Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.267
Cevap
419
Favori
496.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takibe alalım burayı. Cosori 4.7 LT olanından aldım Amazon indiriminde 3 bin liraya. Tek kişi ve tavuk kokusunu duyunca sırnaşacak kedi için yeterli olacağını düşünüyorum COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI Bir bakayım ilk kullanım öncesi yapılması gerekenlere.

• icagan İ kullanıcısına yanıt

Aldık bakalım bizde hayırlısı olsun umarım memnun kalırız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu cosoriyi ilk çalıştırırken 2 kez 5 er dakika boş çalıştırıp sonrasında yıkasak olur mu? siz öyle mi yaptınız

• he_man kullanıcısına yanıt
    püf noktası, en yüksek sıcaklıkta boş çalıştırdıktan sonra, balkona çıkarıp, yemek gözünü de açık bırakıp, 15-20 dakika havalandırmak.

• rambo daha detaylı yaz. kaç dakika çalıştırıyım ve bu dediğin işlemi kaç kez yapıyım

1 kere en yüksek sıcaklıkta çalıştırın. sonra havalandırın. cihaz soğuyunca sepeti elde, çizmeyecek bir süngerle ve deterjanla hafifçe yıkayıp, iyice durulayın.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

teşekkürler

rica ederim. unutmadan, orijinal pişirme programlarına çok takmayın. bazen ısı bazen zamanla oynamanız gerekecektir. deneye yanıla öğreneceksiniz.

not: ısı veya zamanla oynayınca, shake uyarısı vermez. takip etmeniz gerekli.

• Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt
    Bende aynısı var 1 aydan fazladır kullanıyoruz çok memnunuz. Sakın iade etmeyin millet bulmak için can atıyo bu modeli. :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • açıp içine bakarım pişmemişse süreyi uzatırım ya da pişmişse alırım diye düşünüyorum

• Ben de şimdi amazon dan aldım 4.7 litrelik modeli. Hiç araştırmadık buraki ve diğer airfrayer konusundaki mesajlardan yola çıkarak aldım inşallah üzmez. 12 aralık teslim diyor bakalım.

• COSORI Air Fryer Dual Blaze ürünü bende hediye olarak anneme aldım fakat hiç dikkat etmediğimden 120 voltaj 60 Hz frekans ABD prizi olarak çalıştığını ürünü açınca anladım malum bizim ülkede prizler 220 v 50 hz olarak çalışıyor bu ürünü bizim şartlarda nasıl çalıştırabilirim dönüştürücü baktım internette çevrem bi kaç sorgulama yaptım ürünler hakkında pek bir bilgi veremiyorlar olur veya olmaz diyerek linkleri aşağı bıraktım link 2 içinde açıkcası o parayı vermek yerine ürünü iade etmeyi düşünüyorum bilgisi olan veya kullanan benzeri durumda olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirım şimdıden yardımlarınız için teşekkürler..

dönüştürücü 1 link : https://www.hepsiburada.com/mervesan-ms-120-120va-220-110v-transformator-voltaj-cevirici-adaptor-p-HBV00000IO4XI?magaza=uzayelektronik&url_src=ios-product-detail

dönüştürücü 2 link :https://www.3faz.com/furno-2000-va-220-110-v-ac-ac-transformator-oto-tip-kutulu

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI
    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANIamazon.com
    COSORI Air Fryer Dual Blaze 6.8-Quart, No Preheat & No Shake, Precise Temps Prevent Overcooking, Heating Adjusts for a True Air Fry, Bake, Toast, and Broil, Fast Cooking, 1100+ In-App Recipes, 1750W
    https://www.amazon.com/dp/B09BJHB2BD?maas=maas_adg_CDD4423FBFFF990970D4A268D71162A6_afap_abs&ref_=aa_maas&tag=maas

• amazon türkiye satıcısından aldım ürünü bugun fakat garanti hangi firmaya ait bilgi bulamadım bilginiz varmı? amazon 30 gün içinde iade alıyor okey ama 1 sene sora bozulursa kime götürücez.philips fritözler philips türkiye garantili bu ürün nedir?

• mustafa.toksoz kullanıcısına yanıt
    Garantisi amazon 2 yıl süreyle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mustafa.toksoz kullanıcısına yanıt

2 yıl sonrası olası arıza da parça tedariği düşündürüyor beni.

• COSORI 5.5LT

YAPIMI: 2 yumurta ve 1 çay bardağı şeker bir hazneye koyulup mikser ile köpürünceye kadar çırpılacak. Ardından karışımın üstüne;

- 1 çay bardağından 1 parmak eksik süt

- 1 çay bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ

- 2 su bardağı un (2. su bardağı 1 parmak eksik)

- Kaşık ucuyla yoğurt

- Kabartma tozu

- Vanilin

eklenip mikser ile tekrar karıştırılacak. Ardından 6 adet muffin kabına koyulacak

Ölçüleri göz kararı verdik bu yüzden parmak hesabı yaptık :)

Sonuç:

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

• 4.7 litre için aksesuar tavsiyesi olan var mı ?

• soniquakee kullanıcısına yanıt

Pişme süresi ne kadar?

Afiyet olsun.

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.