8.1 Pro 64Bit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OuTLaWTuNeR

400R'ye monte ettim herşeyi eksiksiz ama Fanları kontrol edemiyoruumm :( Sadece Led + Pomp'a erişebiliyorum. Win 8.1 Pro 64Bit.

h100i nin fanlarını pc yemi bağladın pompayamı?
  • Pompaya
    +USB 2.0'yi başka porta taktım düzeldi. Fan 3-4 görünüyor ama sadece 4'ün ayarlarını dğeiştirince RPM yükleyor ya da azalıyor. 3'e ne yaparsam yapim bişey değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PowerStaff_ -- 26 Kasım 2014; 14:40:05 >
  • Usb kablosunu takmayı unutma.
  • quote:

Pompaya
    +USB 2.0'yi başka porta taktım düzeldi. Fan 3-4 görünüyor ama sadece 4'ün ayarlarını dğeiştirince RPM yükleyor ya da azalıyor. 3'e ne yaparsam yapim bişey değişmiyor.

corsair h100i çok iyi soğutucudur..
    ama bu aralar sıkıntı var ..
    geçmiş olsun ..bu arada sana

benimde başımdan geçen olayları anlatayım sana

bütün işletim sistemleirinde denedim

win 8.1 corsair programı sıkıntılı sakın son sürümü yükleme iyi çalışmıyor fan ayarları yapılmıyor bilesin ledte sönebiliyor

en eski sürümleri yükle pc ne o zamn fan ayarı da yapılıyor led rengi ayarıda

win8.1 sıkıntıyı çözecek bir sürü video var

bak bu sayfada videosu var

https://www.youtube.com/watch?v=vJW-Sh8llpE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 27 Kasım 2014; 3:22:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

quote:

Pompaya

win 8.1 corsair programı sıkıntılı sakın son sürümü yükleme iyi çalışmıyor fan ayarları yapılmıyor bilesin ledte sönebiliyor

Hocam dediğiniz ayarları yaptım düzeldi. Teşekkür ettim :D Dündern beri bununla cebelleştim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

quote:

Pompaya

Hocam dediğiniz ayarları yaptım düzeldi. Teşekkür ettim :D Dündern beri bununla cebelleştim.

canın sağolsun kardeşim ben 1 hafta uğraştım sorunun çözüldüğüne çok sevindim

ama dikkat et son sürümü kullanma sıkıntılı oluyor hep bende son sürümü yüklemedim

• fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Valla 400TL bayıldım ama performansı ayrı bir şey. Boşta 30-35 Yükte 55 geçmedi :)
  • quote:

Valla 400TL bayıldım ama performansı ayrı bir şey. Boşta 30-35 Yükte 55 geçmedi :)

ortam sıcaklığı fazla galiba, H75 ile boşta 22-27 derece yük altında 50-52 derece oluyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.