Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (604. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
115
Favori
766.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan oyunda hile durumu nasıl? 2-3 sene evvel hilelerden dolayı bıkıp oyunu silmiştim şimdi yeni bilgisayar topladım eğer hile azaldı ise tekrar kuracağım?
  • yaptığım son 10 maçta hiç karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

yaptığım son 10 maçta hiç karşılaşmadım
    Hocam hata falan vermedi değil mi. Direk trust modda başladınız herhangi bir kod vs yazmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeAdShOcK

En son güncellemeyle birlikte artık Msi Afterburner ile çalışmıyor 3.parti yazılım olarak görüyor. Bu sebeple ekran kartını overclocklu kullanamıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı yada çözümü nasıl bilen varsa bilgilendirsin lütfen.
    Bu kadar saçma bir sistem olamaz umarım yakında düzeltirler.
    Bende bandicam ile oyun içinde canlı olarak kayıt yapıyorum.
    Bandicamı hile olarak gördüğü için trust mode uyarı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Nette bakındım bulamadım, ayarları kurcaladım bulamadım bir de buraya sorayım, Oyunda karakter normalde yürüsün ben shift e bastığımda koşsun istiyorum bunun bir yolu var mı?
    Öyle bir ayar var zaten.
    Oyun kumandası ayarlarından yürüme modunu "geçiş yapınca" olarak seçersen bir kez shifte basıp bıraktığında karakter sürekli yürür.
    Koşmak istediğinde tekrar shifte basıp bırakıyorsun.
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt
    Onu denedim, hatta o ayarla biraz oyuna dayanabildim. Fakat bir yerden sonra karışıyor mevzu, elim alıştığım düzene gidiyor karakter yürüyeceği yerde koşmaya başlıyor lan dur tekrar basayım derken olan oluyor zaten. Biraz takılırım baktım olmuyor diğer oyunlara devam ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Bu kadar saçma bir sistem olamaz umarım yakında düzeltirler.
    Bende bandicam ile oyun içinde canlı olarak kayıt yapıyorum.
    Bandicamı hile olarak gördüğü için trust mode uyarı veriyor.

Alıntıları Göster
    Sorma ya ve hiç işe yaramamış hala hile dolu oyun.
    bende de hata veriyor ama neden verdiğini göremiyorum. oyuna çift tıklıyorum, bir süre bekliyor, bir ses duyuyorum ama hata mesajı falan yok, yalnızca sesli uyarı gibi bir şey. oyun açılmıyor. ikinci defa açmaya çalıştığımda ise açılıyor ve trust factor devre dışı, aktif olabilmesi için restart at diyor. restart yapmaya çalışınca da aynı döngü tekrar ediyor.
    oyuna girerken açık olan tek şey rampage marka kulaklığın uygulaması (ki sanal 7.1 için açık olması lazım) ama ondan olacağını sanmıyorum pek. internette de bulamadım bir şey. trust factor kötü etkilenebilir dediği için maça da giremedim. bu konuda fikri/bilgisi olan yardımcı olabilirse baya makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red0x

Arkadaşlar şuan oyunda hile durumu nasıl? 2-3 sene evvel hilelerden dolayı bıkıp oyunu silmiştim şimdi yeni bilgisayar topladım eğer hile azaldı ise tekrar kuracağım?
    MM oynanmaz, boşuna sinir stres yaşarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EceliYakın

bende de hata veriyor ama neden verdiğini göremiyorum. oyuna çift tıklıyorum, bir süre bekliyor, bir ses duyuyorum ama hata mesajı falan yok, yalnızca sesli uyarı gibi bir şey. oyun açılmıyor. ikinci defa açmaya çalıştığımda ise açılıyor ve trust factor devre dışı, aktif olabilmesi için restart at diyor. restart yapmaya çalışınca da aynı döngü tekrar ediyor.
    oyuna girerken açık olan tek şey rampage marka kulaklığın uygulaması (ki sanal 7.1 için açık olması lazım) ama ondan olacağını sanmıyorum pek. internette de bulamadım bir şey. trust factor kötü etkilenebilir dediği için maça da giremedim. bu konuda fikri/bilgisi olan yardımcı olabilirse baya makbule geçer.
    arka planda çalışan bütün programları kontrol et gereksiz çalışan herşeyi devre dışı bırakmayı dene.
    o kadar aptal bir sistem ki hiç akla gelmeyecek zararsız bir programı hile zannedebiliyor.

hiçbir şey çalışmıyor ki zaten hocam, olay daha farklı sanırım. giremiyorum bir türlü.
    zaten valve ne zaman hileciler için bir şey yapsa kabak hileyle işi olmayan masumlara patlıyor.
  • Hilecilerde herhangi bir azalma yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de trust mode devre disi oluyor. Nwidia uygulamasi acik belki ondandir yarin denerim.
    Ama bundan haric bir beta sürümü var onu sectigimde uyari almiyorum. O zaman trust mode aktif olmuyor mu yoksa yine. Ben aktifdir diye ustelememistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcqlock

Bende de trust mode devre disi oluyor. Nwidia uygulamasi acik belki ondandir yarin denerim.
    Ama bundan haric bir beta sürümü var onu sectigimde uyari almiyorum. O zaman trust mode aktif olmuyor mu yoksa yine. Ben aktifdir diye ustelememistim.
    Bahsiniz uzerine once beta surumden ciktim sonra dosyalari doğrula dedim. Bir dosyada sorun buldu. (Ben hicbir uygulama konsol yaziso vs yapmadigim halde) daha sonra girdi. Oyunda hile denk geliyor ama yada adamlar harika oynuyor.
    Genelde görüş hilesi ama caktirmamak icin ibreyi ustune getirmiyor bos yerlere bakiyorlar falan.

• Trusted mode olunca hilede gözle görülür bir düşme oldu mu sizce?
  • pcqlock P kullanıcısına yanıt
    Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Hile dolu hala,2 senedir düzenli casual oynuyorum ve hilecilerin profilini takip ete basıp takip ediyorum,karsidaki oyuncuyu engelleme update i geldiginden beri de hepsini engelledim oyuna hile gelince engellenmiş olduğu icin anliyorum. Engellediğim hileciler aynen devam ediyorlar+hile sayisi artmiş çünkü çoğu hileci çalisiyor mu diye deniyor acayip hile vardı dün mesela. Öyle belli etmeyen tarzda da değil baya kapıdan takır takır vuruyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 13 Temmuz 2020; 20:28:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

Hile dolu hala,2 senedir düzenli casual oynuyorum ve hilecilerin profilini takip ete basıp takip ediyorum,karsidaki oyuncuyu engelleme update i geldiginden beri de hepsini engelledim oyuna hile gelince engellenmiş olduğu icin anliyorum. Engellediğim hileciler aynen devam ediyorlar+hile sayisi artmiş çünkü çoğu hileci çalisiyor mu diye deniyor acayip hile vardı dün mesela. Öyle belli etmeyen tarzda da değil baya kapıdan takır takır vuruyorlar
    Sureli banlaniyorlar demekki

• gençler arkadaşlar ile 1v1 atmak için sv açtım
    sizde gelirseniz beraber oynayalım

95.173.175.15
  • yeni anticheat falan dediler betaya geçirttiler anasını satim betaya geçtikten sonra daha çok hile gelmeye başladı, hemde öyle kasmıyoruz casual olarak takılıyoruz rankedda rütbeler çift keleş falan, her önümüze gelene hile diyecek tipte değiliz ama adamlarda smoke bugu mu var anlamıyorum dust 2 de orta kapıya smoke atıyoz bilerek bait atıyorum geçmiyorum 3-5 sn bekleyip öyle geçiyorum adam gene geçirtmiyo smoke tan vuruyo gizleme derdi de yok artık
  • Bence çoktan suyu çıktı normal rekabetçinin. ESEA platformunda çok daha kaliteli çok daha profesyonel rekabetçiler atıyorum. Hoş takımın en az vuranı genellikle ben oluyorum ama hile sayısı yok denecek kadar az, oyunu cıvıtan da yok. Üstelik başlangıçta bıçak raundu filan oyunu daha gerçekçi kılıyor. Tabi bunlar benim fikrim, ESEA hesabı olan varsa özel mesaj atsın beraber oynayalım.
  • 
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.