Şimdi Ara

cowon S9 incelemesi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
979
Cevap
1
Favori
92.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

Orijinalden alıntı: reviewstr

Kulaklık olarak samson sr850 alın. ben şimdiye kadar müzik dinlememişim dersiniz... zaten daha sonra hiçbir kulaklığı beğenmeyeceksiniz :) kulakiçi kulaklıklarda fazla bilgim yok, ahkam kesmek istemem.

Ya teknik olarak iyi olabilir kulaklık ama kocaman değil mi :) Yani, hayatım boyunca hep kulak içi kullandım, şimdi boynumda bu kocaman şeyle dolmuşta garip görünmez miyim :)

dolmuşta dinle komik görün demedim :) dinle, diğer modeller yavan geleceğinden kulakiçi kulaklıkla dinlemeyi önemsemezsin dedim. enazından bende öyle oldu.

bu arada bx8a ile müzik dinledikten sonra şimdiye kadar hi-fi müzik dinlemediğimide anlamış oldum o ayrı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: reviewstr

ÇOK ACİL FİKRİNİZİ RİCA EDİYORUM ARKADAŞLAR...

Bir türlü çözemediğim bluetooth sorunu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. ses kalitesi olarak 2,41 i beğeniyorum ancak bt bir türlü bağlanmıyor.laptop bağlandı diyor ama ses geçişi olmuyor. laptopa. 2,51 yüklüyorum anında her cihaza bağlanıyor. cowon s9 yetki istiyor diyor, ok demenle anında ses geçişi başlıyor. fw deki 3 tane bin dosyasını tek tek denememe rağmen hangisi bt yi kontrol ediyor bulamadım.

bt kontrol eden- ilgili dosyayı bulsam belki 2,41 olsada sadece o dosyayı değiştirerek 2,51 deki bt dosyalarını çalıştırabileceğim.

yardımlarınız için çok teşekkürler....

öyle birşey yok bt yi kontrol eden dosya filan diye adam akıllı kullanmak istiyorsan 2.51'i yükle , kim çıkardı bu ses düşük olayını alakası yok aynı zamanında test ettim tüm firmware'leri şuanda 2,52 kullanıyorum taglarda biraz sıkıntı var ama oda düzelecek 2.53 ile

hocam bende anlamadım bu işi... basslar bende 2,51 de iki tahtanın birbirine vurması gibi çıkıyor. sende ie8 vardı sanırım ona göre ses daha iyi. benim kulaklık 16 ohm ep630 denilen gariban bişi :) 2,41 de tek sıkıntım bt de. onun dışında herşey çok iyi...AMA YİNEDE YANILIYORMUYUM DİYEREK. YENİ EKO AYARLARIYLA 1 GÜNLÜK TESTE BAŞLADIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reviewstr -- 18 Mart 2010; 9:16:02 >

• Hocam Format factory ile dediğiniz ayarlarla film convert ettim. İlk başta işe yaradı. Ama şimdi sanki cihazın ayarlarını değiştirmişim gibi aynı ayrlarla convert etmeme rağmen tam ekran göstermiyor. Bazılarını gösteriyor bazılarını ise göstermiyor. Tam ekran göstermesi için ne yapmalıyım. Acaba cihazdaki bir ayarla yanlışlıkla oynadım da mı oldu? Lütfen yardımcı olun Sağolun.
  • Cowon S9'da tam ekran görüntü için sorunsuz kullandığım sw: Super@v2010 (ücretsiz ve çok iyi)

http://www.erightsoft.com/SUPER.html

Video Scale Size: 480 x 272
    Aspect : 16:9
    Frame/Sec: 30 fps
    Bitrate: 1008 Kbps

Output: avi
    Video codec: DivX
    Output Audio codec: mp3
    MEncoder
    Hi quality & 48K Audio
    Sampling Freq: 44100
    Channels: 2
    Bitrate: kaç isterseniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 21 Mart 2010; 23:01:41 >
  • Daha önce cowon d2 kullanmıştım ve ses kalitesine hayran kalmıştım. Fakat arabanın içinde güneşte ışığı altındaunuttuğum için aletin lcd'si bozuldu.
    Sonrasında modaya uyalım ipod touch alalım dedik .Diğer özellikleri çok iyi olmasına rağmen sesi tam bir hayal kırıklığı oldu. Şimdi o da bozulu ve tamiri için 200 tl ödemem gerekiyor.
    200 ödemek yerine 300 tl daha koyup s9 almak mantıklı olur mu? Bi kararsız kaldım. Gaz vermenizi bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: katakuli

Daha önce cowon d2 kullanmıştım ve ses kalitesine hayran kalmıştım. Fakat arabanın içinde güneşte ışığı altındaunuttuğum için aletin lcd'si bozuldu.
    Sonrasında modaya uyalım ipod touch alalım dedik .Diğer özellikleri çok iyi olmasına rağmen sesi tam bir hayal kırıklığı oldu. Şimdi o da bozulu ve tamiri için 200 tl ödemem gerekiyor.
    200 ödemek yerine 300 tl daha koyup s9 almak mantıklı olur mu? Bi kararsız kaldım. Gaz vermenizi bekliyorum :)

dün yanyana koyup baktım s9 müzik ve video için kesinlikle alınmalı. ekranıda ipod dan çok çok daha iyi. dokunmatiği tek yenildiği nokta. cowon s9 al pişman olmayacaksın.
  • Dün gg'den cowon s9 için siparişimi verdim. Fakat şimdi de aklıma kulaklığı değiştirsem mi sorusu takıldı.
    Son 3 senedir sennheiserr cx 300 kullanıyorum ve kendisinde de memnunum. Bunun üstünde önerebileceğiniz gerçekten farkı hissedebileceğim bir kulaklık modeli var mı?
    Ödeyebileceğim üst limit 250 tl civarı .250 altı fiyatlar daha memnun eder tabi. Ama önemli olan ses bakımından gerçekten değecek ve farkedilebilir olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katakuli

Dün gg'den cowon s9 için siparişimi verdim. Fakat şimdi de aklıma kulaklığı değiştirsem mi sorusu takıldı.
    Son 3 senedir sennheiserr cx 300 kullanıyorum ve kendisinde de memnunum. Bunun üstünde önerebileceğiniz gerçekten farkı hissedebileceğim bir kulaklık modeli var mı?
    Ödeyebileceğim üst limit 250 tl civarı .250 altı fiyatlar daha memnun eder tabi. Ama önemli olan ses bakımından gerçekten değecek ve farkedilebilir olması.

forum içersinde bu konuyu bulabilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar elimde Cowon S9 için siyah silikon kılıf var isteyen olursa Ankara'dan elden15 tl den (pazarlıksız) satabilirim. Ankara dışı kargo ile gönderebilirim. İlandaki kılıfın aynısıdır.
    http://www.sahibinden.com/cowon_s9_silicon_kilif-61WQQaXQQ19536659WQQpXQQdisplayitem
  • 2.52 FW çıktı arkadaşlar. Ben indiriyorum, yükleyeceğim, çok bir değişiklik yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

2.52 FW çıktı arkadaşlar. Ben indiriyorum, yükleyeceğim, çok bir değişiklik yok zaten.

çıkalı çok oluyor
  • Beyler cowon s9 mu almalıyım yoksa sony x1050 mi?

Birde Ankarada hangi firmadan elden alabilirim.

Eğer böyle bi firma yoksa hangi siteyi önerirsiniz link atarmısınız.

Kulaklık olarak cx 55 sytle 2 seçtim.

Cevaplarınızı bekliyorum saygılar.
  • http://alemiz.net/muzik/
    http://www.esoft.in/music/

cowon s9cular bu 2 sitedede mükemmel albümler var.hem güncel hemde flac olarakta geliyor bazen.kopun hemen
    VA - Anual Tuning (2010) albümünü sayfada var.yok böyle bir albüm

• Cx 300 den cx 550 style 2 ye geçtim bugün resmen sınıf atladım böyle bişey olmaz.Daha ie8 ler felan nasıldır düşünemiyorum.Cowon s9 u da sipariş ettim bakalım ne zaman gelcek.
  • Arkadaşlar bana s9'un usb kablosu lazım. Satın alabileceğim birini veya bir link bulabilir misiniz bana? Tr içi olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar
    Arkadaşlar bana s9'un usb kablosu lazım. Satın alabileceğim birini veya bir link bulabilir misiniz bana? Tr içi olursa sevinirim.

Ben buradan yedek almıştım Türkiye'deki satışını bilmiyorum.

http://www.amazon.com/COWON-USB-Cable-for-S9/dp/B001PNX3VO/ref=pd_cp_e_3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 16 Nisan 2010; 10:07:17 >
  • Cowon s9'umu satıyorum arkadaşlar ilgilenenler pm atsın ;

http://forum.donanimhaber.com/m_37891253/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37891253
  • s9 konusunda tecrübeli arkadaşlara soruyorum. şuan için en sağlam sürüm hangisidir acaba? ses kalitesi bakımından.
  • 2.52 de basslar 2.50 ye göre daha düzgün geldi bana.Tizlerde 2.50 de daha iyiydi gibi geldi bilmiyorum yorumları görmek lazım.
  • Eskiden trekstor ibeat sweez vardı cx 200 vardı derdim abi bu nası kalite uçardım zevkten.Sonra trekstor vibez aldım cx 300 aldım abi dedim müzikte sınıf atladım resmen temiz basslar ve tizler alet süperdi gerçekten.Sonra 2gün önce Cowon s9 a ve cx 550 style 2 ye geçtim ve yine aynı olay oldu gerçekten bi sınıf daha atladım mükemmel basslar ve tizler.Tertemiz aşırı kaliteli müzikler.Eskiden flac nedir bilmeyen ben şimdi bütün parçaları flac indirmeye çalışıyorum.Cowon bana sınıf atlattırdı gerçekten.Arkadaşın teki o da neymiş cowon felan nerden geldi çin malımı dedi (arkadaş ipod kullanıcısı) Bende evet çin malı gel bi dinle dedim verdim çoşkuyu kendinden geçti.Son lafı "abi cowon nerde satılıyo Türkiyede".

Bunlarda afacanlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 25 Nisan 2010; 23:21:32 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.