BEYLER COUNTER STRİKE ÖLÜYO ARTIK OYUNCUSU KALMADI HERKES BIRAKIYO :(((ÇOK ÜZÜCÜ Bİ DURUMM
bnce ölmüyo mesela bn akşamları online cs oynuyorum nerdeyse 120 yakın server var bnde zor yer buluyorum
bu kanıya nerden vardın acaba merak ettim doğrusu....biz serverlarda boş yer bulamıyoruz senin sölediğin şeye bak.....ayrıca bu topic i açtığın yerde cs için özellikle açılmış bir yer...yani cs hala popüler...(bide şu topic başlığını düzeltsen iyi olur..)
quote:
Orijinalden alıntı: kurt_1907
bu kanıya nerden vardın acaba merak ettim doğrusu....biz serverlarda boş yer bulamıyoruz senin sölediğin şeye bak.....ayrıca bu topic i açtığın yerde cs için özellikle açılmış bir yer...yani cs hala popüler...(bide şu topic başlığını düzeltsen iyi olur..)
Hile ve hile yapan ezikler darbe vuruyor ama serverlardan biri kapanıyor, yeni biri açılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: guenen
Hile ve hile yapan ezikler darbe vuruyor ama serverlardan biri kapanıyor, yeni biri açılıyor.
Alıntıları Göster
arkadaşlar bencede biraz dikkat etseniz cafelerde aryık counter deilde online oyunları oynanıyor dikkatinizi çektimi bilimyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ismetcanxxl
arkadaşlar bencede biraz dikkat etseniz cafelerde aryık counter deilde online oyunları oynanıyor dikkatinizi çektimi bilimyorum
Alıntıları Göster
CounterStrike artık cafelerde pek oynanmıyor , nedeni ise online oyunların çoğalması ve milletin o oyunlara yönlenmesi...
Diğer bir engel ise , bağlantı sorunu...bir cafede biri DL açtığı an sizin pinginiz 200 + oluyor oyunda ve bir şey anlamıyorsunuz oyundan...
CounterStrike artık daha çok Prof oyuncular için nerdeyse
Neden ?!
Çünkü adam ses kasıyor veya taktik uyguluyor falan filan...
karşıdaki bundan habersiz ve bilgisi nerdeyse 0 , sadece zumu adama getirip vurmayı öğrenmiş...
2-3 kere öldükten sonra bunlarda şifre var diyor ve oyundan çıkıyor birdahada girmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: ismetcanxxl
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ismetcanxxl
ewet dogru soluoosun gercekten de eskıden cok oynardım cs ama son 2 senede neredeyse hıc oynamadım walla artık cod2 oynuoom ben
biz mesela yarın öğleden sonra sınıfça cafeyi kapıcaz 10a 10 o oyun ölmez kolay kolay...
quote:
Orijinalden alıntı: Russian
biz mesela yarın öğleden sonra sınıfça cafeyi kapıcaz 10a 10 o oyun ölmez kolay kolay...
Alıntıları Göster
beyler 1.6 da sorunum var ilgilenirmisiniz bilmiorum netten çektim oyunu ama oyunda chat yapılmıo konusamıorum vede yazılanlarda okunmuo onun dısında güzel steamsız oynuorum zaten ama bu olayı anlamadım bilen biri varsa oyunu çekteğim bir link falan özelden atarsa memnun olurum saygılar!!
kardeş 1.6 servarlarımı bunlar bana 1.6 steamsız server ip leri lazım varsa salla pls :D
Alıntıları Göster
Ne üzücü durum.Hadi oturup ağlayalım.İşinmi yok kardeşim.cs ölüyomuşmuşmuş
hayatta bitmeyen unutulmayan seşler vardır bunların önemleside cs dir numara basından kalkmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: YgtBrk
hayatta bitmeyen unutulmayan seşler vardır bunların önemleside cs dir numara basından kalkmıyorum
cs yi öldurenı ben oldururum :)))... 1 sene dır oynamıodum bı hevesle yukledım oyunu kı bı baktım.. Oyun artk zevk vermıo meger oyunu öldurmusler ondan zevk vermıomus
quote:
Orijinalden alıntı: Lothorien
cs yi öldurenı ben oldururum :)))... 1 sene dır oynamıodum bı hevesle yukledım oyunu kı bı baktım.. Oyun artk zevk vermıo meger oyunu öldurmusler ondan zevk vermıomus
Alıntıları Göster
CS ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
quote:
Orijinalden alıntı: CuCuK
CS ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
Alıntıları Göster
Arkadaşlar sizler steam dan oynamıyorsunuz. Ben steamdan oynuyorum gayette dolu hatta kendi kurdğum bir clan bile var. Sizleride Steam a bekleriz aşın artık 1.6 ları
quote:
Orijinalden alıntı: sarman61
Arkadaşlar sizler steam dan oynamıyorsunuz. Ben steamdan oynuyorum gayette dolu hatta kendi kurdğum bir clan bile var. Sizleride Steam a bekleriz aşın artık 1.6 ları
Alıntıları Göster
ölmez kardeşler merak etmeyin yalnızca keşke biraz yenilik katılsa çok monotonlaştı ama ben hala 1 beş zevkimden vaz geçemiyorum silah alımında bile old style menus yani...