< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34Tarik -- 10 Mayıs 2022; 21:13:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Corsair SP140 140 mm Pro Dual RGB LED Kasa Fanı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
geçen ay hepsiburadan aldım 380 TL ye
burada paylaştım insanlar sesli dedi
ben memnun sayılırım, evet ses var ama aşırı değil.
renkleri baya güzel, içinden rgb kontrocü çıkıyor ve 6 portu var. sadece o kontrolcü 200 TL eder
fiyat uygun bence şu devirde
-
RGB siz sistem kullanmaya devam hem para vericem hemde ses çıkarıcak... zaman zaman ses çıkarmadığı için açık olup olmadığını anlamadığım kasamı kullanmaya devam.
-
ben kasayı açıyom yazın dayıyom vantilatörü hem ben hem kasa serinliyor
-
Merhaba , kontrolcü ile hız kontrolü mümkün mü ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece corsair fanları için özel üretilmiş ve RGB dışında hiç bir kontrol özelliği bulunmayan bir cihaz, kontrolcü bile denemez.
-
Kontrolcüsünü bilmiyorum da 120 olan fanları sürkülasyon konusunda işini iyi yapıyor.
Argb olayına gelirsek ben beğenmedim öyle insanı şaşırtacak efekler yok birde hız ayarlarını da bulamadım.
Corsair icue yazılım mevzusu yüzünden muhtemelen kasa ve fan konusunda tercihim olmaz artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 11 Mayıs 2022; 2:22:34 > -
Uzun süredir 4x SP120 RGB Elite ve iCUE yazılımını kullanıyorum. RGB fan konusunda piyasadaki açık ara en iyi firma Corsair fakat fanları aman aman performanslı değil standart fan yani. iCUE yazılımı ise bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım, öyle sistem sömüren bir programda değil zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X