Şimdi Ara

[çözüldü] HTC 10 ekranı kırık, tamir ettirebilecegim bir var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zaman önce yine bu forumdan aldığım HTC 10 carbon grey renk telefonumun ekranı kırıldı, dokunmatikte sorun yok ekran çalışıyor, sadece gorilla glas camı kırıldı , buradan yardımcı olabilecek varmı ?
    Teşekkürler

Düzenleme: uzun zaman önce açtığım konuyu guncelledim telefonumun ekranini değiştirmek istiyorum yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür
    [çözüldü] HTC 10 ekranı kırık, tamir ettirebilecegim bir var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawhell -- 14 Haziran 2019; 18:39:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yeni ekran alacaksın ,ikisi ayrı satılmıyor birleşik geliyor ,değişimi biraz sıkıntılı iyi bir ustaya yaptır .

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL-D

Yeni ekran alacaksın ,ikisi ayrı satılmıyor birleşik geliyor ,değişimi biraz sıkıntılı iyi bir ustaya yaptır .
    Başka telefonlara yapılıyor, htc ye gelince sorun oluyor , htcnin modellerinde ekran sıkıntı oluyor biliyorum, kaç telefoncu gezdim zamanında ekran komple değişecek dediler yaptirmadim , şimdi yaptırmaya karar verdim bu seferde ekran bulunmuyor. HTC sağlam telefon yapıyor fakat tamir işi sıkıntılı

• sawhell kullanıcısına yanıt
    cam mı değiştireceksin ekran mı ?
  • Hangi şehir ben yaparım ama çayını içerim 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: HDWaTCHeR

Hangi şehir ben yaparım ama çayını içerim 😉
    İstanbul'dayım çay feda olsun kardeşim 😉

Konya dayım ben maalesef biraz elin yatkınsa yapabilirsin ama korkuyor musun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HDWaTCHeR kullanıcısına yanıt
    Ekranı netten sipariş Edip getirtirim fakat telefonun bir yerine zarar verir miyim supeliyim .Videosunu izleyince korktum biraz

• Dostum batarya için 10 servise gittim (şirinevler-bağcılar) kimse yanaşmadı batarya değiştirmeye en sonunda bir arkadaş vasıtasıyla tanıdık bir telefoncuya yaptırdım (değişim sırasında ekranında ufak bir siyah nokta oluştu maalesef).İş bittikten sonra ustanın bana dediği "bir daha htc10 tamir edersem dünya alem beni........"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 14 Haziran 2019; 0:40:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lBaBaCaNl

Dostum batarya için 10 servise gittim (şirinevler-bağcılar) kimse yanaşmadı batarya değiştirmeye en sonunda bir arkadaş vasıtasıyla tanıdık bir telefoncuya yaptırdım (değişim sırasında ekranında ufak bir siyah nokta oluştu maalesef).İş bittikten sonra ustanın bana dediği "bir daha htc10 tamir edersem dünya alem beni........"
    Htc one serisinin her modeli aynı, içini açtığın zaman muhakkak başka bir yerinde sorun oluyor. Bu sabah ekranı kendim değiştirdim. telefonun ısısı 48 derecelere çıkıyor yedek telefon olarak durmaya devam etsin şimdilik, inşAllah ileride düzelir

Bir gün telefoncuya gitmiştim. Tamir için ekranın önden açıldığını gördüm. Benim cihazda bu olaydan 1 ay sonra servise tamire gitti 2 ay geçti tabi hakkım olarak cihaz iadesi istedim para verdiler. Gittim u11 aldım. Bu cihazda ikinci el olduğu için biraz sıkıntısı vardı içini açtım cihazın. Bunun ekranı vs değiştirmek çocuk oyuncağı.

Htc 10 = iphone desek yeridir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.