Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (607. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
115
Favori
766.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimse overwatch yapmıyor kimse müfettişlik yapmıyor geçtiğimiz aylarda arka arkaya kaç maç geldiğimi bilirim

ama trusted olayı geldi ya büyük ihtimal -trusted yapıp hile açıp hilelli .dll leri (mesela aimware.dll yada vesaire sakat .dll ler) kaydedilenlerin hepsinin icabına bakacaklar gibi.

• Microsoftun kendi oyunlarında o klasörün içine erişim sağlanamıyor. Yani oyunda herhangi bir dosyayı değiştiremiyorsunuz. Cs go nun da böyle bir sisteme geçmesi lazım. Oyun çıktığından beri çözemediler bu işi.

• Oyun bende terörist takımında bazen biranda donup kalıyor ses geliyor klavye mause çalısıyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum oyunu silip baştan yükledim yine aynı sorun nedir acaba anti teröristte sorun yok hiç donmuyor harita dust 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_R6 -- 27 Aralık 2020; 22:25:30 >
  • Rütbesi LEM altında olup da hala oynamaya devam eden var mı? Belli işte kabiliyetin yok git başka oyunlarda şansını dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blazk0wicZ

Rütbesi LEM altında olup da hala oynamaya devam eden var mı? Belli işte kabiliyetin yok git başka oyunlarda şansını dene.

boş yapıyorsun.

takım ile oynarsan rahatlıkla lem vs olursun da solo gir bakalım.

kanser türkler kanser ruslar...

2 sene önce hile yüzünden oyunu bıraktım. hesabıda kuzene verdim. 2 sene sonra kuzenımın ısrarıyla evde can sıkıntısından aldım 80 tl ye yeni hesap başladım.

hileler havada uçuyor. prime olmuşsun vs yalan dolan. adamlar youtube kanalı kurmuş hileyle maç yapıyor 100 binlerce izleniyor. o kullandıkları meşhur hilenin sitesini inceledim. 1 lvl dahi olsan prime olmasan bile prime maçlara girebiliyorsun.

cs go bitikti iyice bitmiş.

80 tl ye çok acıdım. 1 kg et alır yerdim. sağlığınıza yazık.

• gençler biraz relax

• prime olmayan adam prime maça giremez, nasıl yapacaklar öyle bişey?

• quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

prime olmayan adam prime maça giremez, nasıl yapacaklar öyle bişey?

hilenin özelliklerinde var hocam..

bugün dedim 2 maç atayım. iki maçtada karşı full türk. duvar arkası vurmalar. midden geçerken hiç sekmeden hs atmalar. triggeri wh yi dayamışlar. adam 50 kill alıyor bide dalga geçiyor.

türkler ve ruslar bu oyunun kanseri.

youtube da hileci eleman cihanın 330 bin abonesi var. adam kaç yıldır hileyle oyun oynuyor bariz göster göstere yayınlıyor hala banlanmadı.

oyun bitmiş.

• owerwatch oturumları çökmüş durumda steamde cok konu acılmıs bu konu hakkında

3 gündür 150 ye yakın owerwatch müffettişliği yaptım en az 130 u hileydi ve hala tesekkur yazısı gelmedı mavi ekranda bana banlandı fılan dıye yalan olmus csgo anlıycagın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

hilenin özelliklerinde var hocam..

bugün dedim 2 maç atayım. iki maçtada karşı full türk. duvar arkası vurmalar. midden geçerken hiç sekmeden hs atmalar. triggeri wh yi dayamışlar. adam 50 kill alıyor bide dalga geçiyor.

türkler ve ruslar bu oyunun kanseri.

youtube da hileci eleman cihanın 330 bin abonesi var. adam kaç yıldır hileyle oyun oynuyor bariz göster göstere yayınlıyor hala banlanmadı.

oyun bitmiş.

Alıntıları Göster

Oyunda hile olduğunu nasıl anlarım? 10 dakikalık ölüm maçları yapıyorum.

Adam 60 kill almış 15 defa ölmüş. Sence hile var mı?

• since2002 kullanıcısına yanıt
    Mevlana disinda bir vaka gelmiyor bana. Bunlarin zaten overwatcha dusmeden banlanmasi gerekiyor. Niye zamanimizi bosa harciyorlar ki? Eskiden overwatch yaptigimda 100 macta 2-3 kere mevlana gelirdi. Sirf bu yuzden biraktim incelemeyi.
  • Geri bildirim gelmediği için bende artık overwatch izlemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yurtsever1453

Oyunda hile olduğunu nasıl anlarım? 10 dakikalık ölüm maçları yapıyorum.

Adam 60 kill almış 15 defa ölmüş. Sence hile var mı?

Alıntıları Göster

hocam aslında aldığı kill i referans saymıyorum ama çok bariz belli ediyor. sonradan maçları izliyorum. adam sen hariç heryere ateş ediyor ama mermi direk kafaya geliyor.

oturdugum yerden sallamıyorum yani adamın hesabı 4 yıllık bir sürü madalya var. önüne ateş ediyor arkasındaki adam hs yiyor  

• 2 gündür lobide maç bulamiyor. Rastgele olarak buluyor ama ne anlami var kimle girdigin belli degil. Lobide takim oluşturuyorsun yarim saat geçiyor bulamiyor bir sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Oyun dünyasına uzak kaldım. Arkadaşımın bilgisayarına Counter yükleyeceğim internette online oynamak için.

Steam üzerinde ücretsiz görünüyor onu mu almam gerekiyor?

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

counter demişsin ama hangi cs olduğunu söylememişsin. cs:go yu diyorsan ücretsiz oldu evet ama seçkin olmayan halinde çok fazla hile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_celik -- 31 Aralık 2020; 20:29:9 >
  • Lobide maç bulma sorunu var sizde de var mı bu problem.

• Aynı sorunu biz de yaşıyoruz. Nasıl çözülecek bilen var mı?

Rekabetçi 5 kişi de deniyoruz yine oyun bulmuyor.

• buna sebep olan sorunlardan bildiğim biri, lobidekilerden birinin girilecek serverdaki ping alt limitini fazla aşağıda ayarlaması. onu biraz yukarı çekerse düzelebilir.

başka bir sebepten kaynaklanıyorsa da fikrim yok maalesef.

• Bu sıralar maç bulma sorunu var. Muhafız oynarken bile bekletiyor, 2 kişi maç arıyorsun karşıya bot atayacak. Bunun neyini bekletiyor onu bile anlamıyor insan
  • 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.