Şimdi Ara

cowon S9 incelemesi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
1
Favori
92.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.51 VERSİYONUNU YÜKLEDİM. ANA MENÜ DIŞINDA ŞUAN BELİRGİN İŞE YARAR Bİ DEĞİŞİKLİK GÖRMEDİM. BU ARADA SİZE DAHA ÖNCE ÖNERDİĞİM ARAYÜZ YENİ GELENDEN DAHA GÜZEL. SES OLARAK BİR DEĞİŞİKLİK VARMI DETAYLI BAKAMADIM. DOKUNMA ALGILAMA DAHA İYİ SANKİ. AMA ŞUAN BUNUN İÇİN KESİNLİKLE ÖYLEDİR DİYEMEM. BİRAZ DAHA KULLANINCA TEKRAR BİLGİLENDİRİRİM.
  • Tiesto'yu S9 ve W3 ile dinleyin (tabi adam gibi ses ayarları yapıp) sonra başka mp3 player dinleyebiliyor musunuz bir görün..

"Tiesto - Beatport november top 10" bir dinleyin diyorum, bu kadar mı olur diyeceksiniz.... Daha önce de çok memnundum ama artık çok daha memnunum bu ikiliden...
  • Hocam EQ ayarları, kulaklık Cks70 iken şu şekilde:

EQ
    --------------------------
    80 Hz (Wide) ------- 6
    220 Hz (Wide) ----- 5
    780 Hz (Normal) ----- 3
    3.0 kHz (Wide) ----- 7
    13 kHz (Wide) ------ 8

BBE+
    --------------------
    BBE - 8
    Mach3Bass - 2
    3D Surround - 1
    MP Enhance - On

SE
    -------------------
    Stereo Enhance - 3
    Reverb - Off

Şimdi kulaklık Cks70 olduğu için tizleri bu kadar açmak durumunda kaldım. Bir de beni çok rahatsız etmiyor, herkesin zevki/tarzı farklı tabi. (IE7 incelemesindeki "tizler parlıyor" yorumunu unutun gitsin, artık nasıl bir halet-i ruhiyeyle yazdıysam onu Şimdi sağır olmadığıma şükrediyorum.)

Zaman zaman benim de şarkıdan şarkıya, tarzdan tarza oynamalar yaptığım oluyor. Ama "ortalamam" budur diyebilirim. Buna mukabil 20-22 ses seviyesi gayet makul bir seviye benim için artık

BBE ise benim için tam bir keyif. Orada her türlü oynamayı yapabilirsiniz, ben böyle çok sevdim.

Görüşmek dileğiyle...

• Arkadaşlar;
    Yeni firmware güncellemesi var. Belki haberiniz vardır ama ben gene de söyleyeyim. (Firmware 2.51)
  • birde şunu deneyin bakalım;AKG 324P
    EQ
    --------------------------
    80 Hz (Wide) ------- 5
    220 Hz (Wide) ----- 1
    780 Hz (Wide) ----- 5
    3.0 kHz (Wide) ----- 10
    13 kHz (Wide) ------ 10

BBE+
    --------------------
    BBE - 10
    Mach3Bass - 5
    3D Surround - 1
    MP Enhance - On

SE
    -------------------
    Stereo Enhance - 6
    Reverb - Off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojixx -- 26 Ocak 2010; 23:30:25 >
  • arkadaşlar burda cowon s9 ile sony x-1050 modellerinin herikisinide deneyen bi arkadaş varmı.bu iki modelin ses karşılaştırmalarını merak ediyorum.
  • Her ikisinin de gerçekten kaliteli seslere sahip olduğu ancak Sony'nin fiyatı nedeniyle tercih edilebilir olmadığı söyleniyor. Tabi bir de wi-fi farkı var. Her ikisini de kullanmış değilim, yalnızca S9'um var. Ancak diğer özelliklere çok fazla bir önem atfetmiyorsan amoled ekrana ve gerçekten kaliteli sese sahip güzel bir Cowon S9 sahibi olabilirsin kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Her ikisinin de gerçekten kaliteli seslere sahip olduğu ancak Sony'nin fiyatı nedeniyle tercih edilebilir olmadığı söyleniyor. Tabi bir de wi-fi farkı var. Her ikisini de kullanmış değilim, yalnızca S9'um var. Ancak diğer özelliklere çok fazla bir önem atfetmiyorsan amoled ekrana ve gerçekten kaliteli sese sahip güzel bir Cowon S9 sahibi olabilirsin kanaatindeyim.

hiçbir özelliğe önem vermiyorum ses dışında.yani müzikle uğraşıyorum ve sesdeki en düşük bi farka dahi çok para farkı verebilcek durumdayım.o yüzden merak ettim sony x1050 alcam kafamda o varda iddialı bi model olan s9 dan daha kaliteli bir ses bekliyorum sony den ama yinede deniyenlerin fikrini almak istedim.

• Adını tam hatırlamamakla birlikte "helsloot" arkadaşımız sanırım S9'unu satıp 1050 alacaktı. Sırf sesini tecrübe etmek için. Sony'nin daha iyi olduğuna kanaat getirmişti. Öyleyse ben fikir işini tecrübeli arkadaşlara devrediyorum
  • selam,
    http://www.sahibinden.com/cowon_s9_silicon_kilif-61WQQaXQQ19536659WQQpXQQdisplayitem
    sahibinden.comdan yukarıdaki kullanıcıdan silikon kılıf aldım arkadaşlar. bence her s9 sahibinin bu kılıfı alması gerekiyor. ürünün hertarafını sarıyor. çizilecek derdi bitiyor.

bu aradahttp://www.hepsiburada.com/southwing-sa505-stereo-bluetooth-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telcakssounsa505#tablnk adresindeki bahsi geçen kulaklığ alan varmı? görüşlerinizi bekliyorum.

iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: recall

selam,
    http://www.sahibinden.com/cowon_s9_silicon_kilif-61WQQaXQQ19536659WQQpXQQdisplayitem
    sahibinden.comdan yukarıdaki kullanıcıdan silikon kılıf aldım arkadaşlar. bence her s9 sahibinin bu kılıfı alması gerekiyor. ürünün hertarafını sarıyor. çizilecek derdi bitiyor.

bu aradahttp://www.hepsiburada.com/southwing-sa505-stereo-bluetooth-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telcakssounsa505#tablnk adresindeki bahsi geçen kulaklığ alan varmı? görüşlerinizi bekliyorum.

iyi günler

yeri gelmişken sorayım:

Cowon S9 una armband (kol bandı) alan var mı? Bunu nereden bulabiliriz? Spor yaparken son derece gerekli.

• quote:

selam,

iyi günler

sanırım daha önce sordum yada sormak istedim bende ama cevap gelmemişti ...2 aydır hepsiburada sepetimde bekliyor özellikle spor salonunda iken kullanmak çok iyi olacak ama ya çalışmazsa yada sesi tatmin edici olmazsa diye bekleme modundayım hala !

• herkese merhaba,

cowon s9 da bir parçayı dinlerken o parçanın sözlerini ekrandan görmeniz mümkünmüdür? ben parça sözlerini ilgili mp3 ü TAG RENAME programı ile açıp LYRİCS kısmına şarkı sözlerini ekliyorum. ancak sonuç sıfır. aynı isim altında txt dosyası olarak aynı klasöre attım oda sonuç vermedi. ancak açıp okuyabiliyorsunuz. ama pratik değil.

bu arada bugün best buy a gittim. teşhirde ipod vardı. yanınada 65 tl lik sennheiser kafakulaklıklarından koymuşlardı. denedim ve şok oldum. inanılmaz temiz ve güzeldi ses. en kısa zamanda s9 u yanımda götürüp o kulaklıkla deneme yapmak istiyorum. ya kulaklık mükemmel yada ben yanlış ürünü aldım :) bu arada ekolayzer ayarlarını görmek istedim, oradaki görevli -efendim bunların tek çıkışı var ekolayzeri yok dedi. yemek istemesemde bu arada ne yaptıysam bu menüye ulaşamadımda :) neyse bu denemeyi en kısa zamanda yapıp düşüncelerimi yazarım.

• quote:

herkese merhaba,

cowon s9 da bir parçayı dinlerken o parçanın sözlerini ekrandan görmeniz mümkünmüdür? ben parça sözlerini ilgili mp3 ü TAG RENAME programı ile açıp LYRİCS kısmına şarkı sözlerini ekliyorum. ancak sonuç sıfır. aynı isim altında txt dosyası olarak aynı klasöre attım oda sonuç vermedi. ancak açıp okuyabiliyorsunuz. ama pratik değil.

bu arada bugün best buy a gittim. teşhirde ipod vardı. yanınada 65 tl lik sennheiser kafakulaklıklarından koymuşlardı. denedim ve şok oldum. inanılmaz temiz ve güzeldi ses. en kısa zamanda s9 u yanımda götürüp o kulaklıkla deneme yapmak istiyorum. ya kulaklık mükemmel yada ben yanlış ürünü aldım :) bu arada ekolayzer ayarlarını görmek istedim, oradaki görevli -efendim bunların tek çıkışı var ekolayzeri yok dedi. yemek istemesemde bu arada ne yaptıysam bu menüye ulaşamadımda :) neyse bu denemeyi en kısa zamanda yapıp düşüncelerimi yazarım.

biryerde inceleme buldum. buna göre en iyi cowon s9. sanırım aldığım ep-630 ilk aldığım ep-630 a göre biraz kötü. neyse bir yerde bi hata var ama bulucam en sonunda :)

bugün otobüste kocaman kafakulaklık ile müzik dinleyen genç bir bayan gördüm. sanırım yavaş yavaş insanları bu görüntüye alıştırıp, adam gibi müzik dinlemeye başlamalıyız...

• Geçen gün ben de tam bunu düşünmüştüm; sen takmazsan, ben takmazsam....

Taktım kafaüstümü Ankara'nın en merkezi sayılabilecek yerlerinde turladım. Bakanı da var, bakmayanı da... Ben ise müziğe kapılmışım, kafamla ritm tutmamak için zor tutuyordum kendimi.
  • bak bu güzel bir konu işte

aslında biri size anormal baksa dahi-hayatınızın geri kalanında o insanı tekrardan görme ihtimalinizin olmadığı fikri bir bakıma kulağa hoş geliyor değilmi...bence herhangi bir gürültü kirliliği oluşturmadığı müddetçe keyfinize bakın derim...bakan bakar çok ta TıııNNnn

şöyle şık bir kafaüstüde baya bir karizma olurdu ama minik bir mp 3 playera takılmamak kaydıyla

bu durum zamanla popülerlik kazanabilir bence...hatta kırmızı karanfilin yerini bu koca kulaklıklar alabilir belki...

• 2.51 den 2.41 e geri döndüm. alt frekanslarda 2.41 daha iyi gibi yoksa psikolojikmi????
  • ben 2.50 de ses iyi değildi açıkcası ama 2.51 de cok iyi oldu ses firmware 'den farkediyor bu ses kalitesi tizler şıkır şıkır oldu valla 2.51 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

ben 2.50 de ses iyi değildi açıkcası ama 2.51 de cok iyi oldu ses firmware 'den farkediyor bu ses kalitesi tizler şıkır şıkır oldu valla 2.51 de

helsloot dostum daha önce bir arkadaş söyleişti burda s9 u satıp x-1050 deniyeceğini yanlış hatırlıosam kusura bakma.eğer 2 modeli kıyaslama imkanın olduysa sadece ses bakımından yorumlarını merak ettim paylaşabilirmisin kafamda x-1050 almak var da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

ben 2.50 de ses iyi değildi açıkcası ama 2.51 de cok iyi oldu ses firmware 'den farkediyor bu ses kalitesi tizler şıkır şıkır oldu valla 2.51 de

evet tizler şıkır şıkır oluyor ama alt frekanslar da ciddi kayıplar var.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.