teşekkür ederim |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (154. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hayır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba dual blaze hakkında olumlu yazınızı görmüştüm.Almanyadan kuzenime sipariş etmeyi düşünüyorum 179 Euro nasıldır acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erser34 -- 5 Aralık 2022; 11:44:45 > -
Satın almadım ancak ürün ile ilgili bir çok incelemeyi izledim. Alttan da pişirme yaptığı için sallama yapmaya yada çevirme yapmaya gerek kalmıyor, yiyecekler daha çabuk pişiyor.
Yılbaşı indirimleri başlayınca 10-15 euro daha ucuza gelebilir, aceleniz yoksa o şekilde alın. Hacim olarak büyük, fiyatı bu yüzden fazla.
5.5 LT standart bir hava fritözü 90-120 euro civarında. Altan pişirme şart değilse onlara da bakılabilir.
-
Derin bir kaba su koy, kaya tuzu at karıştır. Bonfile parçalarını içine at. Tamamen suyun içinde olsunlar. Bir gece dolapta beklet ertesi gün ye. Tercihen 160 derecede pişir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 5 Aralık 2022; 14:2:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amazon tr den aldığım cosori 5.5 lt den çok memnun kaldık. Alacaklara tavsiye ederim. Bir de ek bilgi paylaşayım. Ürününün en dış kutusunda (renksiz karton kutu) türkçe amazon damgalı garanti belgesi varmış. Ben onu görmeden kutuyu attım. Diğer bir arkadaşa da aldık o gelince farkettim. Bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 5 Aralık 2022; 14:37:12 > -
Kutu geldiği gibi duruyor.
En dış kutusunda garanti belgesi filan yapıştırılmış değil. Ya da yapıştırdıkları düştü bilemem. Sadece Amazon barkodları mevcut.
-
kargocuların böyle şeffaf poşetleri olur ya hani paket üstünde, onun küçüğü gibi kartlık kadar küçük biryer yapıştırılmış onun içindeydi.
-
Cepcik deniyor onlara.
Sarı dış kutusunda buna benzer birşey yok bende. Kutuyu da açmadım. 3222TL'ye satıldı aldıktan 48 saat sonra. Tekrar o rakam yakalarsam iade için bekletiyorum. 700TL fark az değil.
-
Hocam en son 3.533 gördüm ben cosori için siz o rakamı ne zaman gördünüz sanki hiç o rakama inmedi diye biliyorum 5,5 lt için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 5 Aralık 2022; 17:28:42 >
-
2 akraba daha cosori istiyor ama bulamiyorum, alan arkadaslar nerelerden aliyorlar? yardimci olun lutfen.
-
Teşekkür ederim
-
Selamlar.
Herkesin satın aldığının bir üst modeli buymuş. Kullanan ya da alan arkadaşlar var mı?
Vergi falan baya artar sanırım fiyat ama özelliklerde iyi baya.
Yorum beklemekteyim :)
amazon.com
COSORI Pro II Smart Air Fryer 5.8QT 12-in-1 cooker (Unlimited Online Recipes) , Stage Cooking, Customizable Presets, 3-Way Control, Works with Alexa & Google Assistant, Dishwasher-Safe Square Baskethttps://www.amazon.com/dp/B089ZT66H9?maas=maas_adg_5A95204F196AB04269A18592FFCCC5C9_afap_abs&ref_=aa_maas&tag=maas&th=1
-
amazon.de
Cosori Air Fryer 5.5L XXL, Deep Fryer, Hot Air Fryer with Digital LED Touch Screen, 11 Programmes, Preheating And Keeping Warm, Shake Mode, 100 Recipe Booklet, Oil Not Included, 1700Whttps://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B07N8N6C85?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_imageBu ürün ile sizin bahsettiiniz ürün aynı midir? Ben bunu aldım.
İkinci olarak türkiye'de satılanlar ile sizin paylaştığınız linkteki cihazların farkı nedir?
4.7 arayanlar ve bekleyenler..
amazon
COSORI Sıcak Hava Fritözü, Koyu Gri, 4.7 Litre XXL, 1500 Whttps://www.amazon.com.tr/dp/B0936FGLQS?psc=1&tag=dh-forum-bhd-21&ie=UTF8&language=tr_TR2981.-TL idi ve 2 dakikada tükendi maalesef...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icagan -- 7 Aralık 2022; 15:15:30 > -
Ben aldım bu ürünü de iyi midir bu fiyata tavsiye erer misiniz ? Ona göre iptal edeceğim
5.5 lt liğini aldım 1 ay oldu süper tek kelimeyle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X