arkadaslar oyun dunyasıdan 2 sene uzak kaldık ondan neyı nerde bulcamızı unuttuk şimdi ınternetten counter oynucam 1.5 yalnız ılk oyuna gırıp play onlıne dıyınce karsıma uptadeseceneyı gelıyor ıptal edt cıkıyorum sonra server buluyoum bo sonra su hatayı verıyor
YOU CANNOT CONNECT TO A SERVER WHİCH İS OPERATİNG UNDER A DİFFERENT PROTOCOL VERSİON
HATASI BENI DELI ETTI BU VERSIYONU YENI VERSIYOU NEREDEN BLURUM
HL'nin en son update ini yapmış mıydın CS 1.5 kurmadan önce?
quote:
Orjinalden alıntı: erkut_parlak
arkadaslar oyun dunyasıdan 2 sene uzak kaldık ondan neyı nerde bulcamızı unuttuk şimdi ınternetten counter oynucam 1.5 yalnız ılk oyuna gırıp play onlıne dıyınce karsıma uptadeseceneyı gelıyor ıptal edt cıkıyorum sonra server buluyoum bo sonra su hatayı verıyor
YOU CANNOT CONNECT TO A SERVER WHİCH İS OPERATİNG UNDER A DİFFERENT PROTOCOL VERSİON
HATASI BENI DELI ETTI BU VERSIYONU YENI VERSIYOU NEREDEN BLURUM
sende ki versiyonla serverin kullandığı versiyonun aynı olmamasından o hatayı alıyorsun. güncellemen lazım.
CS 1.5 i kurmadan önce Half Life'ın 1.1.1.0 update ini kurman gerekiyordu. Bir de half life kurmadan direkt cs yi kurmana yarayan "retail" cs 1.5 versiyonları var, kurduğun 1.5 da bunlardan biri olmasın, ona da dikkat et.