Şimdi Ara

Costum Sıvı Sogutma Kendi Pcim Bir Bakın Lütfen..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merahaba Arkadaşlar Kendi Pcimi Tamamen Costum olarak kendim Ordan parça burdan parça bularak tasarlıyıp sıvı sogutmayı başarabildim ne varki bazı ilginç olanlar var
    İşlemci 30 derecede çalışıyor max yükte 56 dereceyi geçmiyor
    ekran kartı boşta 27 tam yükte 46 derece
    mainboard kuzey koprüsü 20 vs 30 olarak calısıyor şimdi daha düşük olması gerekmezmi resimleri ve pcnin özelliklerini yazıyorum

İşlemci : İ7 4790K 4.0 Ghz

Ekran Kartı : Evga Gtx 780 Ti Classfield Duoble Bios

Anakart : Msı MPOWER Z97

Ram 16 Gb 1600 Mhz

Sıvı Sogutmada

240 mm x2 Radyatör

120 mm x2 Radyatör

Cpu Block

Gpu Block

Ve herbiri İçin Fanlı Sogutma Vardır Şimdi Acaba Benim Kullandıgım Sıvıdan Kaynaklımı Sıcaklıgın Düşmemesi yoksa Başka Bir sorunmu var yada Sıvı deiştirsem Ne kullanmalıyım en iyi sıcaklık iletecek yada daha iyi bir performans sağlayacak bana İyi Forumlar Yoruma Acıktır.
     Costum Sıvı Sogutma Kendi Pcim Bir Bakın Lütfen..!
     Costum Sıvı Sogutma Kendi Pcim Bir Bakın Lütfen..! Costum Sıvı Sogutma Kendi Pcim Bir Bakın Lütfen..! Costum Sıvı Sogutma Kendi Pcim Bir Bakın Lütfen..!
     Costum Sıvı Sogutma Kendi Pcim Bir Bakın Lütfen..! Costum Sıvı Sogutma Kendi Pcim Bir Bakın Lütfen..! Costum Sıvı Sogutma Kendi Pcim Bir Bakın Lütfen..! Costum Sıvı Sogutma Kendi Pcim Bir Bakın Lütfen..!

• Bu sistemde kullandığın pompa nedir ? Tek pompa ve yanlıs görmüyorsam 4tane radyator var ?
    (12x2 / 24x2 )
    Tek pompa ne olursa olsun yetersiz kalacağını düşünüyorum :)
    Radyatorlerin debiyi çok düşürdüğü için o sıcaklık değerlerini normaldir bende Tam yükte 56derece yazmışsın .
    12lik radyatorleri çıkartırsan sonuç daha iyi olur benim zannımca ...
  • Radyatör sayısı fazla evet. Pompa yetersiz kalıyor sirkülasyon için. Ya 2 adet rezervuarlı pompa kullanacaksın yada 1 adet daha pompa ekleyeceksin.

Eğer 1 adet daha pompa eklersen soğutmayı 2'ye böl. cpu + kuzey köprüsü + pompa + radyatör ve gpu + pompa + radyatör.

Çok daha iyi olacağı kanaatindeyim.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAZICIOĞLU -- 21 Nisan 2015; 1:45:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.