Şimdi Ara

Cowon S9 vs d2 (başka bir vs bu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam arada kaldım. Bir yanda 32gb Cowon s9 var, diğer tarafta da 4 gb Cowon D2 var.

s9 hediye gelmiş, fazla kullanmamış ve 335'e satıyor. d2 ise 1.5 - 2 yıl kullanılmış ve 150tl

SİZCE hangisi akıllı olur?

• İkisinin de ses kalitesi çok yakın birbirine, belki de aynı ses çipini kullanıyorlardır, emin değilim. Ama S9 sonradan piyasaya çıktı, biliyorsunuzdur zaten.

Ama mesele ekran kalitesine ve video performansına gelince, değil D2, piyasadaki hiçbir alet eline su dökemez. Onun için aradaki fiyat farkından daha fazlasına değeceğini düşünüyorum, çünkü dediğiniz 32 GB'lık oldukça makul bir fiyata satılıyor.
  • s9 fiyatı uygun olsa da yine de d2'nin 2 katından fazla. Düşünüyorum ki d2ye bakayım. Eğer beğenmezsem, eski Creative Zen X-Fi'mden alırım tekrar.
  • Hata edersiniz. Hele ki eskisini almakla büyük hata edersiniz.
  • Hata derken? 2. el neticede, değil mi?
  • Zen X-fi'yi diyorum, alırsanız eğer hata edersiniz. Sıfır olsun, ikinci el olsun. Onu almaktansa ikinci el de olsa D2'yi tercih ederdim. Bunu söylemeye çalıştım.
  • Haa, anlayamam normal o zaman; bir üstte hata edersiniz derken x-fi yazmıyordu :)
    Bu arada cidden merak ettim, sesini güzel addettiğim x-fi için "büyük hata" düzeyinde bir iddia var. Bakalım d2 ne kadar üstüne çıkacak? (Onu zen xfi2'nin orjinal kulaklığıyla kullanıcam)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • s9 bi süre sonra cok kaba ve büyük gelebilir hele ki yazın ..fiyatı flian fena degil ama d2 cok kullanılmış ya 2 yıl ..
    bence biraz daha arastırma yap ..sıfır gibi bişey al .
  • O kadar bakındım. Bildiğin sıfır d2+ satan dükkan bile var. Ama adamlar 350 demiş, 330 demiş. O fiyatı vereceksem s9 alırım :) DH'ta da satan yok.
  • http://www.sahibinden.com/search.php?a=10&&b[search]=tasinabilir_muzik&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=115333&c=115333&sGaleri=1

al bi deburalara bak bkalım
  • zaten bir orayı bir ggyi bir de cimriyi falan baz alırım dh'de yoksa tabii.
  • ikisininde fiyatı çok pahalı bence...birde d2 ses çipi olarak s9'un bir üst modelini kullanıyor ama anakart-ses çipi uyumu s9'da daha iyi olduğundan ve jeteffect 3.0 ile s9 ses kalitesi olarak d2'den daha iyi...
    birde s9'un amoled ekran kalitesi ve batarya süresi harika...
    ama nedense ben cowon'un sesini beğenmiyorum bence denemedim ama x-fi 2'yi baya övüyorlar ona yönelebilirsin ya da bence kral olan iriver spinn düşünebilirsin...
    alternatif olarak yeni faworim meizu m6-sl+soundmagic pl30 kombinasyonunu deneyebilirsin
    ha illa dediklerimden biri olsun dersen biraz daha sıkı pazarlık edip s9 al

• yahu size nokia n91 verelim cowon d2 den daha iyi hi-fi destekli ...
  • D2 kullanırsan tekrar creative'e dönemezsin. Cowon'u kullanması daha kolay.
    S9 almak pek mantıklı gelmedi çünkü boyutu çok büyük. Öyle geniş bir cihaz taşımayı göze alırsam iPod Touch alırım. Son nesilde ekranı inanılmaz gelişti ve jailbreak yapıldıktan sonra kurabileceğin uygulamaların haddi hesabı yok.

Yerinde olsam D2 alırdım. 4 senedir ben de onu kullanıyorum.
  • ben senin yerinde olsam s9'u alırdım daha önce 2 yıl d2 kullandım daha sonra j3 aldım 1 hafta da s9 kullandım bence şuan piyasadaki en iyi mp3 player'lardan biridir fiyatıda iyi gibi beğenmezsen çok rahat satarsın
  • Bende Cowon s9 8gb ile Cowon iaudio d2+ arasında kaldım.
  • 3 aylık konıyu hortlatmışsınız tebrik ediyorum öncelikle.

Sorunuza gelince bu söylediğiniz iki cihazın kullanım alanları çok farklı. Öncelikle ihtiyaçlarınızın ne olduğunu düşünmelisiniz. Eğer ki sürekli yanında taşıyıp sadece müzik dinleyebileceğin bir mp3 çalar arıyorsan D2 daha uygun olur. Fakat ben film de izlemek istiyorum dersen S9 daha uygundur.

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Bende Cowon s9 8gb ile Cowon iaudio d2+ arasında kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

3 aylık konıyu hortlatmışsınız tebrik ediyorum öncelikle.

Sorunuza gelince bu söylediğiniz iki cihazın kullanım alanları çok farklı. Öncelikle ihtiyaçlarınızın ne olduğunu düşünmelisiniz. Eğer ki sürekli yanında taşıyıp sadece müzik dinleyebileceğin bir mp3 çalar arıyorsan D2 daha uygun olur. Fakat ben film de izlemek istiyorum dersen S9 daha uygundur.

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Bende Cowon s9 8gb ile Cowon iaudio d2+ arasında kaldım.

Ses olarak farkları var mıdır?
  • Evet S9 daha iyi deniliyor her yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Evet S9 daha iyi deniliyor her yerde.

Anladım hocam. O zaman d2 ile iaudio d2+ arasında bir fark yok?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.