Şimdi Ara

Corsair RM850X CP-9020180-EU 850 W 80+ Gold Güç Kaynağı 979TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.627
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 30 Ağustos 2021; 23:24:37 >

• Çok iyi fiyatlar, psu ihtiyacı olan kaçırmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RMX japon kapasitör diye yazayım da başta RM'yi gören bu çin mi demesin.böyle yazılıyor RMX.bence süper.

• Hx serisine göre nasıl bu seri.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kombo var mı

• Jayus kullanıcısına yanıt

aynısının küçüğü.hx 1200w falan olur kasası daha büyük yoksa tier1 ax hx rmx diye biliyorum ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jayus kullanıcısına yanıt

Hx plat bu ve düz rm gold

kablolari fena değil 3080 rahat besler

kapasitörler japon düz rm çin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsata konu ürün 2018 üretim. Diğer sitelerde aynı satıcının bu şekilde notu var.

2018 ile yeni üretimler arasında fark var mı bilemiyorum ama not olsun.

• mining için alacağım kaç adet 3080 bağlayabilirim?

• nabu kullanıcısına yanıt
    3 tane besler 250w'den dusunursek.

• Altyazar kullanıcısına yanıt

850w modeli bile olsa 3 3080 bağlayamazsın mining için öyle hesaplanmıyor.3080 250w değil 320w TDP bu arada.

Corsair RM850X CP-9020180-EU 850 W 80+ Gold Güç Kaynağı 979TLtechpowerup
    NVIDIA GeForce RTX 3080 Specs
    https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-rtx-3080.c3621
  • hiveos'da 230~ arasi cekiyor hocam, windows'da 320 olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Fırsata konu ürün 2018 üretim. Diğer sitelerde aynı satıcının bu şekilde notu var.

2018 ile yeni üretimler arasında fark var mı bilemiyorum ama not olsun.

Farklar şöyle;

Türkçesi;

-Manyetik Levitasyon Fan, yüksek sıcaklıklarda çalışma ömrünü arttırdı. (Daha uzun ömre sahip ancak 2018 versiyona göre biraz daha gürültülü çalışıyor. Ancak %40 yüke kadar fan çalışmadığı için endişe edilecek bir durum yok.)

-Uykudan hızlı uyanma için Modern Bekleme Uyumluluğu.

-Çok hafif ve hafif yükler altında yüksek verimlilik.

-1000w ve 850w modellerde 3 adet EPS(CPU) konnektörü ve kablosu.

-Cybenetics ve 80 Plus sertifikaları.(80 Plus sertifikasında bir değişme var mı emin değilim ancak yeni bir Psu sertifikalandırma kuruluşu olan Cybenetics 2021 RMX serisine enerji verimliliği alanında Gold, gürültü seviyesinde ise farklı watt değerlerinde farklı sertifika verilmiş 1000w/A- 850w/Standard++ 750w/A- 650w/A 550w/A+ , watt değeri düştükçe gürültü seviyesi düşüyor.)

Genel itibariyle 2021 versiyon daha güncel ve iyi.

• Altyazar kullanıcısına yanıt

TDP demek windows'ta bu kadar çeker demek değil bu alet 320w gücünde ısınabilir demek yoksa.nasıl diyeyim 2000w kettle olur mesela daha çabuk ısıtır 320 de az değil 320 beygir gibi düşün çip taktırdık (hiveos) 60'ı geçmeyecez gibi bir şey ben olsam güvenip de 3 tane takmam bir hata olur çoşkuyu verirse 3 kart kömür eder bu aletleri.ben oc denemesinde tek kartla yaktım bi 750w xilence ama modüler alman malı TR'de satılan dandiklerden değil.tabi yapan düşünür ama ben olsam ne olur ne olmaz 1200w kullanırdım mining için zaten bu tip olanlar popülerdi bulunmuyordu.1200 liraya al len dediğim arkadaşlar 2000 lira olduğunu falan görmüştü aldıktan sonra corsair hx.bu fiyatlar güzel krizden sonra ama sanki başlıktaki bu aletler daha çok tek kartlı oyunculara hitap ediyor.bu kadar pahalı güçlü aletlere tek kart takıp kullanmak saçma gibi görünse bile avantajları var sistem stabilitesi serinliği uzun süre gitmesi gibi.oyun makinelere kılı kılına da psu konabilir 600w 650w ama ideali kaliteli 750w başlıktaki gayet kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 31 Ağustos 2021; 20:41:38 >

• 2 ürün satınca fiyata 100 lira zam yapmışlar hemen. Esnaflıkları bu kadar işte.

• Güzel fiyat

• SwordsMan kullanıcısına yanıt

Kalmamış gözüküyor hocam sanırsam bitti ürün. Yurtdışı fiyatı ile karşılaştırınca fiyatı çok iyiydi. Normalde 1200-1300 lira ya alınıyor tr de de.

• quote:

Orijinalden alıntı: SwordsMan

2 ürün satınca fiyata 100 lira zam yapmışlar hemen. Esnaflıkları bu kadar işte.

Aynısını amazon da yapıyor. Fırsat diye ilk adetler uygun oluyor sonra kademeli olarak yükseltiyor.

• arkadaslar bana gelen urun CP-9020200-EU kodlu, kutuda da corsair 2021 yaziyor. acaba bunlar 2021 mi? ya da 2020 uretimi olup 2021 kutusunda mi? 2020'de uretimi var miydi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 1 Eylül 2021; 13:42:29 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.