Şimdi Ara

(ÇÖZÜLDÜ) OLEACC.DLL - TROJAN VİRÜSÜ BİLGİSAYARIMI MAHVETTİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
16.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetten pc de bulunamayan .dll dosyalarını indirip tekrar dene ve win defenderda çıkan o hata kodunu google' a yazmayı dene.

• Hocam bas formatı yedekleyip ne uğraşıyorsun
  • denedim hepsini
  • Çok önemli dosyalarım var
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Usb de başka birşey olması sorun olurmu boş bir usb mi lazım
  • Yedekle işte ? Ayrıca önemli dosyalar pcde taşınmaz ayrı HDD veya ssd alınır...
  • Tamam
    Kaspersky Free Rescue Disk için de aynı şey geçerli mi
  • pc açılışında başlatılan uygulamaları devre dışı bırakıp yeniden başlat aynı hata oluşacak mı... başlat-çalıştır a msconfig yazıp enter... başlangıç sekmesindeki soldaki tikleri kaldır... şayet hata almıyorsan oradaki kayıtlardan yola çıkarak sorunun kaynağını bulabilirsin...bunun kayıt kütüğündeki karşılığı başlat-çalıştır a regedit yazıp registry açıp ctrl+f ile startupreg anahtarındadır
  • kadobay kullanıcısına yanıt
    Hocam yarım saattir pc kapanmıyor kapatılıyor yazısı var sizce bu sorun ile ilgili mi? Pc çok yavaşladı
    Tamam hocam peki ubuntuyu usb ye başka bir pc üzerinden mi yazdırayım?
  • Linux yöntemiyle verileri yedekleyip format atmak en kestirme çözüm. Advanced SystemCare tarzı programlar genel olarak bir işe yaramaz kurmana gerek yok. Umarım çözebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam hocam çok teşekkür ederim deneyeceğim inşallah yapabilirim
  • Windows 10'a virüs girmez ben 10 yıldır antivirüs kullanmıyorum diyen biri vardı o nerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StartUpInfo.exe hatası geçti fakat zoom hayla 0xc000007b hatası vermeye devam ediyor birkez daha olmuştu fakat Windows Defender bu işi çözmüştü. StartUpInfo hatası HjjackThis'den sonra düzeldi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.