Şimdi Ara

COUNTER-STRÜKE ÖLÜYORRRRRR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cs mi oluyor guldurmeyın benı arkadaslar
    senın oynadıgın serverları bılmem ama az once arkadasın werdıgı serverlar hep full bılıomusun ?
  • Ölmuyor ama zamanuına gore coook darbe yedı hem kendı hatalarından hemde dıer kalıtelı onlıne oyunların artmasından
  • ÖLSÜNDE KURTULALIM
  • 1.6 devri bitti arkadasim Source gec bak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoS

1.6 devri bitti arkadasim Source gec bak...

+1
  • Ben CS oynamıyorum. COD2 oynuyorum.Bence daha iyi çok kişilik bir oyun.
  • bence de ölüuyor çünkü herkes rpg oyunları knight online silkroad a felan gidio ama cs hiçbir zaman değişmez
  • ya bu cs de bazen ıp numaralarını kabul etmıyo ne yapacaz pls
  • cs ölüyor. ben kendimden biliyorum. ama haketti ölmeyi. versiyonları boza bozane hale getirdiler oyunu. gerci conditionzero dan sonrasını pek oynamadım. çünkü burada cafelerde getirmediler cz versiyonundan sonrasını. şu an beta versiyonu olsa şimdikinden daha çok oynanırdı bence.
    versiyon deişe deişe igrencleşti oyun en soncz ye geldi en igrenc versiyondu ve daha dayanamadım artık. ne zamandır da oynamıyorum. halbuki benim dünyada en çok oynadığım oyun cs dir. ve en sevdiğim oyun.

ama half life da öldü. bu arada ben half life ı da çok severim ama cafelerde serverlar kurulmadığı için oynayamıyordum. half life bence mütiş bir oyun. :D
  • cs ÖLMÜYOR ama artık çoğu kişi knıght online gibi oyunları oynuyor ama aslında knıght online kroca
    filan ne o öle
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur_aslan

bnce ölmüyo mesela bn akşamları online cs oynuyorum nerdeyse 120 yakın server var bnde zor yer buluyorum

uğur doğru sölüyo bende oynuyom ama tek şikayetim adminlerin hiç biri işe yaramaz adam gibi görev yapan admin çok az. oyun zaten kova grafik hatası zati çileden çıkarıyo beni üstüne üstlük bir de konsol hataları multiplayerde hile felan adminsiz servere giremez olduk yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

Hile ve hile yapan ezikler darbe vuruyor ama serverlardan biri kapanıyor, yeni biri açılıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Orjinalden alıntı: ugur_aslan

bnce ölmüyo mesela bn akşamları online cs oynuyorum nerdeyse 120 yakın server var bnde zor yer buluyorum

uğur doğru sölüyo bende oynuyom ama tek şikayetim adminlerin hiç biri işe yaramaz adam gibi görev yapan admin çok az. oyun zaten kova grafik hatası zati çileden çıkarıyo beni üstüne üstlük bir de konsol hataları multiplayerde hile felan adminsiz servere giremez olduk yani

aynen katılıyorum hatta bazı adminlerin hile yaptıgına bile şahit oldum özelliklede aimşöyle duzgun bi server bulmak cidden çok zor

• yok arkadş türkiye de cs bitmez yani ben inamıorum çünkü bi nesil cidden cs ile büyüdü zor bide şu hile ciler aptal admnler olmsa güsel olr
  • Arkadaşlar Counter strike 1.5 i yada 1.6 yı netten nasıl oynayabilirim hangi dosyaları indireceğim yardım lütfen . oynamakiçin orjinal half life almam gerekirmi ?
  • bence bu oyun (counter-stırıke) olmez kolay kolay tum server lar full doluuuu
  • Ölmezde artık eskisi gibi olmadığıda bir gerçek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogusdrum

Arkadaşlar Counter strike 1.5 i yada 1.6 yı netten nasıl oynayabilirim hangi dosyaları indireceğim yardım lütfen . oynamakiçin orjinal half life almam gerekirmi ?

İlk Şart orjinal almaz zaten gerisi kolay.
  • BEYLER BEN DE Bİ ARA CSDEYDİM

AMA ARTIK COD2 DEYİM ÇOK DAHA GÜZEL ...

CS NİCKİM: insane ya da dmr di bilen bilir nese. funmasterda az oynamadık
  • mrk etmeyin ölmez 139.179.12.33:80
    139.179.12.229:80 BUYRUN

JD POWER HOUSE
    Man!ac | hAdEs |==CLANIMIZLA MAÇ YAPMAK İSTEYEN HERKESİ BEKLERİZ
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.