evet arkadaşlar bu cihazlardan hangisini tavsiye edersiniz....ses kalitesi yönünden hangisi daha iyi...
Bu konu o kadar çok (hatta çoook) konuda konuşuldu ki, hemen hemen her başlıkta yazıyor zaten. Cowon ve nano kullanmış, samsung u da bir arkadaşımda olduğu için bayaa bir incelemiş biri olarak söylüyorum; cowon (f2) nano dan da, samsung dan da iyi. Ses kalitesi yönünden cowon açık ara önde bu modellerden. Dediğim gibi ayrıntılar hemen hemen tüm başlılar da yazıyor zaten.
valla forumda hiç bulamadım böyle bir karşılaştırma..link verirsen sevinirim...ayrıca bütün sitelerde z5 in cowon lardan daha iyi olduğu söyleniyor.gönlüm f2 den yana ama kararsız kaldım..
okuyan 184 cevap 1
Arkadasım ben de cowon derim, gerçi dinlemedim test sansım olmadı ama kagıt üstünde cok güçlü görünüyor, cıkısları cok kuvvetli...
kağıt üzerrinde öylede samsung daha başarılı diyorlar seste.cowon flat seste başarısızmış...
çok anlıcan ya flat sesin ne olduğunu
6 mayıstan bu yana daha bi türlü karar veremedin ya , ayrıca tek üyelikle dikkat çekerim diye düşünüp bi de zogby nickli ayrı üyelik edinmişsin, biraz da ondan topic açayım aynı şeyleri diye
bişey al da kurtul sen de biz de , burası yetmiyo bi de pm atıp duruyosun allahtan tersleyince sesin kesilmişti , bi de burda sesin kesilse tam olucak
6 mayıstan bu yana daha bi türlü karar veremedin ya , ayrıca tek üyelikle dikkat çekerim diye düşünüp bi de zogby nickli ayrı üyelik edinmişsin, biraz da ondan topic açayım aynı şeyleri diye
bişey al da kurtul sen de biz de , burası yetmiyo bi de pm atıp duruyosun allahtan tersleyince sesin kesilmişti , bi de burda sesin kesilse tam olucak
ewt arkadas bencede cıft uyelık kullanıyor...ve 2 aydır sureklı aynı konular acarak forumu mesgul edıyor...hep karsılastırma ıstıyor omu ıyı bumu ıyı..ya kardsım baskasının kulagına ıyı gelenı sen begenmeyebılırsın....ya anlamadım bu kadar profesyonel bı kulagınmı var..bu kadar ayrıntıya bakıyorsun...al bırını sende kurtul forumda kurtulsun....bu kadarıda cok fazla olur...bu kadar pimpirikli olmakta fazla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme