Şimdi Ara

cowon S9 incelemesi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
1
Favori
92.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana bir e-mail atin (normal adres), ya da cevap olarak e-mail adresinizi yazın ekleyip göndereyim size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 8 Mart 2010; 13:20:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AA_1965

Lorem Ipsum,
    Bana bir e-mail atin (normal adres), ya da cevap olarak e-mail adresinizi yazın ekleyip göndereyim size.

Yolladım, gelmiş olması lazım hocam.
    Teşekkür ederim yeniden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorem Ipsum

quote:

Lorem Ipsum,

Yolladım, gelmiş olması lazım hocam.
    Teşekkür ederim yeniden

Ekte yolladım. Gelmiş olmalı.
    Rica ederim. İyi günler.
  • Çok teşekkür ederim; aldım.
    İyi günler diliyorum yeniden.
  • Rica ederim. Size de iyi gunler.
    Bu sürümde ses seviyesi ve kalitesi mükemmel, ben çok çok memnunum.
    Güle güle kullanın.
  • Herkse merhaba. Yine ben ve yine bir sorun, bir soruyla karşınızdayım

Sorum şu; Cihaza sanırım virüs bulaştı ve virüs programıyla tam olarak alt edemedim. Ben bu cihazı her hangi bir flash disk, harddisk yada disket gibi, bilgisayarım menüsündeki simgesine sağ tıklayıpta, biçimlendir komutu ile biçimlendirsem yazılımsal açıdan bir sorunla karşılaşırmıyım? Ya da şöyle sorayım, cihazı biçimlendirdikten sonra bu cihaz kendi kendine tekrar ilk kurulumundaki sistem dosyalarını oluşturuyor mu, yoksa tüm sistem dosyalarını yedekleyip kendimiz ellemi yüklememiz gerekmekte?

Mesela yanlış bilmiyorsam Sony nin PSP lerinde böyle bir özellik ve güzellik mevcuttu. Hafıza kartını biçimlendiripte tekrar cihaza taktığınızda dosyaları kendisi otomatik oluşturmakta.

• Belki zahmetli olacak ama yanlış hatırlamıyorsam bu başlığın ilk 7-8 sayfasında bu tarz sorulara cevap vardı. Virüse değil belki ama formattır, biçimlendirmedir vs. tarzında şeyler yapıyordu arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

Herkse merhaba. Yine ben ve yine bir sorun, bir soruyla karşınızdayım

Sorum şu; Cihaza sanırım virüs bulaştı ve virüs programıyla tam olarak alt edemedim. Ben bu cihazı her hangi bir flash disk, harddisk yada disket gibi, bilgisayarım menüsündeki simgesine sağ tıklayıpta, biçimlendir komutu ile biçimlendirsem yazılımsal açıdan bir sorunla karşılaşırmıyım? Ya da şöyle sorayım, cihazı biçimlendirdikten sonra bu cihaz kendi kendine tekrar ilk kurulumundaki sistem dosyalarını oluşturuyor mu, yoksa tüm sistem dosyalarını yedekleyip kendimiz ellemi yüklememiz gerekmekte?

Mesela yanlış bilmiyorsam Sony nin PSP lerinde böyle bir özellik ve güzellik mevcuttu. Hafıza kartını biçimlendiripte tekrar cihaza taktığınızda dosyaları kendisi otomatik oluşturmakta.

Hiç çekinmeden formatlayın.
    Daha sonra 3 adet "*.bin" dosyayı root'a atın (hangi sürüm isteniyorsa onun dosyaları)
    Kapatıp, açın.
    Hepsi bu.
    "sistem dosyalarını oluşturuyor mu" Evet, kesinlikle hepsi "*.bin" dosyaları ile geliyor.
    Bölge ayarı olarak European Union değil, Non-European Union seçmeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 8 Mart 2010; 21:27:14 >

• Akg k324p ile denedigim bir eq ayari var
    Hem paylasmak hem de gelistirmek icin tavsiyelerinizi almak istedim
    80/300/780/3/13
    6/4/5/2/4
    Wide/wide/wide/wide/wide

Bbe 3
    Mach3bass 1
    3d surround 2
    Mp enhance on

Stereo enhance 3
    Reverb 1
  • arkadaşlar bölge ayarını format atmadan değiştiremiyormuyuz??? ayrıca ses şiddetindeki değişiklik ne kadar??? bende son ses 40 la gösteriliyor. bumu artıyor yoksa, gösterge aynı kalıp ses mi artıyor? ayrıca bu psikolojikmi yoksa cowon böyle bir bilgi veriyormu :)
  • Ses seviyesi rakamı yine 40 oluyor ancak şiddetinde yükselme var

Ayrıca kesinlikle psikolojik değil, çünkü burada söz konusu olan AB standartları. Bu da kulak sağlığı açısından insanları, oldukça düşük ses şiddeti seviyesinde dinlemeye sevk etmek için alınmış bir karar.
  • İki seçenek de defalarca denendi ve aralarında ciddi ses yüksekliği farkı görüldü.
    EU standartlarında sınırlar var, non-EU'da yok.
    Aradaki fark basit bir fark değil, yani herkesin şaşırarak fark edeceği kadar bariz.
    Buradaki bir arkadaşımızın ilettiği gibi formatlamadan yapmak isteyenler:
    System klasörü altındaki "PARAM.CFG" dosyasını silip yeniden açın.
    Yeniden bölge ayarı soracak. non-EU seçin.
    (Ön sayfalarda orjinal bilgiyi veren kişinin anlatımı yer almaktadır, bilginin kaynağı ben değilim, ben uyguladım, sorunsuz çalışıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 9 Mart 2010; 22:52:14 >
  • Açıklama için teşekkürler. denedim, bunu deneyecek arkadaşların param dosyasını silmeden önce bilgisayarlarına kopyalamalarını tavsiye ederim. ayarlara geri dönmek çok kolay oluyor.

ses gerçekten çok fazlalaşıyor, ben eski limitli sisteme geri döndüm. sanırım yüksek ohm lu kulaklık la dinleyen arkadaşlar için faydalı olacaktır.

cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Hiç çekinmeden formatlayın.
    Daha sonra 3 adet "*.bin" dosyayı root'a atın (hangi sürüm isteniyorsa onun dosyaları)
    Kapatıp, açın.
    Hepsi bu.
    "sistem dosyalarını oluşturuyor mu" Evet, kesinlikle hepsi "*.bin" dosyaları ile geliyor.
    Bölge ayarı olarak European Union değil, Non-European Union seçmeyi unutmayın.

Çekinmedim formatladım ve gayet başarlı oldu. Teşekkürler Format atmak isteyipte çekinen arkadaşlar varsa da, korkmayıp gönül rahatlığı ile atabilirler.

Bir de kulaklık ile ilgili ufak bir sorunum var . Bu cihaz ile ben Sennhesier cx400 kullanıyorum lakin bu kulaklığı aldığımdan beri bass ları bana bir türlü doyurucu ve gerçekci gelmedi. Bassları azalttığımda çok yavan kalıyor, arttırdığımda ise bazen boğulduğunu resmen duyuyrum. Acep benim kulakta mı bir sorun var, cihazın ekolayzır ayarını mı yapamadım, yoksa bu kulaklığın karakteristiği mi budur?

• Çok yüksek ihtimalle Cx'in karakteristiğinden kaynaklanan bir durum. Yine de EQ ayarlarını elinden geldiğince kurcalamanda fayda var.
  • Bu Kulaklığı almak istiyorum. cx300 kullanyorum, cowon s9'um var, sizce nasıl bir kulaklık, ikisi uyumlu olur mu? daha önce de sormuştum ama nasip olmadı, şimdi de 400 ytl vereceğim. Teşekkürler.
  • Kulaklık olarak samson sr850 alın. ben şimdiye kadar müzik dinlememişim dersiniz... zaten daha sonra hiçbir kulaklığı beğenmeyeceksiniz :) kulakiçi kulaklıklarda fazla bilgim yok, ahkam kesmek istemem.
  • ÇOK ACİL FİKRİNİZİ RİCA EDİYORUM ARKADAŞLAR...

Bir türlü çözemediğim bluetooth sorunu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. ses kalitesi olarak 2,41 i beğeniyorum ancak bt bir türlü bağlanmıyor.laptop bağlandı diyor ama ses geçişi olmuyor. laptopa. 2,51 yüklüyorum anında her cihaza bağlanıyor. cowon s9 yetki istiyor diyor, ok demenle anında ses geçişi başlıyor. fw deki 3 tane bin dosyasını tek tek denememe rağmen hangisi bt yi kontrol ediyor bulamadım.

bt kontrol eden- ilgili dosyayı bulsam belki 2,41 olsada sadece o dosyayı değiştirerek 2,51 deki bt dosyalarını çalıştırabileceğim.

yardımlarınız için çok teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: reviewstr

ÇOK ACİL FİKRİNİZİ RİCA EDİYORUM ARKADAŞLAR...

Bir türlü çözemediğim bluetooth sorunu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. ses kalitesi olarak 2,41 i beğeniyorum ancak bt bir türlü bağlanmıyor.laptop bağlandı diyor ama ses geçişi olmuyor. laptopa. 2,51 yüklüyorum anında her cihaza bağlanıyor. cowon s9 yetki istiyor diyor, ok demenle anında ses geçişi başlıyor. fw deki 3 tane bin dosyasını tek tek denememe rağmen hangisi bt yi kontrol ediyor bulamadım.

bt kontrol eden- ilgili dosyayı bulsam belki 2,41 olsada sadece o dosyayı değiştirerek 2,51 deki bt dosyalarını çalıştırabileceğim.

yardımlarınız için çok teşekkürler....

öyle birşey yok bt yi kontrol eden dosya filan diye adam akıllı kullanmak istiyorsan 2.51'i yükle , kim çıkardı bu ses düşük olayını alakası yok aynı zamanında test ettim tüm firmware'leri şuanda 2,52 kullanıyorum taglarda biraz sıkıntı var ama oda düzelecek 2.53 ile

• quote:

Orijinalden alıntı: reviewstr

Kulaklık olarak samson sr850 alın. ben şimdiye kadar müzik dinlememişim dersiniz... zaten daha sonra hiçbir kulaklığı beğenmeyeceksiniz :) kulakiçi kulaklıklarda fazla bilgim yok, ahkam kesmek istemem.

Ya teknik olarak iyi olabilir kulaklık ama kocaman değil mi :) Yani, hayatım boyunca hep kulak içi kullandım, şimdi boynumda bu kocaman şeyle dolmuşta garip görünmez miyim :)
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.