Şimdi Ara

Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM ! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
49
Favori
41.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kubilaybagci

Fedex değişim olan kulaklığıma gümrük vergisi istiyor 15 gündür oyalıyorlar corsair'e ilettim durumu fedex'in maillerine cevap vermediğini söylediler benim ne yapmam gerekiyor.
    Vergiyi ofeyip alacaksin.

Paketin durrugu her gun maliyetinj arttirma mazaretleri saklidir.

Riski de cabasi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi kutusu duruyor abi, kulaklık kırıldı ondan gönderiyorum zaten paketlemede ne olacak Bana adres yollamamışlar rma mailinde, istedim bakalım gelsin yollarım. Tahmini ne kadar tutuyor abi kargo peki biliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

Kendi kutusu duruyor abi, kulaklık kırıldı ondan gönderiyorum zaten paketlemede ne olacak Bana adres yollamamışlar rma mailinde, istedim bakalım gelsin yollarım. Tahmini ne kadar tutuyor abi kargo peki biliyor musun?
    En gicik personel 100tl den fazla ucret cikarmaz.

Ulucami karsisindaki subede gozluklu hafif uzun sacli bi calisan var.

Ozellikle onunla yollarsan min maliyetle yollayama calisacaktir..

Her yerde onun gibi anlayisli ve yardimsever calisan olsa s. Ingiltere yi..

• Eskisehirdeyim abi :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

Eskisehirdeyim abi :(((
    15 gun sonra nerde olacaksan ordan yolla..

• FedEX ile yolluyorlar artik en uygunu diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4-5 ay önce RMA açmıştım onaylandı fakat acil olarak farklı bir ülkeye gitmem gerektiğinden yollayamamıştım, Klavyem için tekrar RMA açtım ve 1-2 gün içinde yollayacağımm bir kaç sorum var. Kendi orijinal kutusuna koyup yollamam yeterli mi yoksa orijinal kutuyu başka bir kutunun içine koyup mu yollayayım kargoyu çok ağırlaştırmak istemiyorum. Fatura ve Lot kodunu RMA açarken zaten yolladım yollayacağım kargonun paketinin üstüne ya da içine ek olarak herhangi bir not yazmam gerekiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krystof

4-5 ay önce RMA açmıştım onaylandı fakat acil olarak farklı bir ülkeye gitmem gerektiğinden yollayamamıştım, Klavyem için tekrar RMA açtım ve 1-2 gün içinde yollayacağımm bir kaç sorum var. Kendi orijinal kutusuna koyup yollamam yeterli mi yoksa orijinal kutuyu başka bir kutunun içine koyup mu yollayayım kargoyu çok ağırlaştırmak istemiyorum. Fatura ve Lot kodunu RMA açarken zaten yolladım yollayacağım kargonun paketinin üstüne ya da içine ek olarak herhangi bir not yazmam gerekiyor mu ?
    başka kutuya konmadan kendi kutusuna konulup size yollanmasını ister miydiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ber-G

FedEX ile yolluyorlar artik en uygunu diye.
    bu FedEX nedir arkadaş çözemedim saçma sapan mailler atıp şu kadar para kazandınız linkteki formu doldurun yazıp duruyor hiç bir ilişkimde olmadı bunlarla kaç oldu engelledim arada yine geliyor
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    FedEX en buyuk kargo sirketi dunyadaki ama bir o kadarda aktarmali getiriyorlar yurtdisindan kargolari en az 4-5 ulke gezip geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ber-G

FedEX en buyuk kargo sirketi dunyadaki ama bir o kadarda aktarmali getiriyorlar yurtdisindan kargolari en az 4-5 ulke gezip geliyor.
    onu biliyorum da bana gelen başka bir olay demek ki
  • Kulaklığımı RMA' ya gönderdim ücretsiz bir şekilde ama yeni kulaklığı gönderdiklerinde kargo ücreti istemezler herhalde değil mi? Yani gönderene ödemeli olur galiba? Şöyle demişler ama yine de sorayım dedim: "Corsair pays for the replaced item’s outbound shipping to you."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 25 Haziran 2018; 19:14:27 >
  • fatura görseli olmadan rma kaydı açılamıyormu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

Kulaklığımı RMA' ya gönderdim ücretsiz bir şekilde ama yeni kulaklığı gönderdiklerinde kargo ücreti istemezler herhalde değil mi? Yani gönderene ödemeli olur galiba? Şöyle demişler ama yine de sorayım dedim: "Corsair pays for the replaced item’s outbound shipping to you."
    Öder diyorda gümrüğü ne yapar belirsiz
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bu üründen gümrük vergisi alınmaması gerekli. Neticesinde değişim ürünü ve zamanında vergisi de olması gerektiği gibi ödenmiş. Faturası da duruyor gümrüğe alıp vergisini isterlerse gereğini yaparım o koşulda kargo ücreti bana patlamasın da :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

Bu üründen gümrük vergisi alınmaması gerekli. Neticesinde değişim ürünü ve zamanında vergisi de olması gerektiği gibi ödenmiş. Faturası da duruyor gümrüğe alıp vergisini isterlerse gereğini yaparım o koşulda kargo ücreti bana patlamasın da :D
    doğrudur da malum bizim gümrüktekiler yurt dışından sinek girse gümrük parası alıyorlar umarım bu olmaz
  • 5 gündür yanıt vermiyorlar tuhaf bir şekilde. Paket 3 gün önce ellerine geçti.

• Bekleyin yanıt gelecek 21 inde ellerine geçti dün mail atmışlar kargoya verildi takip numaranız şudur diye.
  • Free kargoyla gelecek.

Faturairsaliyede bedeli 0 usd yazildiginda gumruk arayip aciklama ister.

Anlayisli personel sizden degisim urunu olduguna dair kanit isteyebilit.(zorunda degil)

Maillesmeleri vs ing bikiyorsa atabilirsin.bilmiyorsa da cevjrip atabilirsin.

(Yqpmak zorunda degil.memuru sikisturip iyilikten men etmeyin)

Tepesi atarsa geri yollar..

• WarSaw kullanıcısına yanıt
    Eskiden acilabiliyordu ama adamlarda bikmis olduklarindan corsair de bilgim yokken evga ve zotacin fatura sarti getirsigini duydum.

Son yolladigim evga fatura bile istemedi.hesabimda zaten urunler kayitliydi.herhalde aiatemden gorunce istemediler bile.jrunler yan tarafta arada biz kendimi iyi hissetmek icin elliyorum..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.