Arkadaşlar bir ay kadar önce Ankarada bir AVM'de form doldurmuştum. Bugün aradılar Kossa Club diye bir yermiş. Sanırım devremülk. 1 hafta tatil kazanmışım 2 kişi. ama pazar tanıtıma çağırıyorlar. Doğal olarak bende tecrübelilere bir sorarım istedim. Bu devremülk pazarlama taktiğimi yoksa gerçekten bir şey kazandım mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
hepsi aynı taktikle çalışıyo bunların. pazar güünü tanıtımda size devremülk satmaya çalışacaklar. hatta zorlayacaklar nerdeyse. çok okudum böyle şikayetleri kesinlikle uzak durun gitmeyin
Yedirip içirip devremülk kakalayacaklar...
Önce gidiyorsunuz tanıtım yerine, genellikle 5*lı bir otel oluyor. Orada size ikramda bulunuyorlar, sizden başka bir çok insan var. 5-6 tane eleman sizi kandırmaya çalışıyorlar. Ellerinde saçma sapan belgeler var güya güvenilirliklerini kanıtlıyorlar... İştee 2000 TL ödeme yapın 5 yıl boyunca 1 hafta süreyle dilediğiniz otelde gidin kalın vs. gibi bir çok seçenek koyuyorlar önünüze. Kesinlikle kanmayın böyle şeylere...
Taktikler hep aynıdır, biraz ikram, biraz güler yüz ve arkasından, acındırma, kandırma, zorlama ve nihayetinde bezdirme ile satış yapmak. Sakın itibar etmeyin böyle şeylere...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme