Şimdi Ara

Cosmos1000 & Armor+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARMOR + in sogutmasi cok iyi herhangi bir eksigi yok ayrica yukari kisma su sogutma takilabilmeside diger bir avantaji.Reklama gerek yok tabi isteyen istedigi kasayi alir almadan once gorur inceler fiyat performans olarak kendisine en uygun olanini alir.Her iki kasada gercektende cok guzel , iki kasadan herhangi birini alan birinin pisman olacagini hic sanmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mene

hepiniz tutturmuşunuz yok Armor+'ın fanları sessiz değilde falan. afedersiniz de hanginiz bu kasayı 5dk görmek dışında kullanıyor. ben ilk kampanya zamanında kasayı aldım ve o günden bu yana kullanıyorum. fanları ses olayına gelince de kesinlikle sessiz fanlar. ama sonuçta 17dB de olsa az da olsa ses duyulur sonuçta hava itiliyor orda illa ki ses çıkacak sizler heralde 0dB ses bekliyorsunuz

kesinlikle katılıyorum...

satın alıp, eve koyup, bilgisayarın başında en az 2 saat geçirmeden havalara havalara sıkmayın yok gürültülü falan diye.. ben sırf bu konu yüzünden başlık açmıştım sessiz fan alsam mı diye ve şimdi hiç de gerekli olmadığını gördüm..

tamam COSMOS 1000 daha sessiz fanlara ve ses yalıtımına sahip olabilir ama kesinlikle boş haldeyken Armor'a göre çok daha ağır ve içine sistem konulunca kimbilir ne kadar ağır olur? ayrıca bizim burda bahsettiğimiz fanların sessiz olup olmadıkları değil!! yeterince sessizler mi?? bence her şeyden önce cevap verecek olan arkadaşların bunu idrak etmeleri gerek... biz fanlarımız gürültülü demiyoruz.. oturduğumuz zaman başımız ağrımıyor. bizim için bu önemli..

quote:

Orjinalden alıntı: Buzmavisi

Lütfen Kim firma yanlısı arkadaşım? Asıl sizin kör olmanız lazım. Bunu sadece ben söylemiyorum. Git bu söylediklerini yabancı sitelerde söyle arkadaşım, seninle dalga geçerler. Cosmos hakkında sadece git bir yabancı sitedeki araştırmalara bak derim, git bir bu forumlara bana söylediklerini yaz. Gülerler sana. Bunu öylesine söylemiyorum gerçekten gülerler ve yazanlara da öyle yapıyorlar.

Ben firma yanlısı falan değilim. Bir ürün aldım kullanmaktayım ve çok memnunum. İstediğim yere istediğim şeyi yazarım, özgürlük denen bir şey var. Burada bir sürü firma yetkilisi var kullanıcı kimliği altında yazıp çizen, biz onlara bir şey diyor muyuz? Sen bu ürün almışsın ve memnun olduğunu yazmışsın, tabii kullanıcı mısın değil misin o da ayrı. Ben kullanıcı olduğumdan eminim. Ama cosmos'u görüpte armor+ diye tutturan varsa ondan şüphe ederim işte. Diğer arkadaşlar kasaların özelliklerinden bahsettiler, ben de kendi kasamın özelliklerini yazıyorum. Bundan çok daha iyi olduğunu biliyorum, yüzde yüz eminim çünkü ikisini de içinde sistem ile görme imkanım oldu, ikisi de aynı ağırlıkta. İki kasayı da kullanan arkadaşlarım var. Armor+ kullanan herkes çıkardığı seslerden şikayetçi ve ben şimdiye kadar kimseden cosmos'un soğutması kötü, sesi kötü diye bir şey duymadım. O yüzden lütfen firma yetkilisiyseniz de bunu açık açık söyleyin. Çünü ikisini yakından görüp inceleyen biri asla armor+ ı cosmos'a tercih etmez. Tabii alacak parası yoksa o ayrı.

İşte daha yeni thermalright rev.A ürününün incelemesi yüzünden başımız ağrıdı. Neredeyse paramla rezil olacaktım. Sitedeki incelemede thermalrigt ile 8800GT'nin yükte 33 dereceye indirdiği yazıyordu. Ben de oradaki fanı bile aynısını aldım, ekran kartım yükte 45-50 derecelerde geziyor. Üstelik oradaki gibi kasa açık halde olduğu halde. Oda sıcaklığı da 20-21 derecedeydi. O yüzden bana böyle saçma sapan sözler sarf etmeyin. Kötü firmaların yanlış reklamlarından başımız ağrıdı yeterince.

ewt bizim şu anda sana güldüğümüz gibi onlarda bize gülerler dimi??

şu anda burada yazı yazan birçok kişi bahsedilen kasaları ya yerinde incelemiş ya da birinden birini almış ve şu anda kullanıyor.. biz kullanıcıyız ve tecrubelerimizi yazıyoruz.. sen ise buradan, yabancı forumlardan okuduğun kadarıyla ya da o güzide arkadaşlarında yarım saat görüdüğün kadarıyla konuşuyorsun.. burada hiçbirimiz kör değiliz ve tabiiki istediğin yere istediğin şeyi yazarsın ama mantık çerçevesi içinde yap bunu.. ben Cosmos'la Armor'u inceledim yaklaşık 1 saat boyunca ve Armor aldım dün.. sen şimdi benden şüphe ediyorsun anladığım kadarıyla.. burada bahsedilen tek kusur Armor'un COSMOS'a göre sadece fanlarının biraz daha sesli çalışıyor olması.. bana kimse burada çıkıp COSMOS daha kaliteli, Armor+ daha kaliteli demesin.. Armor+ daha kaliteli diyen olursa da uyarırım, COSMOS daha kaliteli diyen olursa da uyarırım.. ikiside kalite yönünden birbirine eşit, ikiside full tower kasa..

ben kendi tecrubelerime dayanarak sadece CM COSMOS 1000 ile TT ARMOR+ VH6000BWS'nin eksilerini ve artılarını yazıcam.. bunlar tamamiyle benim görüşümdür kimseyi bağlamaz..

TT Armor+ VH6000BWS:

ağırlık: +
    görünüm: +
    malzeme kalitesi: +
    işçilik: +
    pratiklik (sistemi kurma ve kablolama): +
    soğutma: +
    işlevsellik: +
    fanlar (Cosmos'a göre): -

CM Cosmos 1000:

ağırlık: -
    görünüm: -
    pratiklik (sistemi kurma ve kablolama): -
    soğutma: - (bence Armor+ kadar etkin bir soğutma yok)
    işlevsellik: -
    fanlar (Armor+'a göre): +

lütfen biraz gerçekçi olalım ve marka taraftarlığı yapmayalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 12 Şubat 2008; 10:16:03 >

• İngilizce bilenler baksın iki kasanın incelemesi var aşağıda.

Cooler Master Cosmos RC-1000
    http://www.dvhardware.net/review113_cooler_master_cosmos.html

Thermaltake Armor+ VH6000BWS
    http://www.legionhardware.com/document.php?id=705&p=0

• ayrıca cosmos 1000 bana göre çoook çirkin bir kasa
  • quote:

ayrıca cosmos 1000 bana göre çoook çirkin bir kasa

bana da itici geldi.. artı ön kapağı neden soldan açılır hiç anlamadım.. Thermaltake ve ön tarafında kapağı olan tüm kasalar sağdan açılırken bu soldan açılıo...

detaylarda hiç hoşuma gitmeyen bir kasa..
  • quote:

ayrıca cosmos 1000 bana göre çoook çirkin bir kasa

bak işte kendinde cevaplamaışsın sana göre çok çirkin bir kasa cosmos, burda herkes zaten kendi fikirlerini paylaşıyor sinirlenmeye gerilmeye gerek yok
  • COSMOS'DA Ön kapak ister soldan ister sağdan açılacak şekilde ayarlanabiliyor!

Armor+ mı Cosmos mu bunu tartışmaya gerek bile yok. Parası olan Cosmos, olmayan Armor+ alacak bitti.

Ben ikisini de kullanmış biri olarak + ve - leri yazıyorum. Çünkü ikisini de içinde sistemle görme imkanım oldu.

Armor+

+ Ergonomik kasa
    - Ancak keskin kenarları var. El kesebilecek nitelikte
    + Çok fanı var. Yan tarafta güçlü 23 cmlik fan.
    - Fanlarının sesi gürültülü.
    ağırlık: cosmos'la aynıdır. 17 kg.(KİMSE KENDİNİ KANDIRMASIN)
    malzeme kalitesi: -/+ (Çelik tank gibi olması güzel titremez, ama üst kısmında çirkin bir plastik malzeme var, kırılacakmış gibi duruyor. O yüzden zayıf not aldı. Hatta çoğu kişi bu yüzden eski armor u daha çok beğeniyor. Yabancı sitelerde okudum bunu)
    soğutma: + (iyi sayılırdı gürültülü olmasaydı)
    fanlar (Cosmos'a göre): - sessizlik -

CM Cosmos 1000:

ağırlık: armor+ ile aynıdır. 17 kg. Kimse kendini kandırmasın.
    görünüm: + (cosmos adı bile uzay çağını çağrıştırıyor.) Görüntüsü bana göre mükemmel.
    malzeme kalitesi: + (Alüminyum+çelik ve armor+ a göre daha az plastik kullanılmış. Lüks sınıfına giren bir kasa zaten.)
    pratiklik (sistemi kurma ve kablolama): + (Cable management sistem var. Eğer kullanmayı bilmiyorsan sorun çıkarır. Kablo yönetimi, iyi kullanmakla alakalıdır.)
    soğutma: + (Bir kere yanıldığınız buradan belli, siz ısı mühendisi misiniz? COSMOS SOĞUTMADA BİR MÜHENDİSLİK HARİKASIDIR. İÇİNDE ÖZEL BİR SOĞUTMA SİSTEMİ BULUNUR. DAHA ÖNCE HİÇBİR KASADA KULLANILMADI. Negatif basınç yani vakum etkisi işe yarıyor gerçekten, kasanın kapağı kapalıyken daha iyi soğutma olduğunu ben bir bu kasada gördüm, açın yabancı sitelerde okuyun derim.)
    sessizlik +
    (çok sessiz. Bu kadar sessiz ve aynı zamanda iyi soğutan kasayı piyasada bulmak zor)

benim kimseyle alıp veremediğim yok. herkesin fikri kendine. Yaklaşık bir buçuk ay boyunca lian li, cooler master, thermaltake, antec daha bir sürü kasa araştırdım. Bana göre cosmos dururken armor+ almak saçmadır. Başkası için de diğer türlüsü saçmadır. Ama haa paran yoksa alırsın bitti. Kızmaya sinirlenmeye gerek yok. Ama ben gülerler derken, gerçekten gülüyorlar demek istedim. Adamlar bir yabancı sitede resmen bir herifle dalga geçmişlerdi, ben armor+'dan o zaman soğudum zaten. Ben çok forumda da tekrarlarını okudum bunun. Bana da armor+ çirkin geliyor. Ayrıca fanları çekilmeyecek kadar gürültülü.

Sonuçta herkesin fikri kendine. Ben fikrimi belirttiysem bu benim hakkımdır. Ama kimsenin kişiliğine karşı, rencide edici, hakarete varacak kadar kaba bir davranışta bulunma hakkına sahip değilim. Ben kullanıcıyım, ürünü beğenirim beğenmem, bunu belirtme hakkına sahibim çünkü iki kasayı da gerçek anlamda kullanmış ve görmüş biriyim. Kullanıcı olarak benim işim ürünü değerlendirmektir, insanları küçük düşürmek için kaba sözler sarf etmek değil.

Bir de işte cosmos'un video incelemesi: 3dgameman'e göre kickass kasaymış:

http://video.google.com/videoplay?docid=7191665567138232811&q=cooler+master+cosmos&total=33&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Genelde sadece kickass kasaları video olarak inceler 3dgameman!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavisi -- 12 Şubat 2008; 17:09:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

quote:

hepiniz tutturmuşunuz yok Armor+'ın fanları sessiz değilde falan. afedersiniz de hanginiz bu kasayı 5dk görmek dışında kullanıyor. ben ilk kampanya zamanında kasayı aldım ve o günden bu yana kullanıyorum. fanları ses olayına gelince de kesinlikle sessiz fanlar. ama sonuçta 17dB de olsa az da olsa ses duyulur sonuçta hava itiliyor orda illa ki ses çıkacak sizler heralde 0dB ses bekliyorsunuz

kesinlikle katılıyorum...

satın alıp, eve koyup, bilgisayarın başında en az 2 saat geçirmeden havalara havalara sıkmayın yok gürültülü falan diye.. ben sırf bu konu yüzünden başlık açmıştım sessiz fan alsam mı diye ve şimdi hiç de gerekli olmadığını gördüm..

tamam COSMOS 1000 daha sessiz fanlara ve ses yalıtımına sahip olabilir ama kesinlikle boş haldeyken Armor'a göre çok daha ağır ve içine sistem konulunca kimbilir ne kadar ağır olur? ayrıca bizim burda bahsettiğimiz fanların sessiz olup olmadıkları değil!! yeterince sessizler mi?? bence her şeyden önce cevap verecek olan arkadaşların bunu idrak etmeleri gerek... biz fanlarımız gürültülü demiyoruz.. oturduğumuz zaman başımız ağrımıyor. bizim için bu önemli..

quote:

Orjinalden alıntı: Buzmavisi

Lütfen Kim firma yanlısı arkadaşım? Asıl sizin kör olmanız lazım. Bunu sadece ben söylemiyorum. Git bu söylediklerini yabancı sitelerde söyle arkadaşım, seninle dalga geçerler. Cosmos hakkında sadece git bir yabancı sitedeki araştırmalara bak derim, git bir bu forumlara bana söylediklerini yaz. Gülerler sana. Bunu öylesine söylemiyorum gerçekten gülerler ve yazanlara da öyle yapıyorlar.

Ben firma yanlısı falan değilim. Bir ürün aldım kullanmaktayım ve çok memnunum. İstediğim yere istediğim şeyi yazarım, özgürlük denen bir şey var. Burada bir sürü firma yetkilisi var kullanıcı kimliği altında yazıp çizen, biz onlara bir şey diyor muyuz? Sen bu ürün almışsın ve memnun olduğunu yazmışsın, tabii kullanıcı mısın değil misin o da ayrı. Ben kullanıcı olduğumdan eminim. Ama cosmos'u görüpte armor+ diye tutturan varsa ondan şüphe ederim işte. Diğer arkadaşlar kasaların özelliklerinden bahsettiler, ben de kendi kasamın özelliklerini yazıyorum. Bundan çok daha iyi olduğunu biliyorum, yüzde yüz eminim çünkü ikisini de içinde sistem ile görme imkanım oldu, ikisi de aynı ağırlıkta. İki kasayı da kullanan arkadaşlarım var. Armor+ kullanan herkes çıkardığı seslerden şikayetçi ve ben şimdiye kadar kimseden cosmos'un soğutması kötü, sesi kötü diye bir şey duymadım. O yüzden lütfen firma yetkilisiyseniz de bunu açık açık söyleyin. Çünü ikisini yakından görüp inceleyen biri asla armor+ ı cosmos'a tercih etmez. Tabii alacak parası yoksa o ayrı.

İşte daha yeni thermalright rev.A ürününün incelemesi yüzünden başımız ağrıdı. Neredeyse paramla rezil olacaktım. Sitedeki incelemede thermalrigt ile 8800GT'nin yükte 33 dereceye indirdiği yazıyordu. Ben de oradaki fanı bile aynısını aldım, ekran kartım yükte 45-50 derecelerde geziyor. Üstelik oradaki gibi kasa açık halde olduğu halde. Oda sıcaklığı da 20-21 derecedeydi. O yüzden bana böyle saçma sapan sözler sarf etmeyin. Kötü firmaların yanlış reklamlarından başımız ağrıdı yeterince.

ewt bizim şu anda sana güldüğümüz gibi onlarda bize gülerler dimi??

şu anda burada yazı yazan birçok kişi bahsedilen kasaları ya yerinde incelemiş ya da birinden birini almış ve şu anda kullanıyor.. biz kullanıcıyız ve tecrubelerimizi yazıyoruz.. sen ise buradan, yabancı forumlardan okuduğun kadarıyla ya da o güzide arkadaşlarında yarım saat görüdüğün kadarıyla konuşuyorsun.. burada hiçbirimiz kör değiliz ve tabiiki istediğin yere istediğin şeyi yazarsın ama mantık çerçevesi içinde yap bunu.. ben Cosmos'la Armor'u inceledim yaklaşık 1 saat boyunca ve Armor aldım dün.. sen şimdi benden şüphe ediyorsun anladığım kadarıyla.. burada bahsedilen tek kusur Armor'un COSMOS'a göre sadece fanlarının biraz daha sesli çalışıyor olması.. bana kimse burada çıkıp COSMOS daha kaliteli, Armor+ daha kaliteli demesin.. Armor+ daha kaliteli diyen olursa da uyarırım, COSMOS daha kaliteli diyen olursa da uyarırım.. ikiside kalite yönünden birbirine eşit, ikiside full tower kasa..

ben kendi tecrubelerime dayanarak sadece CM COSMOS 1000 ile TT ARMOR+ VH6000BWS'nin eksilerini ve artılarını yazıcam.. bunlar tamamiyle benim görüşümdür kimseyi bağlamaz..

TT Armor+ VH6000BWS:

ağırlık: +
    soğutma: +
    fanlar (Cosmos'a göre): -

CM Cosmos 1000:

ağırlık: -
    görünüm: -
    pratiklik (sistemi kurma ve kablolama): -
    soğutma: - (bence Armor+ kadar etkin bir soğutma yok)

lütfen biraz gerçekçi olalım ve marka taraftarlığı yapmayalım..

Ben zaten gerçekçiyim ve mühendis gözüyle kasaları inceledim. Hem malzeme hem de soğutma açısından.

Bu arada hayır arkadaşım yanılıyorsun. Önce forumlarda okudum yabancı sitelerde armor hakkında. Daha sonra gidip arkadaşımda kendi gözümle gördüm. Birkaç gün oyun oynadık birlikte. Ben kendi kasamı alana kadar tabii.

• quote:

Orjinalden alıntı: TyRunG

Yakınım yeni bir sistem kurdu.Tek eksiği kasa, şuan kendisinde Aopen H600B var.

Görüntüden çok sessizliğe ve ergonomiye önem veriyor.1 öncelik sessiz olması ve bir o kadarda ergonomik olması şart.Kendisi aşırı olmamak kaydı ile ortalama %20 hızaşırtma yapıyor arada.

Armor+ video incelemede fanların ses yaptığından bahsedilmiş.Bunu fan kontrol ile halledebilirmiyiz ? Alt başlıklardan birinde birisi böyle bir öneri sunmuş.Peki fan kontrol ile rpm leri düşürdüğümüzde ısı problemi olurmu ?

Özellikle Cosmos1000 kullanıcısı varsa ses durumunu anlatmasını rica ediyorum.Hatta var olan biri inceleme yapsa ne güzel olur :)

Birisi beni mi cagirdi...
    Soyle ornek veriyim isi konusuna.

Fanlarim 800RPM deyken (ARMOR DA + modeli degil)
    2625Mhz de islemcim 56 derece civarlarinda dolasiyordu.
    Fanlari 1000RPM ustune aldigim zaman
    47 derece gibi bi sicakliga geriledi...

Suan 2922 de kullaniyorum
    ve 58 dereceye cikiyor yukendigim zaman 1050RPM de...

• Elimde Armor+ var. Almak isteyen veya Cosmos ile takaslamak isteyen olursa görüşelim
  • bu tartışmalar tonla yapıldı sitede boşunuza nefesinizi tüketmeyin arkadaşlar.
    Ben bu siteden şunu öğrendim ki armor + lianli v2000 II 'Den daha iyi bir kasaymış. :)
    O yüzden hiç nefesinizi tüketmeyin.Herkes istedigi alsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Schwadorf

bu tartışmalar tonla yapıldı sitede boşunuza nefesinizi tüketmeyin arkadaşlar.
    Ben bu siteden şunu öğrendim ki armor + lianli v2000 II 'Den daha iyi bir kasaymış. :)
    O yüzden hiç nefesinizi tüketmeyin.Herkes istedigi alsın.

+1
  • uzun süre cosmos almayı düşünüp araştıran, ve ilk kampanya ile armor + sahibi biri olarak şu ŞAHSİ yorumlarımı sana aktarabilirim dostum umarım faydası olur.

-armor + ın fanları 17 db daha sesli bunun sebebide üflediği havanın diğer bileşenlerin üzerinden geçerken(ızgara vs sürtünmesi) cosmos da izelasyon armor + a göre daha nisbeten daha iyi olduğu için bu kadar duyulmuyor.
    -ben cosmos almayı çok düşündüm ama kasamı mod lamayı düşündüğüm için bana birde plexy masrafı çıkarcaktı çünkü sessizlik kadar bu hobimde benim için önemliydi bu masrafı ve kampanya fiyatından dolayı armor + aldım.
    - sessizlik önemli ve ışık vs kullanmıycağım diyosan ve quad cf yapmayı düşünmüyosan cosmos'u kesinlikle önerebilirim.
    -performans kadar görselliklede ilgilenceksen ve bilgisayarını kullanırken ortamda genelde başka seslerde oluyorsa (tv, müzik vs) fanların sesini duyamayacağın için armor + tavsiye ederim.
    -ben armor+ kanatcıklarını pc başındayken açıyorum kalkarken kapatıyorum eğer sen sık sık cd-dvd rom(writer) card reader vs ile uğraşıyosan cosmos un kapağı zamanla seni bıktırabilir tabiki kapağı sökmek gibi bi çözüm bulabilirsin.

son olarak bu ikisi bence oldukça iyi iki kasa ve öncelikli olarak asıl amacını belirleyip yola çıkmalısın. ikisininde birbirine göre üstün yanları var buna rağmen çok az negatif yönü olan kasalar. bence git ikisinide bulabilceğin bir yere hangisini beğenirsen onu al pişman olmazsın.

• aynı sınıf kasa değiller kesinlikle.

fiyat performans olarak THERMALTAKE aldı götürüyor.

7 tane 5.25 7 tane 3.5 yuvası var toplam 14 sürücü yuvası ve

üst düzey sistemlerin ihtiyacı olan

Özellikle QUAD EKRAN KARTI sistemleri için özel 10 PCI-E slot

cosmos da yok sadece ARMOR+ DA VAR.

fiyatı zaten orda en uygunu diğer markalarda yakın özellliklerde gelen kasalar

400 küsür $civarlarında ön siparişte.

Cosmos1000 & Armor+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncsinfo -- 14 Şubat 2008; 14:33:11 >
  • Lütfen Armor+ daha hafif diyen arkadaşlar TT'nin sitesine girip ÇELİK Armor+'nın ağırlığına bir baksınlar. Cosmos 16,9kg, Armor+ Çelik 16,8kg. 100gram için mi bunca sataşma? Ayrıca yorumlarda lütfen çok saçma gibi ibareler bulundurmayın. Size göre saçmadır ama bunu yazmanız pek de hoş değil.

Yorumum ise Cosmos'un daha tercih edilebilir olduğu yönünde. Vakumlama tarzı soğutma daha başaralı ama -vuuu- gibi bir ses çıkacağı kesin ki yabancı forumlarda bazı kişiler (ki çoğunlukta değiller, çok ufak bir miktar) böyle bir ses olduğunu belirtmişler. Ama yandaki yalıtım maddesi bence bundan doılayı konulmuş.

Sessizlik açısından: Cosmos

Soğutma: Cosmos (Vakumlama diyerek belirttim.)

Kurulum: Bu açıdan bence eşitler çünkü anakart bölümü sürgülü ve ikisi de kablo yönetimine sahipler. Bence güç kaynağının altta olması daha iyi ama çok da etkili olacağını sanmıyorum.

Malzeme kalitesi: Cosmos. 3DGAMEMAN isimli sitenin YouTube'a verdiği Cosmos incelemesini ve DH'ın Armor+ incelemesini arka arkaya izledim ve Armor+'nın o üstteki kapağının kalitesizliği Cosmos dememe sebep oldu.

Ayrıca ne genişleme slotları ne de yuvaların hepsi kullanılmaz. Abartı bir göklere çıkarma. Armor+ daha avantajlı kesin ama bu gözümüze sokulmasını gerektirecek kadar önem arz etmiyor.

Bunlar benim görüşümdür. Ayrıca kullandın mı da bu kadar yorum yazıyorsun demeyin çünkü bu şekilde ileti atan arkadaşların hiçbiri 2sini birden kullanmamıştır. Neyi almışsa onu övme durumu söz konusudur. Alınmayın ama durum bu. Benimki gözleme dayalı bir yorum.

• Armor'u göklere çıkarmıyoruz ki

artı "Ayrıca kullandın mı da bu kadar yorum yazıyorsun demeyin çünkü bu şekilde ileti atan arkadaşların hiçbiri 2sini birden kullanmamıştır. Neyi almışsa onu övme durumu söz konusudur." demişsin de sen sadece 8-10dklık incelemeleri seyrederek bu kadar yorum yapabildiğine göre her ikisinide alma derim ben

marka taraftarlığı yapmayalım artık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 14 Şubat 2008; 16:59:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

3DGAMEMAN isimli sitenin YouTube'a verdiği Cosmos incelemesini ve DH'ın Armor+ incelemesini arka arkaya izledim

Şunu açıkca söyleyebilirimki

Mesutun yani Speed step in yaptığı video inceleme şu ana kadar dünyada yapılan en iyi ARMOR+ incelemesidir.
    herşey detayı detayına ve dürüstçe anlatılmıştır.

http://www.donanimhaber.com/videolar.asp?izle=228

Türkiyede insanların artık güvenebilecekleri bir video inceleme merkezi vardır DH de.

Eğer bu video yu dikkatle izlerseniz ARMOR+ ne kadar ince teknik detayları düşünüp bu kasada uyguladığını göreceksiniz.

+ önümüzdeki ay bu özelliklere sahip diğer markalar Tr ye girincede
    fiyatlarının 400usd lerden başladığını hep beraber görücez.

insanlar tabiki ARMOR+ alıcak kimsenin bu forumda havaya atıcak extra 200$ olacağını düşünmüyorum.

• gereksiz tartışmalara girmeyin...
    üzülen siz olursunuz...
  • iki kasada çok güzel,cosmos belki bir adım daha önde
  • Valla arkadaşlar .Ne saçma şeyleri tartışıyosunuz ya.Her iki kasa da müthiş özellikleri olan kasalar (ki ben olsam cosmos alırdım) .Hani biri ferrari biri lamborghini. Kasaların ikisi de üst sınıf ve iki farklı kitleye hitap ediyor bence.Mesela modlama ışık görüntüden hoşlanan biri iseniz tabiki Armor mükemmel seçim ,hatta en iyisi .Derseniz ki benim için ışık görüntü falan çok önemli değil ben sessiz ve iyi soğutan yani işlevsel bir kasa istiyorum tabiki cosmos en iyi seçim.Bu arada yanlış anlamayın Armor da gayet işlevesel bir kasa .Ben olsam ,bu kadar para vereceksem kasaya mesela plastik bir yeri olmamalı çünkü plastik titreşim yapar.Psu altta çok önemli değil demişsiniz ama bence çok önemli.Bence bütün kaslar psu yu aşşağı koymalı.Sadece havayı dışarıdan almasından değil.Aynı zamanda psu kasadaki en önemli titreşim sağlayan parçalardan biri ve bu parça aşşağıda olduğu zaman kasadaki titreşim çok daha az oluyor ki bu da daha sessiz bir kasa oluyor demek.
    Umarım hepimizin bir armoru ya da bir cosmosu olu bir gün...

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 19 Şubat 2008; 4:51:36 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.