Şimdi Ara

COUNTER-STRÜKE ÖLÜYORRRRRR (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CS Source varken hala daha 1.5 veya 1.6 ile ilgilenirseniz öldüğünü düşünürsünüz tabi CS'nin Ayrıca CS Source çevrimiçi oynanabiliyor (Orjinal olmasa bile)
  • her serverda hileci olursa ölmesi tabbiki doğal.
  • HypH Clan Sunucusuna bekleriz. 212.175.239.211

Dip not: 1.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guenen -- 23 Haziran 2006; 1:12:45 >
  • ekliyorum guenen ama tahminimce o server bende vardı hatta oynadım galiba bugun ama yinede bakim saol
  • counter strike oynadığınız için cahilsiniz yok öyle iğrenç grafikli bi oyun git call of duty oyna unreal toutnumet(böle yazılıodusanırım)oyna counter miş peh
  • quote:

Orjinalden alıntı: falçata_kasatura

BEYLER COUNTER STRİKE ÖLÜYO ARTIK OYUNCUSU KALMADI HERKES BIRAKIYO :(((ÇOK ÜZÜCÜ Bİ DURUMM

Kesinlikle doğru burdaki cafelerde cs oynayan kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

Hile ve hile yapan ezikler darbe vuruyor ama serverlardan biri kapanıyor, yeni biri açılıyor.

Hile yapanlara uyuzum. Adam elinde pistolle tek atış öldürüyor, göğsüne saydırıyorum ölmüyor. Sonra "hile yapıyorsun" diye yazdığımda ise, "gel bak" diyor. "La manyak neyine gelip bakacağım, bakınca anlaşılıyor mu? Zevzek zevzek konuşmayın" diyorum, bana hala "gel bak" diyor. Küçücük çocuk çaksam ölecek, sinir ediyor beni ya. Ben de çıkıyorum. Hile yapınca bir tadı kalmıyor. Ben de sırf cs oynamak için giderdim cafeye ama artık pek oynamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

HypH Clan Sunucusuna bekleriz. 212.175.239.211

Dip not: 1.5

ok giriom
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Orjinalden alıntı: ugur_aslan

bnce ölmüyo mesela bn akşamları online cs oynuyorum nerdeyse 120 yakın server var bnde zor yer buluyorum

uğur doğru sölüyo bende oynuyom ama tek şikayetim adminlerin hiç biri işe yaramaz adam gibi görev yapan admin çok az. oyun zaten kova grafik hatası zati çileden çıkarıyo beni üstüne üstlük bir de konsol hataları multiplayerde hile felan adminsiz servere giremez olduk yani

Artık eskisi kadar oynamıyorum hile yapan ezikler çok canımı sıkıyo küfür etmekten sıkıldım yaa walla ve duvardan geçin mermiler nişan almadan ateş edip vuranlar canımı sıkıyo COD2 canawar gibi onu oynuyorum bende

• evet oldu diyebilirz.
    bıtkım artık soteci çömez ve işi bilmeyenler yuzunden oyunsan bıktım.
    yok hıle yok kufr vb.

ama adamıyla oynarsan bizim gibi her akşam cok zavkli oluyor.

source bambaşka gerçi paralı ama çok daha ii
    ben terfi ediceğim... cs 1.6 artık bittii source var az hile çok iş

• counter ın öldüğü yok yaw
  • allah rahmet eylesin
  • asıl olmesi gereken oyun knight online
  • Abi bıkmadınız mı hala aynı oyunda!
  • 2-3 sene önce cs 1. sıradaydı ama şimdi kaçta onu bilemem???

• yoo ben her kasam online oynarım aksamları
  • Cod 2 varken Cs nin suratına bile bakmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: exzoom

Wlla bende ole dıodumda her aksam kesın arkadaslarla cafede 5 e 5 kıtler cewırıorz muhtesem oluo
    ALWAYS cS

+99989
  • arkadaslar su bi gercekki cs nin yeni verisyonlarını cıkarta cıkarta oyunun cılkını cıkardılar.onceden bi 1.5 wardı.simdi birsuru mod.walla bence cs nin miyadı doldu.cs oyuncularına tavsiyem kendilerine yeni alternatifler aramalarıdır.
  • cs boş zamanda oynanabilir ama asla yaşam tutkusu olamaz.. Onun yerine çok daha güzel firmalar çıkarttı firmalar

Şahsen 5.2 versiyonundan beri profesyonel olarak (pek çok ödüllü türkiye çapında turnuvalar) oynuyorum.. Son zamanlarda azalan Türk Vac serverları (anti-hile) ve artan kalitesiz oyuncular yüzünden online-gaming durma noktalarda geldi cs adına türkiyede..
    En çok girilen mix serverlarında bile in cin top oynuyor, 2 yada 3 kişi oynuyor.. Yaz olmasına karşın Geçen sene saatlerce kasardık girebilmek için mix serverlarına..

Fakat siz olaya sadece Türkiye penceresinden bakıyorsunuz..Özellikle Almanya-Norveç-İsveç gibi iskandinav ülkelerinde online cs uçma noktalarında..Milletin en düşük bağlantısı 768 K,bilgisayar konfigleri süper,işsiz kalsanda çok büyük bir sorun değil,devlet resmen counter-strike,unreal tournament tarzı oyunları DESTEKLİYOR

Zannedersem oyun her ülkeye göre farklı..Bizim ülkemizde gelişmesi için bayaa bir zamanı var.Fakat counter-strike da ülkemizde Lan Partyleri hala devam ediyor hakkını yemeyelim ..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.