< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 6 Ağustos 2020; 8:55:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 6 Ağustos 2020; 8:55:25 > |
Sadece kulaklığın padi soyuldu diye direkt kulaklığı değiştiren bir markanın satış sonrası destek kalitesi var. Sadece bu bile premium yapmaya yetiyor ürünü.
Kaldı ki döviz olarak bakınca marketteki rakipleriyle aynı seviyede sayılır. Asıl soru "bu fiyatları ve vergileri hak edecek ne yaptık biz?" olmalı. |
Oturmuşunuz, ucuz etin yahnisini arayanlara laf anlatıyorsunuz, ne sabır var sizde.
Bilgisayarın başında zevk alarak uzun saatler geçiriyorsan en büyük hobin buysa, hiç düşünme kaliteli mal kullanmak bir ayrıcalıktır siz burada anlamayanların yazdıklarını boşuna okuyup zaman kaybetmeyin. 2 3 farklı K70 kullandım, şuan Razer Blackwidow'dayım, switchleri sevmesem yarın satarım o kadar fark var, benim daha fotosuna bakarken midemin kalktığı iğrenç, ucuz çin malları kadarsa hayat kaliten, o kadarlık yorum yap çekil kenara, ona buna şu verilir mi deme (en azından toplum içinde) cehaletin ortaya çıkmasın... Corsair bu işin ağa babasıdır, mercedesidir, bunları böyle yazmak bile komik te bilmeyenine katkı olsun. (Bu aletin MX BLUE olanını bulamıyorum, helpppppppppp.) |
Lüks için marka için alıyorum diyip almakta bir sakınca yok. Oturup bu "Ferrari" ömürlük, şarampolden yuvarlanırsam yenisini veriyorlar diyip ihtiyacı karşılayacak araba yerine 10 katı fiyata da olsa bu alınır denirse mantıksız buluyorum.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordinary_person -- 5 Ağustos 2020; 11:38:8 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordinary_person -- 5 Ağustos 2020; 13:32:26 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtolgae -- 5 Ağustos 2020; 17:54:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |