Şimdi Ara

COUNTER-STRÜKE ÖLÜYORRRRRR (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunu ben çok seviyorum. biri oyunu nerden indireceğimi ve netten nasıl oynuyacağımı anlatsa, ben çok oynarım bu oyunu. daha da çok kişi vardır eminim , ama benim gibi bilmiyolar işte.
    Hadi bi öğretin de ölmesinbu oyun o zaman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

bu oyunu ben çok seviyorum. biri oyunu nerden indireceğimi ve netten nasıl oynuyacağımı anlatsa, ben çok oynarım bu oyunu. daha da çok kişi vardır eminim , ama benim gibi bilmiyolar işte.
    Hadi bi öğretin de ölmesinbu oyun o zaman...

Ben de half-life 2 var ama içinden counter strike çıkmadı. Herkes vardır diyor ama bende yok. Bu arada half life DVD. Ben de öğrensem denerim bu oyunu net üzerinden. Nasıl oynanacağını bilmedeğim için, ben de SWAT 4 oynuyorum
  • bırakın hepsini dod source oynayın.
  • onu oynayı bunu oynayın demek kolay . ama nasıl ???
  • ne demek nasıl?
  • gebersin yaaaf boşver seni cs ne bağlar olum
    oyunda grafik yok yaf?
    örnek: boatseason da gemilerin çerez kutusundan farkı yok botlar beyinsiz silahlar desn lök
  • quote:

gebersin yaaaf boşver seni cs ne bağlar olum
    oyunda grafik yok yaf?
    örnek: boatseason da gemilerin çerez kutusundan farkı yok botlar beyinsiz silahlar desn lök

son oynama ozaman herşey grafik degildir dostum ben oyundan aldıgım zevke bakarım...
  • source daki grafikleri görmedin heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoHaİr

COUNTER STRÜKE dersen ölür tabi

Doğrusu kantır sıtrayk
  • HADİ KANTIR ŞITRAYK OYNAYALIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 7 Haziran 2006; 2:05:13 >
  • 3 senedir oynamadım

belkide bundandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 7 Haziran 2006; 2:21:39 >
  • ben cs yi bırakalı aylar yıllar oldu ama arada sırada ayda 1 arkadaşlar bi yapıyoruz
  • bir daha bunun gibi gelir mi bilmem ama efsane oldu oyun

aaah ah ne günlerdi beah ilk çıktığında saatlerce başından kalkmazdım
  • bi ara neydi öyle. öss yi ilk senemde kazanamamamın tek sebebiydi bu oyun. artık bıraktık tabi. kafelerde eskisi gibi popüler değil. yani aslında ölüyor deyimi bana göre de doğru.
    esenlikler...
  • e bırakta ölsün bence
  • Herşey zamanında güzel. insan bir süre sonra bıkıyor artık.
    fakat arada bir nostalji de fena olmuyor hani
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

quote:

gebersin yaaaf boşver seni cs ne bağlar olum
    oyunda grafik yok yaf?

son oynama ozaman herşey grafik degildir dostum ben oyundan aldıgım zevke bakarım...

arkdş ben öle dmek istemedim yani oyunun grafikleri berba tabiki herşey grafik değil cs yi ilk aldığımda bayılıodum ama source deki grafikleri görünce cs 1.3,1.4,1.5 hiç zevk wermedi bana ondan şeettim
  • Counter-Strike neden ölüyor?Neden mi ölüyor?Bakımsız serverler,hilecilerle dolu bir oyun(neredeyse her 10 kişiden 8'i hile kullanıyor artık.Farz gibi birşey oldu..), adminlerden yoksun serverler,havada uçuşan küfürler, ve bundan dolayı oyundan soğuyan onlarda oyuncu..Bende 99 dan beri oynadığım, böyle güzel bir oyunu sağolsun(!) hileciler sayesinde tamamen bıraktım.Neredeyse 3 aydır elimi sürmüyorum.Alternatif arıyorsanız Call of Duty 2
  • Ya arkadşalar nie bu kadar yoruma yapıonuzki o oyun ölürmü! olurmu öyeşey her gece saat 24:00' dan sonra saat 4-5 e kadar oynuoz ve serwerler dolu oluo. hiçte öleceğe benzemio yane bence bu konu ölesine açılmış CS cilere sesleniyorum ve bu konuyu kınıyorum
  • Geçen gün internete gittim ve tek oynanan oyunlarin fifa06 ve knight oldugunu gördüm
    Cs artik sadece evlerde oynaniyor..
    internetlerde de neredeyse hiç
    evde oyniyanlarin coguda yakinda counter strike source'e geçer die tahmin ediyorum
    öldüde agliyani yok anliyacaginiz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.