Şimdi Ara

[Çözüldü] HDD gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, İtopya'dan sipariş verdiğim toplama bilgisayarım sonunda geldi ve çok düzgün çalışıyor ama Seagate 1TB'lik HDD'im hiçbir şekilde ne bilgisayarımda, ne aygıt yöneticisinde ne de BIOS'ta gözükmüyor. 240GB'lık SSD'im olduğu için bilgisayar çalışıyor ama ben bilgisayarın bu HDD'yi görmesini nasıl sağlarım?
    Şimdiden teşekkürler

Sorunu buldum ve çözdüm:
    Kabloları vs. kontrol edip doğru takıldıklarından emin olduktan sonra ayarları kurcalarken hdd'min depolama havuzu olarak atandığını gördüm ve depolama havuzunu sildiğimde disk yöneticisinde gözükmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursecoat -- 26 Haziran 2019; 23:47:6 >

• Kabloları düzgünce monte edilmiş mi ilk olarak ona bakın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Montaj işlerinden pek anlamam bu yüzden kablolarını çıkartıp tekrar takmayı denedim :d anakarta takılan kısmı düzgünce taktım hatta diğer SATA girişlerini de denedim, olmadı. En son da HDD'ye takılan ucunu çıkartmayı denedim ama alta baktığı için çok zorlanarak çıkarttım, takmaya çalışınca da arkasına kaçtı kablo onu çıkartmaya çalışıyorum şimdi :/
  • Sonunda kabloların hepsini çıkart-tak yaptım ama malum HDD hala çalışmıyor :d
  • Şu an aygıt yöneticisi görüyor, ama harddiskim hala yok :/
    [Çözüldü] HDD gözükmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.