Şimdi Ara

Corsair SP140 140 mm Pro Dual RGB LED Kasa Fanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CORSAIR CO-9050096-WW iCUE SP140 RGB PRO 140 MM,
    LİGHTİNG NODE CORE KONTROLCÜ İLE BİRLİKTE, 2'Lİ PAKET
    https://www.hepsiburada.com/corsair-co-9050096-ww-icue-sp140-rgb-pro-140-mm-lghtng-node-core-kontrolc-le-brlkte-2l-paket-p-HBV00000SZXAV?url_src=ios-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34Tarik -- 10 Mayıs 2022; 21:13:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• geçen ay hepsiburadan aldım 380 TL ye

burada paylaştım insanlar sesli dedi

ben memnun sayılırım, evet ses var ama aşırı değil.

renkleri baya güzel, içinden rgb kontrocü çıkıyor ve 6 portu var. sadece o kontrolcü 200 TL eder

fiyat uygun bence şu devirde

• RGB siz sistem kullanmaya devam hem para vericem hemde ses çıkarıcak... zaman zaman ses çıkarmadığı için açık olup olmadığını anlamadığım kasamı kullanmaya devam.

• ben kasayı açıyom yazın dayıyom vantilatörü hem ben hem kasa serinliyor  

• Merhaba , kontrolcü ile hız kontrolü mümkün mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece corsair fanları için özel üretilmiş ve RGB dışında hiç bir kontrol özelliği bulunmayan bir cihaz, kontrolcü bile denemez.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Kontrolcüsünü bilmiyorum da 120 olan fanları sürkülasyon konusunda işini iyi yapıyor.

Argb olayına gelirsek ben beğenmedim öyle insanı şaşırtacak efekler yok birde hız ayarlarını da bulamadım.

Corsair icue yazılım mevzusu yüzünden muhtemelen kasa ve fan konusunda tercihim olmaz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 11 Mayıs 2022; 2:22:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arseyus kullanıcısına yanıt

Uzun süredir 4x SP120 RGB Elite ve iCUE yazılımını kullanıyorum. RGB fan konusunda piyasadaki açık ara en iyi firma Corsair fakat fanları aman aman performanslı değil standart fan yani. iCUE yazılımı ise bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım, öyle sistem sömüren bir programda değil zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.