Şimdi Ara

cowon S9 incelemesi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
1
Favori
92.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freedom36

Evet, pek renkli bir ses olduğu söylenemez. Ama cidden doğal ve BENCE net Hedef de bu zaten.

Ama boğuk olduğu iddiasına katılmıyorum. IE8 yok bende, tizi de severim ancak siz IE8'in bass ayarını en alt seviyeye indirmedikçe bu ayarların performans vereceğini zannetmiyorum.

en alt seviyede zaten , ama bu adamın ayarı hiç iyi değil
  • Sizin ne tarz bir EQ ayarından hoşlandığınızı biliyorum, keza ben de öyleydim bahsettiğim gibi.

Öyleyse bu EQ ayarı üzerinde ters düşmemizin sebebi "kulak zevklerimizdeki" farklılık desek yanılmayız herhalde.
  • Herkese selamlar. Ben de bu cihazı almanın arefesindeyim artık. Lakin kafamda küçü,k bir soru kaldı cevap bekleyen. Bu cihazın radyosunun çekim kalitesi-gücü ile ilgili şüpheler var halen içimde. Şu anda müzik dinlemek için kullandığım cihaz sonyericsson un w910i si ve radyosunun çekim gücü konusunda vasatın üzerinde. Bu cihazdan sonra Cowon a geçtiğimde radyo konusunda hayal kırıklığı yaşarmıyım?
  • helsloot kardeş senin kulağına ses konusunda çok saygılıyım.forumda bir saygınlığın var.bende bir cowon s9 almak istiyorum.ie8 le birlikte tabiki:)cowonu alırsam daha çok bass ağırlıklı trance,tecno,dans şarkıları dinlemeyi seviyorum.buna en uygun cowon ayarlarını yollarsan gerçekten çok memnun olurum.saygılar herkese..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanilman

helsloot kardeş senin kulağına ses konusunda çok saygılıyım.forumda bir saygınlığın var.bende bir cowon s9 almak istiyorum.ie8 le birlikte tabiki:)cowonu alırsam daha çok bass ağırlıklı trance,tecno,dans şarkıları dinlemeyi seviyorum.buna en uygun cowon ayarlarını yollarsan gerçekten çok memnun olurum.saygılar herkese..

ozaman sen al sana yardımcı olurum ucacaksın trance dinlerken

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

Herkese selamlar. Ben de bu cihazı almanın arefesindeyim artık. Lakin kafamda küçü,k bir soru kaldı cevap bekleyen. Bu cihazın radyosunun çekim kalitesi-gücü ile ilgili şüpheler var halen içimde. Şu anda müzik dinlemek için kullandığım cihaz sonyericsson un w910i si ve radyosunun çekim gücü konusunda vasatın üzerinde. Bu cihazdan sonra Cowon a geçtiğimde radyo konusunda hayal kırıklığı yaşarmıyım?

Herkes çok zayıf olduğunu söylüyordu, öyle olunca ben de etkilenip çok kötü bir şey beklemeye başlamıştım ki bence hiç de fena değil. Bahsettiğiniz telefonun radyosu nasıldır bilmiyorum ama kıyas yapabileceklerim şunlar: Nokia Express Music (şu dokunmatikten bi öncekiler), N73 ve Samsung U800; tüm bu üçünden de iyi. Kat kat hem de...

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

helsloot kardeş senin kulağına ses konusunda çok saygılıyım.forumda bir saygınlığın var.bende bir cowon s9 almak istiyorum.ie8 le birlikte tabiki:)cowonu alırsam daha çok bass ağırlıklı trance,tecno,dans şarkıları dinlemeyi seviyorum.buna en uygun cowon ayarlarını yollarsan gerçekten çok memnun olurum.saygılar herkese..

helsloot kardeş tşk ederim ama kafamda hala bazı sorular var cowon s9 un ne kadar kaliteli bir mp3 player olduğunu hepimiz biliyoruz.objektif olarak şunu söyleyebilirmisin?şu an piyasadaki sadece ses kalitesi bakımından en iyi mp3 player hangisi??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

helsloot kardeş tşk ederim ama kafamda hala bazı sorular var cowon s9 un ne kadar kaliteli bir mp3 player olduğunu hepimiz biliyoruz.objektif olarak şunu söyleyebilirmisin?şu an piyasadaki sadece ses kalitesi bakımından en iyi mp3 player hangisi??

SONY X SERİSİ VE S9 şuanda en iyi mp3 playerlar piyasadaki ama ben s9 ile devam edeceğim ses yüksekliği hiçbir playerda yok ayrıca direk divx leri atıp oynatabiliyorsun ac3'lü yani dolby digital filmleri bile oynatıyor ie8 ile sesleri duysan sinemada zannedersin kendini hakikaten çok güzel alet s9 ie8 ilede mükemmel bir ikili oluyorlar

• tşk ederim helsloot senin yorumların benim için önemli
  • Bugün v2.52 versiyonu da sitesinde yayımlanmıştır.

Yapılan yenilikler kısaca şöyle:

-Improved album art quality.
    -Fixed the error that objects were not moving when controlled to maneuver suddenly in a large motion.
    -Fixed the error of playback OGG files that contain ID3 tags.
    -Fixed the error that duration was not displayed while playing some OGG files.
    -Fixed the error that playback of some OGG files stopped by pressing FF button or touch fast forward on the
    screen.

Yeni sürümü indirmek için tıklayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorem Ipsum -- 3 Mart 2010; 18:15:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorem Ipsum

Bugün v2.52 versiyonu da sitesinde yayımlanmıştır.

Yapılan yenilikler kısaca şöyle:

-Improved album art quality.
    -Fixed the error that objects were not moving when controlled to maneuver suddenly in a large motion.
    -Fixed the error of playback OGG files that contain ID3 tags.
    -Fixed the error that duration was not displayed while playing some OGG files.
    -Fixed the error that playback of some OGG files stopped by pressing FF button or touch fast forward on the
    screen.

Yeni sürümü indirmek için tıklayabilirsiniz.

indiriyorum deniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Herkes çok zayıf olduğunu söylüyordu, öyle olunca ben de etkilenip çok kötü bir şey beklemeye başlamıştım ki bence hiç de fena değil. Bahsettiğiniz telefonun radyosu nasıldır bilmiyorum ama kıyas yapabileceklerim şunlar: Nokia Express Music (şu dokunmatikten bi öncekiler), N73 ve Samsung U800; tüm bu üçünden de iyi. Kat kat hem de...

Hocam Cevap için çok teşekkür ederim. Bu cevaba istinaden vermiştim siparişi, inşallah bi aksilik çıkmazsa pazartesi günü elime ulaşacak cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc
    Hocam Cevap için çok teşekkür ederim. Bu cevaba istinaden vermiştim siparişi, inşallah bi aksilik çıkmazsa pazartesi günü elime ulaşacak cihaz

Umarım ben de senin güvenini boşa çıkaracak şekilde yanlı bir yorum yapmamışımdır. Yalnızca denediklerimden yola çıktım.
    Güle güle kullanın
  • v2.52 i deneyen varmı arkadaşlar nasıl?
    ogg den farklı görsel bi değişiklik varmı
  • 2.52'yi yükleyin herhangibir sıkıntı yok ben zaten hep ogg dinliyorum iyi oldu bu update benim için
  • Geçtimiz pazar siparişini verdiğim cihaz bugün itibariyle az önce elime ulaştı. Cihazı açar açmaz ilk iş olarak binbir tereddüt yaşadığım radyosunu açtım ve kulaklarıma inanamadım tek kelimeyle. Gerçekten cihazın radyosu hem çekim kalitesi, hem de ses güzelliği olarak beni inanılmaz tatmin etti.

@freedom36 hocam size de tekrar teşekkür ederim
  • @ Jeanne dArc

Yalnızca radyosu mu? Sen bir de kayıpsız dosyalarda şöyle güzel bir kulaklıkla müzik dinle. Equalizer ayarlarını kurcala. Aç bir film seyret. Kısacası tadını çıkar! İnanılmaz keyif alacaksın.

Ayrıca üzerimden de büyük bir yükü aldın. Çok korktum seni tatmin etmeyecek bir radyoyu övmenin vebaliniz üzerime almaktan. Tekrar güle güle kullanman dileğiyle.
  • Sorunu düzelttim gibi birşey o sebeple editledim mesajı. Herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeanne dArc -- 7 Mart 2010; 20:57:15 >
  • Cihazı yeni alanlar:

Bölge ayarı olarak European Union değil, Non-European Union seçiniz.

European Union seçeneği, AB şartlarına uyum için ses şiddetini sınırlıyor, ses seviyesi düşüyor.

Non-European Union seçeneğinde ses seviyesi çok çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 7 Mart 2010; 10:14:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AA_1965

Cihazı yeni alanlar:

Bölge ayarı olarak European Union değil, Non-European Union seçiniz.

European Union seçeneği, AB şartlarına uyum için ses şiddetini sınırlıyor, ses seviyesi düşüyor.

Non-European Union seçeneğinde ses seviyesi çok çok iyi.

Hocam selamlar
    Ben 2.52 kullanıyorum, cihaz ilk geldiğinde 2.41 di fakat sitesinden update yaptım. Daha önce de belirtmişsiniz seste görece olarak düşme var diye, ki hakikaten ben de öyle buldum. 2.41 e geçmek istedim yeniden ve sitesine baktım. Fakat sanırım yok 2.41. siz de var mı acaba? Ya da nerden downgrade yapabilirim?
    PS: Non-European Union seçenekli + AKG K324p kulaklıkla beraber kullanıyorum ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorem Ipsum -- 8 Mart 2010; 12:51:31 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.