Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Kasaya EKSTRA fan ekleme konusunda yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim bir problemim var ve bilgisayarlar konusunda cahil olduğum için sorunu çözemiyorum. siz bilgili arkadaşlardan yardım talep ediyorum.

sorunum şöyle: msi b150i gaming pro ac anakart, seidon 120v sıvı soğutucu ve modüler bi güç kaynağım var. anakarttaki sys_fan ve cpu_fan kısmına sıvı soğutucudaki fan ve radyatör bağlı. egzos vazifesi gören fan ihtiyacım olduğundan kasaya bi fan eklemem lazım. cpu_fan'da radyatör takılı, sys_fan'da ise radyatöre hava üfleyen fan var. ben bu sys fan'ı nasıl çoklayabilirim sisteme zarar vermeden? son hızda çalışmasını istemiyorum fanların o yüzden yardıma ihtiyacım var. bi de molex diye bi olay varmış, bununla kasaya ekstra fanlar ekleyebiliyormuşuz ama sanırım onda fanlar son hızda çalışırmış. bu molex olayını nasıl yapabilirim? güzelce açıklayarak aydınlatan bi kaynak malesef bulamadım.

şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omara -- 13 Aralık 2016; 14:51:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

• Y fan çoğaltici ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt
    PSU çıkışı molekse bağlarsan sürekli 12V çalışır tam güçte. Varsa anakartında fan soketine takacaksın, yoksa bir fan kontrolör alıp ona bağlayacaksın

• infra_dark kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.com/DeepCool-FAN-HUB-Cooler-Powers/dp/B008YD7B0M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481629691&sr=8-1&keywords=deepcool+fan+hub

hocam üstteki şeyi alsam işe yarar mı? anakarta takıp kontrollü kullanabilir miyim?

• Omara kullanıcısına yanıt
    girişlerin uygunsa işini görür

• infra_dark kullanıcısına yanıt
    evet hem anakart hem de fanlar 4 pin. çok sağolun hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.