Corsair RMA (Ürün Değişimi) Nasıl Açılır? [2023 GÜNCEL] (12. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bu Corsair RMA olayında bir bana mı aptalın teki yetkili denk geldi.
2 tane corsair ddr4 3000mhz ram var. Kit olarak kullanıyordum. Aniden durduk yere bozuldular.
Biri çalışıyor ama sistem boot olmuyor, diğeri de anakart ve işlemciyi dahi çalıştırtmıyor.
Türkiye distribütörleri salak saçma cevaplar verince bu konudan habersiz Corsair resmi sitesinden yardım istemiştim. Açtığım ticketa konuyla ilgili bir yetkili atandı.
Adama ramler aniden bozuldu. Her şeyi denedim. En son size başvurdum dedim.
Farklı slotta denedin mi, bios sıfırladın mı, ayarlarını düzgün yaptın mı gibi basit sorularla beni oyalayıp duruyor. 1 aydır devam eden mesajlaşmalarımız mevcut.
3 defa full detaylı, sorunu gösteren, istediği şeyleri yaptığım vidyo çektim.
İntel anakartta dene dedi. Onu da bulup, yine vidyo çektim.
İş inada bindi iyice... Zaten en erken 2 günde cevap geliyor.
Şimdi yine başa döndük. Son mesajda slot, ayar vs. muhabbeti yapmış.
Mesajlarda gördüğüm kadarıyla milletin ürünleri RMA ile değişmiş.
Peki, bu adamlar beni niye uğraştırıyor anlam veremedim.
Ramlerde ömür boyu garanti veriyoruz diye belirtmeseler, hiç uğraşmazdım.
Uzayıp giden mesajlaşmalardan gına geldi artık.
Üstelik, salak gibi yine pahalısından 32gb 3600 cl16 corsair ram kiti aldım.
Bunların böyle olduğunu bilsem kesinlikle bir daha alışveriş yapmazdım.
O morona, bak yeni aldığım ramler çalışıyor, bunlar çalışmıyor diye de gösterdim vidyoda.
-
Hepsini anladım ama farklı anakart ile dene demesi biraz üzdü. İsmine filan kıl mı oldu nedir? ticketi kapatıp baştan açsan?
Garanti işi tamamen kolpa, ömür boyu sınırlı garanti yani işimize gelirse...
Avrupalının malı da ayrı güzel oluyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 19 Ekim 2022; 1:18:10 > -
Anakartın uyumluluk listesinde ramin modeli yok diye tutturmuştu.
1 yıldır sorunsuz kullanıyorum diyorum anlamıyor.
Sonra senin ramler amd için optimize değil intel anakartta dene dedi.
İlk başta ise, sen ilk ram slotunu kullanıyorsun ikinci slotu kullanmalısın demişti.
Anakartın kitapçığında gösterilen ve beni doğrulayan bilgiyi gönderdiğimde de sen haklıymışsın dedi.
Vidyolarda zaten biosun pilini çıkarıp, her sefer pc yi aç-kapat yapıp, her slotta ramleri ayrı ayrı denediğimi göstermiştim.
İlk mesajda da zaten onların hepsini yaptığımı belirtip, sonuç alamayınca size başvurdum demiştim.
Dün en son mesajda hem yardımcı olmuyorsun hem de işi iyice zora sokuyorsun diye yazdım.
1 saat önce cevap yazmış. Özür dilerim, değişimini şu modelle yapıcam, onaylıyor musun demiş.
Bir de, ramlerin etiketinde seri numarasını kazıdığın / sildiğin bir fotoğraf at demiş. Onları da gönderdim.
Sanırım sonuna geldik. 27 Eylül'den beri konuşuyoruz. Adama iyice alışmıştım.
Yeni cevap geldimi diye her gün kontrol ediyordum.
Göndereceğim dediği ram kiti 55 dolar. Linkini atmış.
https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Memory/VENGEANCE-LPX/p/CMK16GX4M2B3200C16
Adamların en kötü yarım günlük çalışma ile kazanıp aldığı ürün için biz burda kırk takla atıyoruz.
Avrupalının Amerikalının malı güzel olmasına güzel de.... Onlara güzel, bize değil.
-
Hocam öncelikle rehber için çok teşekkür ederim. Bende şuan corsair h150i elite lcd sıvı soğutucu var. Bu bana hediye geldi. Elimde ne bir fatura ne bir seri numarası var. Kutusu ve içeri tam ama. Pompa arızası veriyor. Ne yaptıysam çözemedim. Bunu faturasız kabul ederler mi acaba ?
-
Eskiden ediyordu ama şuan zannetmiyorum...
-
dostlar RMA 'dan Kulaklık pedi gelecek, vergisi ne çıkar?
-
-
Artık rma ya güvenipte gözüm kapalı corsair ürünlerini tercih edemicem gibi duruyor :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özellikle buraya attım, bana mı cinsi denk geldi yoksa gerçekten yeni bir karar mı aldılar öğrenmek içindi.
Tüm parçalar corsair,çoğu yedek olarak yine corsair tek sebebi garanti için garantiden yıllarca çok çektim, ülkedeki servisler sağolsun. şimdi üstüne böyle karar aldılarsa beni çok olumsuz etkileyecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar bende bu Corsair Glaive RGB Pro Alüminyum vardı kırıldı usttu benden rma actım.Banada bu sekılde mail attılar neden se :(((
-
logitech gibi buda bitti herhalde, bir devrin sonuna daha geldik. Hayırlı olsun...
-
logitech neden bitti hocam?
-
Logitech yıllar önce bitti gene bu forumda bitirdik onuda, acayip sömürüldü hiçbir sorunu olmayan ürünleri GÖNDERMEYİP sıfırıyla değiştirdiler.
Yıllar sonra Corsair konusunda da aynı hikaye gerçekleşiyor. TR gerçekleri işte ne yapacaksın...
Bu konu eski olduğu için mi düzenleme kısmı böyle? Başlığı değiştireyim dedim şok olmuşke
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 24 Kasım 2022; 15:30:17 >
-
2 Aydır RMA ile uğraşıyorum, 13-20 kasım gibi bilet attığımda bana da destek vermediler ''Dünya Olayları'' diye ama geçen hafta yine bilet attığımda önceden konuştuğum çalışan denk geldi yine (Destek veremiyoruz) diyen, ilk bana adresini İngilizce bir şekilde düzgün yaz dedi ardından ise stokta benim ürün olmadığı için yeni versiyonunu önerdi ve bugün RMA onaylandı... Kısaca tekrar destek vermeye başlamışlar gibi.
Bide bana bir tek kutunun önüne yapıştıracağım kağıdı yollamışlar ve kargo etiketi olayını anlayamadım nereden alacağım? Konşimento vermediler onu isteyecem ama kargo etiketi şart mı?
-
Logitech bitmedi. 6-7 ay önce M350 Maus ve G502 Light Speed gönderdiler.
-
@Miquella RMA onaylandıktan 1-2 gün sonra belgeleri ekliyorlardı ama kargoyu onlar karşılıyorsa tabi...
@TulparHAN 2015 de mesaj attığımda Türkiye de bulunan yetkililere yönlendiriyorlardı hep, eskiden ürünü göndermeden yenisini yolluyorlardı.
Başkalarıda TR desteği geri geldi filan yazarsa konuyu güncelleyeceğim.
-
Konşimeto ile kargo etiketi yolladılar, commercial invoice isteyince ama DHL yerine UPS için kargo etiketi yollamışlar.
Ve UPS ile kurye çağırmam için neleri işaretlemem gerekiyor? Gördüğüm kadar konşimeto girilecek bir yer yok... ETGB ile Return Service etiketi kısımlarını filan işaretlemeli miyim?
-
Ben hiç ürün yollamadım benden istemediler Hollanda üzerinden yeni ürünü direk gönderiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Return Service olabilir ama ben bilmiyorum. Ararsan daha iyi olur sanırım.
Buda iş görebilir;
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X