Şimdi Ara

Counter Strike 100 FPS Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ufak bir sıkıntım var yardımcı olabileceğinizi düşündüğüm için buraya yazıyorum.

Yıllardır Counter Strike 1.6 oyununu oynuyorum ve bu oyunda da kendime gayet güveniyorum. Daha 3 hafta önce yeni bir laptop aldım(8gb ram/2gb nvidia gt650m) ve hemen hemen her oyunu yükledim. Hiçbirinde sıkıntı yaşamıyorum fakat counter oynarken bir sorunla karşılaştım. Oynayanların da az çok bildiği gibi counter strike oyununda fps'nin sabit 100 olması çok önemlidir. Bunun nvidia ve ati ekran kartlarında nasıl yapılacağını biliyorum fakat kendi bilgisayarımda uyguladığım zaman herhangi bir değişme olmuyor.

Yani diyeceğim o ki, ayarları nasıl yapacağımı biliyorum, yapıyorum fakat fps hala sabit 60. Bu konu hakkında herhangi bir fikri ya da daha önce de başına gelmiş, düzeltmiş arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Not: İki ekran kartıyla da denedim çalıştırmayı, yine bir değişim olmuyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• Bir kod vardi yazardik hep. fps_max 101 gibi birşeydi. Fps yi 100 e sabitleyen koddu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çerkez*

Bir kod vardi yazardik hep. fps_max 101 gibi birşeydi. Fps yi 100 e sabitleyen koddu.

teşekkür ederim dostum fakat sorun o kod ile alakalı değildi, onları zaten halletmiştim. Sorunu da halletim bu arada arkadaşlar gerek kalmadı :)
  • Nasil hallettin aciklarmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ayarlar kısmından senkronizasyon olayı varmış artık steamden yükleyince oyunu. Ben onu kaldırmayı unutmuşum sadece :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 FPS DROP sorunu
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.