Şimdi Ara

cowon S9 incelemesi (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
1
Favori
92.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba, cowon s9 umu aracımda kullanmak istiyorum. fakat aparat konusunda kararsızım. önerisi olan yada kullanan arkadaşlar varsa düşüncesini paylaşmasını rica ederim.
  • Merhabalar benim de bir sorum olacak.

Şu altyazı meselesi... Evet, güzel bir anlatım orada mevcut. Ancak .srt uzantılı altyazı dosyasını Notepad++ ile çevirip kaydetmeye çalışırken, "Farklı Kaydet" seçeneğini kullandığımda dosya uzantılarında .smi diye bir şey çıkmıyor. Birçok uzantı mevcut ama o yok. Sorun ne anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Merhabalar benim de bir sorum olacak.

Şu altyazı meselesi... Evet, güzel bir anlatım orada mevcut. Ancak .srt uzantılı altyazı dosyasını Notepad++ ile çevirip kaydetmeye çalışırken, "Farklı Kaydet" seçeneğini kullandığımda dosya uzantılarında .smi diye bir şey çıkmıyor. Birçok uzantı mevcut ama o yok. Sorun ne anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

önce biçim kısmına gelip işlem yapmanız gerekiyor. tek tek yazılanları tekrar okuyunuz oradaki bir işlemi atlıyorsunuz. iyi günler.
  • cihazda artırılabilir hafıza yok değil mi ?net birşey bulamadım bununla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terabyte_

cihazda artırılabilir hafıza yok değil mi ?net birşey bulamadım bununla ilgili.

S9'un Hiçbir Modelinde Artırılabilir Hafıza Yoktur Kendi Hafızası Neyse Onunla Yetinmek Zorundasınız...
  • Eveeeeet altyazı olayını da hallettim

Cevap yazan reviewstr arkadaşıma teşekkür ediyorum kıymetli hatırlatması için.

Bu alet gerçekten bir harika! Beklentilerimi kesinlikle boşa çıkarmadı.

Daha ne diyebilirim, bilmiyorum...
  • arkadaşlar bana çok acil cvp yazarsanız sevinirim
    http://urun.gittigidiyor.com/Cowon-S9-16-GB-16GB-MP3-Player-Siyah-Krom_W0QQidZZ22933975#aciklama
    ilandaki ürünü almak isitiyorum GG un bu güne özel 12 taksit imkanı varken ama bu Titanium Black mi bu ürünün kaç rengi var kahverengi de deniyordu
    hangisini tavsiye edersiniz
    teşekkür ederim
  • Hocam bu aynen linkteki resimde gördüğünüz şekilde, renk olarak gümüş yani krom olan modeli. Titanyum olanında ise gümüş olan kısmın kahverengimsi bir görünümü var - ki bence çizilmemesi açısından daha iyi olduğu kanaatindeyim. Diğer S9 ilanlarına bakarsanız titanyum olanın resimlerini de bulabilirsiniz. Ben de krom istemiştim ancak satıcının elinde titanyum olduğundan, onu satın almak zorunda kaldım. Hatta sizin link verdiğiniz satıcıyla alışverişte bulunmuştum. Yaklaşık 1 hafta içinde elimde olmuştu
  • http://www.cowonglobal.com/

Bu sayfayı aç ve yukarıdan "PMP", sonra sağ taraftan "Cowon S9", ardından da "Design" seçeneğine tıkla.

Orada Chrome Black ve Titanium Black modellerinin nasıl göründüğünü rahatlıkla anlarsın
  • teşekkürler hocam titanyum black daha güzel gibi durulo satıcıya sordum elinde ne varmış diye bakalım yarın siparişi vericem gibi
    kulaklık olarak ne önerirsiniz
    AKG K324P
    ATH CKS70 (türkiyede orjinal satan bir yer bulamadım)
    Sennheiser CX300-II
    GÖNLÜM akg k324p den yana ama bilmiyorum
    bu zamana kadar kulaklığa max 30 tl veren biri olarak 150 tl vermek bana çok garip geliyo bu zamana kadar creative zen vision M
    ve şuan creative zen stone kullanıyorum artık kaliteyi epey bi yükselticez s9 ada böyle bir kulaklık yakışır ama içimde hala bir terettüd var ya verdiğim paraya değmezse diyorum
  • Durumumuz aynıymış seninle, uzun uzun araştırdım ben de. Zamanında srdrergl nickli biri vardı buralarda (yeni nick aldı sanırım ama unuttum nerede ismini gördüğümü, bu vesileyle ona da seslenmiş olayım), bana demişti ki "Cowon S9 + Cks70=" hehe
    O zamanlar "kulaklık....150 lira... alet zaten kaç para...iyiye gitmiyor halim " diye düşünürken, şimdi anlıyorum bana niye bu tavsiyenin verildiğini. Cks70 fiyat performans açısından çok övülen bir kulaklık; gerçekten de son kuruşuna kadar hakkını veriyor Malzeme kalitesi de çok iyi; öyle bi yere takıp koparmazsan, arapsaçı gibi sert şekilde sürekli katlayıp dandik bölmelerde gezdirmezsen uzun yıllar sana eşlik eder. Sennheiser'a karşı bir soğukluğum var zaten, hele o CX serisi beni hiç mi hiç cezbetmiyor
    AKG'yi ben de düşündüm bir süre, ama fiyat farkına değecek kadar performans aldığımı düşünüyorum.

Nereden bulabileceğine gelince accessoryjack.com Türkiye'ye kargo yapıyor, toplamda 85 dolara geliyor. Bir de forumdan thetrooper00 isimli arkadaşımız var, o da sana yardımcı olabilir "2.el forumu ==> Kulaklık Dükkanı". Sana malum sitelerden satış açıp taksit seçeneğinden faydalanabilirsin. Ve yurtdışından kargoyu takip edeyim mi etmeyim mi, gelir mi gelmez mi derdini çekmemiş olursun. Konu hakkında ve dışında yardımcı olacaktır zaten.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başlık konusunun dışına taşıldı biraz, maksat fikir vermektir. Mazur görülmesi dileğiyle...

• Satlık Cowon s9 16 gb...fiyat tek ve son 375...oldukça temiz durumda...bütün kutu ve aksesuar içeriği tamdır...ilgilenenler pm atsın...tr de her yere kargolanır ankara içi elden teslim edilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 18 Ocak 2010; 21:10:29 >
  • quote:

Durumumuz aynıymış seninle, uzun uzun araştırdım ben de. Zamanında srdrergl nickli biri vardı buralarda (yeni nick aldı sanırım ama unuttum nerede ismini gördüğümü, bu vesileyle ona da seslenmiş olayım), bana demişti ki "Cowon S9 + Cks70=" hehe
    O zamanlar "kulaklık....150 lira... alet zaten kaç para...iyiye gitmiyor halim " diye düşünürken, şimdi anlıyorum bana niye bu tavsiyenin verildiğini. Cks70 fiyat performans açısından çok övülen bir kulaklık; gerçekten de son kuruşuna kadar hakkını veriyor Malzeme kalitesi de çok iyi; öyle bi yere takıp koparmazsan, arapsaçı gibi sert şekilde sürekli katlayıp dandik bölmelerde gezdirmezsen uzun yıllar sana eşlik eder. Sennheiser'a karşı bir soğukluğum var zaten, hele o CX serisi beni hiç mi hiç cezbetmiyor
    AKG'yi ben de düşündüm bir süre, ama fiyat farkına değecek kadar performans aldığımı düşünüyorum.

Nereden bulabileceğine gelince accessoryjack.com Türkiye'ye kargo yapıyor, toplamda 85 dolara geliyor. Bir de forumdan thetrooper00 isimli arkadaşımız var, o da sana yardımcı olabilir "2.el forumu ==> Kulaklık Dükkanı". Sana malum sitelerden satış açıp taksit seçeneğinden faydalanabilirsin. Ve yurtdışından kargoyu takip edeyim mi etmeyim mi, gelir mi gelmez mi derdini çekmemiş olursun. Konu hakkında ve dışında yardımcı olacaktır zaten.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başlık konusunun dışına taşıldı biraz, maksat fikir vermektir. Mazur görülmesi dileğiyle...

Biri Bana mı Seslendi?...

• Şükür kavuşturana

Çok sevindim sizi gördüğüme hocam. Kulaklarınız çınlayınca düştünüz hemen buraya demek, duramadınız dimiieeee

Öhm neyse konuyu dağıtmayayım. Bir de batman19 ağabeyime sesleneyim.
    Sonunda kurcalamaya vaktim oldu S9'un EQ ayarlarını. Öyle bir ayar tutturdum ki, benim dinleme zevkime göre hemen her tür müziğe gidiyor. Artık o kadar yüksek ses düzeylerini de görmeme gerek yok, görmek de istemiyorum zaten. Gerçekten abartmışım olayı ben biraz Ufak ayarlamalar tabi ki yapılabilir, hele ki kulaklık faktörü işin içine girince... Ama şu an acil çıkmam gerekiyor, mesajı değiştirerekten vereceğim ayarları yarın bir gün.

Herkese mutlu forumlar

• COWON S9 Firmware V2.51 çıktı arkadaşlar. Çok bir düzenleme yapmamışlar ama ufak tefek ayar çekmişler.

V2.51 Firmware İndir
  • arkadaşlar bu gün itibari ile GG dan siparişi verdim bakalım hayırlısı 16GB Black/chrome
    V2.51 i kullanan varmı nasıl?
  • arkadaşlar cowon s9 u hiç BLUETOOTH kulaklıkla kullanan/deneyen varmı bütün forumu okudum bu konu hiç gündeme gelmemiş değermi bilinmez ama adamlar böyle bir özellik kolmuşlar cihaza
    bir kaç örnek:
    http://www.hepsiburada.com/southwing-sa505-stereo-bluetooth-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telcakssounsa505#tablnk
    http://www.hepsiburada.com/rogadis-bsh02-stereo-bluetooth-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telbulkulrobsh02#tablnk
    http://urun.gittigidiyor.com/MOTOROLA-S9-BLUETOOTH-KULAKLIK-SIYAH-HEMENTESLIM_W0QQidZZ23711318#aciklama
    http://www.teknosepet.com/pinfo.asp?pid=146943

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war3z -- 22 Ocak 2010; 3:46:35 >

• İnceleme guzel.
  • quote:

Şükür kavuşturana

Çok sevindim sizi gördüğüme hocam. Kulaklarınız çınlayınca düştünüz hemen buraya demek, duramadınız dimiieeee

Öhm neyse konuyu dağıtmayayım. Bir de batman19 ağabeyime sesleneyim.
    Sonunda kurcalamaya vaktim oldu S9'un EQ ayarlarını. Öyle bir ayar tutturdum ki, benim dinleme zevkime göre hemen her tür müziğe gidiyor. Artık o kadar yüksek ses düzeylerini de görmeme gerek yok, görmek de istemiyorum zaten. Gerçekten abartmışım olayı ben biraz Ufak ayarlamalar tabi ki yapılabilir, hele ki kulaklık faktörü işin içine girince... Ama şu an acil çıkmam gerekiyor, mesajı değiştirerekten vereceğim ayarları yarın bir gün.

Herkese mutlu forumlar

Hocam Şu Yaptığın EQ Değerlerini Versene Nasıl Yapmışsın Merak Ettim...

• Yeni FW ile alet Cowon daha stabil oldu. Sanki dokunmatiğinde de bir gelişme var, daha iyi tepki veriyor. Bazı şarkı sözleri çıkmıyordu, garip harfler oluyordu o da düzeltilmiş.
    war3z_12 BLUETOOTH kulaklıklarla denedim ama "arzu" ettiğim sesi alamadım. Motorola'nın "
    Motorola Clip S605 Stereo Bluetooth Kulaklık + Fm Radyo" LİNK ile denedim. 1. Pili yiyor, 2. ses memnun edici değil.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.