Şimdi Ara

counterturkeyi kınıorum. hile yüzünden cs oynayamayanlar. bakın.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün gece serverları dolaşan "biri beni durdursun" adlı kişi(zannediyorum CSTURKEY admini) cs turkeyde en son ogc wall aim bilmem ne var izleyin görün dedi. ve siteye girmeden serverdan çıkmayacanı söledi. mu nası bi mantıktır. ve duydum ki csturkey adminleri burda takılıomu. siz nası adamlarsınız yaa. hileyi desteklemek ne demek. insanlara hileyle zorla şeyler yaptımak ne demek. sizin an... . ..... kim. adama çık git diyorum. çıkmam siteme gir diyo. hileyle oynamak ne demek. kimsede wall yok bu an... s..... .. pu co..... sizde hile çekin dio. böyle bi zihniyeti kınıyorum. bu başkasının haklarına tecavüz etmekten başka bişe değildir. beni destekleyenler lütfen bişeler yazsınlar.

NOT: sayın donanımhaber adminleri. lütfen bu msg i silmeyin.

Cs turkey adminlere özel mesajım: ASOÇ
    anlamassanız annenize sorun o size söler.

• arkadaşlar sizi callo of duty serverlarımıza bekliyoruz ..... değil hileye en ufak kufur edeni bile dakkasında banlıyorum .... zevkli oyun oynamak isteyenler ... TR nin en buyuk cod topiği vedewww.istanbulcodteam.com adresinde bize katılın .... Hilesiz kufursuz vede %100 türk oyuncularla ve %100 BEDAVA olarak sınırsız saat oyun oynayın ....
  • en yakın zamanda cs source a terfi etmek lazım
  • ewet arkadaşm sana katılıyorm sırf bu yüzden artık netten counter oynamıorm anlamadıım erkek gibi oynamak warken şerefsizce hile yapmak nedr yahu insan bndan nası zewk alır bu resmen bn karı gibi oynuorm demek diilmidir madem ii biliorsun ozman şifresiz oynada görelim ama dii mi
  • evet bende bu o.c yüzünden bıraktım cs yi....

artık benle yada clanım la kapışmak isteyenleri lan dan oynamak için cafe lere davet ediyorum...
  • an...... , ......im , ....bneler.seni destekliyorum kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BIRAKIN NETTEN HILEYLE VURUP SEVINSIN BEBELER SORA DA BI BK YAPTIK ZANNETSINLER

SIZ SINIRLERINIZE HAKIM OLUN. NETTe t..şşak csoynayın gıdın LAN GAME Oynayın

YADA HACK İŞİyle uğraşan arkadaşlar hep bırlıkte bu hılelerın olduğu siteleri indirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invade -- 2 Haziran 2005, 12:01:44 >
  • bende çok sinir oluyorum bu cs hile işine. adam beni duvardan ateş edip öldürüyor sonra da birinci oldum diye hava atıyor
  • unutmayalım adamlar bu işin ustaları bu zamana kadar siteye zarar veren olduğunu sanmıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: invade

BIRAKIN NETTEN HILEYLE VURUP SEVINSIN BEBELER SORA DA BI BK YAPTIK ZANNETSINLER

SIZ SINIRLERINIZE HAKIM OLUN. NETTe t..şşak csoynayın gıdın LAN GAME Oynayın

YADA HACK İŞİyle uğraşan arkadaşlar hep bırlıkte bu hılelerın olduğu siteleri indirelim

• source alın var yine bikaç hile yapan ama 1.5 le kıyaslanmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.