Cosori 5.5 sahibiyim, 4.7 den de aldık yakınım için. Yan yana inceleme şansımız oldu. Cosori 5.5 artıları -Daha geniş iç hacim (4.7 içinden çıkan zemin ızgarası 5.5 in iç sepetinin içine çok rahat giriyor 1- 1.5 cm boşluk kalıyor kenarında) -Daha iyi plastik malzeme (özellikle çekmece ön kısmı 4.7 de dokunmayla bile hemen iz vs yapıyor. Ayrıca elle hafif bir kuvvet verince yerinden çıkacakmış gibi esniyor kaplaması) -İç sepetinin olması - Wifi olması Cosori 5.5 eksileri -Daha eski tip bir ekranının olması (kullanım yönünde bir sorun değil) -Shake hatırlatma özelliğini sabit programlar(o da bazıları) dışında kullanamamak. (4.7 de istediğin programa ekleyebiliyorsun) -Biraz daha büyük yer kaplaması -Daha gürültülü (Telefonla ölçüm 70 desibel) Cosori 4.7 artıları -230 Dereceye çıkabilmesi (5.5 de eksikliğini hissetmedim) -Daha az gürültülü (Telefonla ölçüm 65 desibel) -Daha kompakt olduğundan az yer kaplıyor -Daha modern ekran Cosori 4.7 eskileri -Daha kötü plastik malzeme (özellikle çekmece ön yüz ve çekmece kilit plastiği) -İç ızgara tabanında plastik tutaçların yemekle birlikte olacak olması ki bunlar zamanla atabiliyor. Ayrıca ne kadar plastikler koruyucu olsa da takar çıkarırken ister istemez diğer kısımları iç hazneye sürtebiliyor. Bu da bence ömür açısından büyük problem. -Daha küçük iç hacim -wifi yok |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (156. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar Cosori XXL makinem için aksesuar arıyorum ama yurtiçi bulduklarım çok pahalı amazon almanyada bulabildim sadece. TR den uyguna bulabilirmiyiz yoksa yine yurtdışından mı almamız gerekiyor aparatları.
amazon
COSORI Sıcak hava fritözü aksesuarı, 5,5 l fritözler için altı parçalı aksesuar seti, tüm markaların Air Fyer pişirme kalıbı, pizza tavası, ızgara, buhar rafı, silikon mat, muffin kalıbıhttps://arcus-www.amazon.com.tr/frit%C3%B6z%C3%BC-aksesuar%C4%B1-aksesuar-frit%C3%B6zler-%C4%B1zgaras%C4%B1/dp/B07PRJYGB2 -
yazmayı unutmuşum pardon, 150 derece 15 dk.
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorun olmaz bence. Sonuçta ticaret bakanlığının yayınladı ürünün ömür süreleri var. Bu süreler içinde olduğu sürece amazon sorun çıkarmaz. Belki para iadesi yoluna gitmeye çalışır ama haklarını bilen kişiler yeni ürünle değişim ya da o yoksa üst model talep edebilir. Amazon tr olduğu sürece benim kafam rahat.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başka bir üründe ben de böyle bir hataya düştüm. Öylece kaldı. Dönüştürücüler üründen pahalıydı maşallah.
Amazondan 4.7 L olan modeli alarak ben de aranıza katılmış bulunuyorum. 2 yıl içinde Garanti açısından problem olduğu zaman amazon ile mi iletişime geçmek gerekiyor?
-
Hayırlı olsun evet garantisi amazon.
Cosori 4.7 aldık 15 gündür kullanıyoruz koku olayını gideremedik. Burada paylaşılan tüm yöntemleri denedik ama malesef gitmiyor. Var mı tavsiyesi olan ?
Teşekkürler hocam. Şu koku meselesi kafamı kurcalıyor inşallah başıma gelmez. Talimatları uygulamam yeterli olur değil mi?
-
Siz garanti olsun 2x yapın o talimatları bende sorun yok. :)
-
Yollayın amazona değişim için bence uğraşılmaz böyle.
Cosori 4.7de koku problemi yaşayan ve sorun yaşamayan herkes kutu üstündeki parti numarasını yazsa aslında sorunun kaynağı ortaya çıkacak. Sorunlu partiyi bulup onun üstünden ilerleyebiliriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendim almıştım almanyadan tekrar git gel uğraşmak istemediğim için sordum başına böyle birşey gelen tecrübe eden oldu mu diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun zamandır beklediğimiz Cosori 4.7 nihayet elimize ulaştı. Kutu, ambalaj çok başarılı her zamanki gibi. Bizi şaşırtan ve sevindiren içinden çıkan yemek kitabı ve diğer bütün klavuz-kağıtlarda Türkçe seçeneğinin olması oldu, nitekim 5-6 ay önce alan arkadaşlar hep kitabın Almanca ve İngilizce olmasından yakınıyorlardı.. 👏 👏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Demek ki Cosori Türkiye bu işte ciddiymiş. Böyle Türkçe bir kitapçık olması çok iyi olmuş. İçerik de paylaşabilir misiniz kitapçıktan?
-
Cosori 4.7lt'yi iki gündür deniyorum. Genel olarak memnunum ancak aynısını kullanan arkadaşlara sormak istiyorum. Cihaz pişirme yaptığı sırada saliselik bir kapanıp açılma yaşıyor musunuz? Pişirme felan duraksamıyor. O sırada cihaz çıt sesi yapıyor.
Böyle bir şey dikkatini çeken oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cosori 4.7 lt için aksesuar seti yok mu yurtdışı amazonlardan ya da aliexpress vs ?
-
Evet bende bir kaç sefer denk geldim oluyor ama önemsemedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X