Şimdi Ara

COUNTER-STRÜKE ÖLÜYORRRRRR (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu aralar CS Source oynuyorum. Türk sunucularını bilmediğim için yabancı sunucularda takılıyorum. Özellikle Fransız ve Alman sunucularında. 1 Mbit ADSL kullanıyorum ama malüm pinglerde bir değişiklik yok. (ortalama pingim 100-150) Ayrıca hileciler ne yazıkki VAC secure bile dinlemiyorlar. Wall hack, aim, speed herşeyi kullanabiliyorlar. Bu yüzden oynamak insanın içinden gelmiyor. Herkesten yüksek pingle iyide stat yaparsam hemen hileci oluyorum tonla kişi üstüme geliyor bu konu hakkında, iyice bunaldım. Sürekli olmasa bile CS beta 3.5'ten beri oynuyorum ve asla hile kullanmadım. Daha doğrusu hayatımda single oyunlarda bile hile kullanmayı sevmeyen biriyim. Uzun lafın kısası CS oynayan insanları 2'ye ayırıyorum. Bir kısmı oyunu zevk için oynayan, taktik geliştiren, refleksleri kuvvetli ve becerikli oyuncular, diğer kısmı ise amacı sadece kendi egosunu tatmin etmek için diğer tüm oyuncuların oyununu zehir eden sülükler. Ben bu oyunda aşırı derecede profesyonel değilim ama en azından ilk bahsettiğim sınıfa giriyorum ve bununla gurur duyuyorum. Şu an Türk oyuncular ile oynayabileceğim bir yer arıyorum. Kaliteli oyuncuların olduğu bir yer tabikide, biraz öldürmeye başlayınca hemen hilecisin diye ağlayan veletlerin olduğu bir yer değil. Eğer bildiğiniz böyle kaliteli CSS sunucuları varsa sizlere katılmak isterim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.