Dünya bu adamı konuşuyor: 29 ayda 217 kez Kovid aşısı olmuş (karar.com) Covid aşısı zararlıdır diyenlere gelsin... |
Covid Aşısı Bağımlılık Yapıyor (!)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yuhunuz. Adam hobi olarak covid aşısı oluyormuş demek ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 milyon insanla yapılan ve yeni sonuçlanan dev araştırma Covid aşılarına karşı yürütülen karalama kampanyalarına noktayı koydu:
Komplo teorilerine son: COVID aşısı değil COVID enfeksiyonu kalp riskini artırıyor - 10Haber
-
İnanıp inanmamak size kalmış. İş arkadaşım 3 doz biontech vurdurdu. Ben hiç aşı olmadım. Kovid oldum ama arkadaşım kadar ağır geçirmedim. Ayrıca bu son zamanlarda influenza denen hastalık yine arkadaşıma selam çaktı. Yalan olmasın 3-4 içinde 2 kez aynı şekilde hasta oldu. 1'er hafta işe gelemedi. İşe geldi koronadan farkı yok öldüm dedi. Akabinde bir çok elemanda aynı şekilde hasta oldu günlerce gelemediler. Sıkıntı hep aynı. Acayip eklem ağrısı.
Dedim ki siz aşı oldunuz hepiniz ve yatağa düştünüz. Korona gibiydi diyorsunuz. Anlamadım ben bu işi.
-
influenza dedikleri grip.
corona'yı artık ekranlardan çektiler. doktorlar da yeni adını "influenza" koydu.
-
Muhtemelen. Dağ gibi eleman 7 gün yattı iğnler serumlar. Baksan taşı sıksa suyunu çıkarır. Korona zamanı başımın etini yedi gitsene aşı olsana derdiniz ne sizin bilmem ne. Anlatmaya gerek yok görüyorum her şeyi. Yamuldun iki kere :)
-
İnternette bazı hemşire fotoları koyup bu tarz espri yapıyorlardı, gerçekten öyle olmuş olmasın?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hani bu adama niye pıhtı atmamış
-
en son metin uca gitti aşı belasına.
gerçi putin reis de navalny'i ortadan kaldırdı ama suçu aşıya attılar
-
Aşı bazılarının işine geldi canım
Ne oldu ya? Korona ühühü
-
Her insanın bağışıklığı farklıdır. Kimisine hastalık vız gelir tırs gider kimisini süründürür. Koronada da bir akrabama aynısı olmuştu. Kendisine neredeyse hiçbir şey olmazken eşini dağ gibi adamı yataklara düşürdü. Hatta koronadan kaynaklı olarak aylar yıllar sonra ciğeri su toplamıştı. Bu iş biraz da şans işi. Kalıba bakmıyor.
Adamı eroinmanlarla birlikte madde bağımlılığı tedavisine almışlar. Bunun maddesi Covid aşısı.
-
Altın vuruş yapmasa bari.
O ülkenin Edevletini veya sağlık sistemini hacklemeden o kadar aşı olamazsın. Yalan haber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X