ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası CORSAIR K65 MINI RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA https://www.itopya.com/corsair-k65-mini-rgb-cherry-mx-red-turkce-mekanik-gaming-klavye_u19988 |
CORSAIR K65 MINI RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye 1499 Lira
-
-
sıkıntı yaşadığında thhye verip aylarca sonucu beklemek sonuç çıktıktan sonra da firmanın thh kararını umursamaması sizin için problem değilse buyrun hemen satın alın burada konu açmasam birçok kişi görüp cevap yazmasa thh kararına rağmen sorun çözülmeyecekti.
https://forum.donanimhaber.com/itopya-com-thh-kararini-yerine-getirmiyor--156122901
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unununium -- 9 Ağustos 2023; 9:49:22 > -
yararlandım teşekkürler
-
sağ taraftaki numlock kısmının olmadığı bir tarafa ok tuşları da yok. enter, ctrl kısmıyla klavye bitiyor. kısanın kısası bu resmen...
home end delete yön tuşlarını da kaldırmışlar.
-
US olanı gibi pbt tuş olsa hiç düşünmez yedeğe bir tane alırdım.
-
malzemeden çalmışlar.
-
Klavye geldi hocam. Pbt dediginiz ploycarbonate ise Tr klavye de oyle. Ustunde direk olarak yaziyor
-
-
Ben double shot değil manasında yazmıştım ama şimdi üşenmedim baktım kutunun arkasında da ingilizce double shot yazıyormuş. Niye öyle aklımda kalmışsa artık:)
-
İyice kafayı yediler ,fahiş fiyatlar ç.alınan malzemeler bir de bunun reklamını yapıp trend diye yutturuyorlar yeni nesil biraz saf galiba
-
Ok boomer -
Hocam sizce nasıl ?
-
Vah zavallı saygısız ,sen hayatta yokken ben muhtemelen pc topluyordum youtubeden video izleyerek değil hem kitap dergi okuyarak.
-
Bu forumdan uzak kalmaya devam etmek en iyisi galiba, zaten editörleri bile çoktan terketti burayı..
-
Piyasada doğru düzgün klavye yok, olanlarda demiyeceğim çünkü gerçekten yok, üstüne fiyatlarda saçma sapan.
-
Sen doğmadan önce insanlar mekanik klavye kullanıyordu şimdi bizde mekanik klavye kullanıyoruz ne güzel işte -
Hocam önceden birini engellediğim zaman yazdığı görünmese bile nicki falan görünüyordu şimdi bu üyeyi engelledim hiç bir haltı görünmüyor güzel gelisme forum için.
-
Acmadim hocam henuz ama cherry switchler iyidir. Benim laptopda ayni switchin kahverengi olani var yillardir cok memnunum.
-
Sen daha suya buuuuuvvvv derken ben de pc topluyordum. Yeni nesil de değilim ve kendi disindakileri surekli küçümseyen tipleri de hic sevmiyorum. Hastaliginizi da alin gidin forumdan ki daha guzel bir yer olsun.. Engelle engelle bitmiyor bu tipler. Son zamanlarda sayilari artti naalesef..
-
Herhalde ben doğmadan pc toplaması için 100 futbol sahası büyüklüğünde arazı kullanıyordu :) kamyon kamyon bileşen Allah kolaylık versin...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
malzemeden çalmışlar. |
sıkıntı yaşadığında thhye verip aylarca sonucu beklemek sonuç çıktıktan sonra da firmanın thh kararını umursamaması sizin için problem değilse buyrun hemen satın alın burada konu açmasam birçok kişi görüp cevap yazmasa thh kararına rağmen sorun çözülmeyecekti.
https://forum.donanimhaber.com/itopya-com-thh-kararini-yerine-getirmiyor--156122901 |
Benzer içerikler
- epson l3260 yorumlar
- phanteks t30
- terabox güvenilir mi
- deepcool morpheus
- ofis koltuğu önerisi
- siber pazartesi
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X