Şimdi Ara

Corsair K55 Rgb Klavye 349 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Corsair K55 Türkçe RGB Oyuncu Klavye CH-9206015-TR | Trendyol
    https://www.trendyol.com/corsair/k55-turkce-rgb-oyuncu-klavye-ch-9206015-tr-p-2573766

Corsair K55 Rgb 349 Lira

trendyol.com
    Corsair LL140 RGB 2xFan ve Lighting Note PRO Kit | Trendyol
    https://www.trendyol.com/corsair/ll140-rgb-2xfan-ve-lighting-note-pro-kit-p-4243426

Corsair LL140 Rgb Fan seti 2Adet fan ve kontrolcu icerir
    399 Lira

Edit: Linkleri duzenledim, uygulamadan paylasinca sacmaliyor herhalde. Hala devam ediyor fiyatlar bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 11 Eylül 2020; 7:29:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mobil oldugum icin mi linkler boyle ve calismiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avionics kullanıcısına yanıt
    Donanimhaberde boyle oluyor trendyol linkleri hocam, ben de anlam veremedim. Bende aciliyor ama linkler.

• rgb klavye ihtiyacım var. steelseries, logitech, corsair gibi kaliteli markalardan almayı düşünüyorum. fps ve yarış oyunları oynarım. cs gibi rekabetçi veya lol gibi oyunlar oynamıyorum. bu klavye fazla mı gelir bana? cimri'den baktım bunda gerçekten indirim var. ne tavsiye edersiniz? alayım mı bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 10 Eylül 2020; 21:21:37 >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Hocam bu klavye mekanik hissiyatli sanirim. Fiyati o yuzden boyle. Kullanim amacina gore ise yarar mi bilmiyorum ama, ben de kullanmadim. Youtubeda bir suru video vardir ama yaridmci olacak. Gece biter ama indirim muhtemelen.

• 1 yıldır bu klavyeyi kullanıyorum, klavye mekanik hisli değil öncelikle bunu bilerek alın. Daha önceki klavyem james donkey 610s red switch. Çok fazla ses yapıyor diye satıp bu klavyeyi aldım. Klavyenin kolunuzu uzattığınız kısmının bağlantı noktaları biraz zayıf. Benimkiler birkaç ay önce çıkarmaya çalışırken kırıldılar ve japon yapıştırıcısıyla yerine oturttum. Klavye bu arada sessiz ve konforlu. Herhangi bir sorun olmadan kullanıyorum ancak 350 lira edeceğini düşünmüyorum.

• Linkler açılsa bakardık bizde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair K55 Pro Rgb Klavye
    20 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trendyol.com
    Corsair K55 Türkçe RGB Oyuncu Klavye CH-9206015-TR | Trendyol
    https://www.trendyol.com/corsair/k55-turkce-rgb-oyuncu-klavye-ch-9206015-tr-p-2573766

Bunu düzenleyin ilk mesajla
  • Rubber dome switch. Yani bu fiyata alınabilir başka markaların mekanik klavyesinden iyidir.
  • Logitech g 213 mu bu mu arkadaslar kararsiz kaldim ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTMY -- 11 Eylül 2020; 0:58:33 >
  • ByTMY kullanıcısına yanıt
    ben de aynı ikilemde kalıp 2 ay önce tercihimi k55den yana kullandım. kendimce sebeplerimi sayayım.
    -k55in bilek desteği çıkarılabilir.
    -6 tane fazladan macro tuşu var.
    -her ne kadar k55 üç bölge, g213 5 bölge aydınlatmalı da olsa k55deki aydınlatma tasarımı daha güzel ve gür gözüküyor.
    -corsair icue yazılım desteğiyle sınırsız özelleştirme kolaylığı
  • ByTMY kullanıcısına yanıt
    Corsair olanı al bence logitechi ben kullandım memnun kalmadım
  • ilgilenen varsa 100/20tl indirim yapan hesap var, çek satışta konum mevcut 5tl:).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glaitaht -- 11 Eylül 2020; 2:5:28 >
  • Tuslarin sertlestigine ve bozuldugu gibi yorumlar var hepsiburadada siz de de oyle sorun var miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ByTMY

Tuslarin sertlestigine ve bozuldugu gibi yorumlar var hepsiburadada siz de de oyle sorun var miydi?
    Ben aldıktan 1 hafta sonra bozulmuştu
  • helal olsun kanka 1 haftada nasıl bozduysan klavyeyi :D

209 liraya kasımda aldım 350 lirada verilmez mebran ışıklı klavye
    350tl diye adamlar seviniyor ilginç bi topluluğuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.