Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (606. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
115
Favori
766.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeAdShOcK

Güven faktörü düşmüş nasıl yükseltebilirim ?

Hocam güven faktörüne nereden bakılıyor?

• arkadaşlar mevcut sistemde en hızlı tp kasma oyun sistemi nedir. rekabetçi uzun sürüyor ve takım kötüyse yine tp az geliyor

• Arkadaşlar operasyonun önceki haftalardaki görevleri yapabiliyor muyuz zamanı geçmesine rağmen?

• Haftalık görevlerdeki yıldız sayısını geçemiyor muyuz? Mesela ilk hafta için 10/10 yıldız toplandı yazıyor ama daha tamamlamadığım görevlerim var. Haftalık yıldız sayısına ulaşınca kalan görevleri yapmamanın gereği kalmıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çömelmeyi hem ctrl ile hem de mouse sol üst tuşuna nasıl ayarlarım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciom92

Haftalık görevlerdeki yıldız sayısını geçemiyor muyuz? Mesela ilk hafta için 10/10 yıldız toplandı yazıyor ama daha tamamlamadığım görevlerim var. Haftalık yıldız sayısına ulaşınca kalan görevleri yapmamanın gereği kalmıyor mu?

haftalık yıldız sınırı bittikten sonra aldığınız yıldızlar sadece tp bonus almaya yarıyor diye biliyorum. 5bin tp veriyor her 8yıldızda bir

• Görkem ! kullanıcısına yanıt

Anladım hocam operasyona yönelik bir artısı yok o zaman teşekkürler.

• Görkem ! kullanıcısına yanıt
    silah yarışı
  • g3sg1 silahını çok seviyorum sürekli onu kullanıyorum. ama daha ustalaşamadım. sizce böyle devam edeyim mi? bu silah hakkında ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Laniakea

g3sg1 silahını çok seviyorum sürekli onu kullanıyorum. ama daha ustalaşamadım. sizce böyle devam edeyim mi? bu silah hakkında ne düşünüyorsunuz?

küfür yemek istiyorsan devam edebilirsin. Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] 

şaka bir yana kullanması tehlikeli bir silah. çok pahalı olduğundan düşürdüğün anda hem seni ekonomik sıkıntıya sokar hem de karşı taraf yerden alırsa büyük avantaj elde etmiş olur.

• Operasyonda 6 yıldız tamamladım 5 yıldız verdi. Yıldız geçmişimizi görebileceğimiz bir yer yok mu?

• Oyunda sorun mu var? Rekabetçiye bağlanmıyor da

• Güven faktörünü yükseltmek istiyenler owerwatch müfettişliği yapsın günde 4 5 defa veya fazla

forum konularına yorum atsın help kısmına veya baska yerlere

veya foto resim paylasılan konulara yorum atınız yükselicektir

ayrıca şu hile yapan kişileri direkt olarak owerwatch a düşürme taktigi falan bilen varmı yaw ?

adam spinbot acıyor skoru 100 ü geçiyor ban yemiyor ilginç

nasıl owerwatch a düşürebiliriz vardır bir olayı mantıgı filan bilen yokmu ?

• Laniakea kullanıcısına yanıt
    Kanka dürbün açılıyken nasıl spray yapıldığını öğren auto-awp gibi kullanırsın yemin ederim ;)
  • Trust factor it havladı diye düşmüyor. Yüksek olan kişiler düşük olanlarla girince düşük geliyor. Solo girince de düşük geliyor derseniz birkaç maç atın kalibre olursunuz.

Silver'dan MG'ye çıkarken yemediğim küfür, sayılamaz rapor ve bir o kadar ağır farklı galibiyetler aldığımdan biliyorum. Minimum 15 kere rapor yemişimdir. Buna rağmen trust factor'um fazlasıyla yüksek.

• WhyNot? kullanıcısına yanıt

Doygunluk seviyesini bile geçmiş bir oyundan bahsediyoruz ama. Teaser'ı çıkalı 10, ilk oynayış tanıtımları çıkalı 9, oyun çıkalı 8 sene oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 24 Aralık 2020; 12:19:55 >
  • Oyun bitmis harbiden. Soloq girdigim macta yanima 4 tane global vermis. (ben de lemim) 4'u de hile kullaniyor. Ustune ustluk adamlarin bicak ve eldivenleri vardi. Bir de operasyon alanlarin girebilecegi rekabetciydi :D Bu kadar para verip hala niye hile acarsin aklim almiyor.
  • Gerçekten oyun bitmiş, 2 gündür en az 40 owerwatch müfettişliği yaptım en az 30 u hileydi gönderdim hile diye seceneklerden hala banlanmadılar demekki kimse owerwatch müfettişliği bile yapmıyor artık mavi yazıda tesekkur yazısı gelmedı XP gelmedi şaka gibi ya

• Şu oyunda Ruslar ne kadar "karaktersizce oynuyorsa" Türklerden de var böyle oynayan. Bugün oynadığımız maçta adamları 6-1 yenerken bir tanesi anında "Mevlana" açtı.

Bir de utanmadan hem küfür ediyorlar hem de dalga geçiyorlar oynamayı bilmiyorsunuz diye.

Steam "Pandemiden dolayı ban olayına pek yoğunlaşamıyoruz" tarzın bir açıklama yapmıştı bir yerlerde

Her halde ban dalgası gelirse tam gelecek.

Bariz mevlana olanları bile rapor etmemize rağmen 5-6 aydır en ufak bir hile engellendi uyarısı gelmiyor. Overwatch'tan da ne kadar bakarsam bakayım hiç xp ,teşekkür gelmiyor.

İyice suyu çıktı ama cs'nin böyle giderse operasyon falan fayda etmez tası tarağı toplar gider millet.

• 
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.