Şimdi Ara

COUPE - MEGANE MI TİGRA MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci için sizce hangisi mantıklı 14.000-15.000TL limitim var fakat doğan şahin broadway tarzı bişey istemiyorum anlamışsınızdır zaten seçeneklerimden kafamı birde palio ve marea kurcalıyor fakat ikisinede pek sıcak değilim kafamda yukarı söylediğim 2 model var ; 97-00 arası megane coupe ve tigra .. gerek spor görüntüsü olsun gerek yaşını pek göstermeyişi olsun beni çeken noktalar sizce hangisi mantıklı olur 2 side mantıksız derseniz sizin tercihiniz 14-15.000TL ye öğrenci için ne olurdu ?

• Tigra ve megane coupe kullanici kitlesi olarak ulkemizde kotu imaj sahibi. Bu fiyat araliginda da cok alternatif yok malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geneli değil ama tigra nın kullanıcı kitlesi biraz farklı,megane coupe iyi bi tercih olur piyasasını bilmem ama yedek parça ve yakıt yönünden fazla üzmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 24 Aralık 2017; 11:12:46 >
  • Bunlara alternatif Palio Brava Accent de bakabilirsin

• Megane

• ikisi de namlı arabalar. sarı ve mor renkleri özellikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flight Of Icarus -- 24 Aralık 2017; 15:55:46 >
  • Sarı ve Mor Tigralar pek iyi anılmıyor

Alınacaksa Megane alınmalıdır. Bir de Astra Coupe'ler var ama o biraz aşıyor sanırım bütçeyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Octavia mı? Cıvıc mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tigra almayin kesinlikle, tigra sahipleri biraz soyle boyle insanlar nasil desem bilemedim neyse almayin iste.

• eğer ikisinden birini alacaksanız megane her konuda üstün hatta 1.6 16v motoru çok iyi yürür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.