Şimdi Ara

(ÇÖZÜLDÜ) OLEACC.DLL - TROJAN VİRÜSÜ BİLGİSAYARIMI MAHVETTİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
16.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes virüsün üzerine düşmüş ama RAM'de olan bir hata da bu kadar soruna sebep olabilir aklında olsun.
  • 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    Olabilir fakat Windows Defender geçmişine bakınca Temp ve Advanced System Care'da da çok fazla virüs bulmuştu. 18 Ocak'ta ki aramada bulmuş
  • Basit virüsler bu kadar sorun çıkaramaz adı neydi acaba, adını Google da aratırsanız ona göre spesifik çözüm bulunabilir.
  • format atmadan önce ki aşaman yni bir kullanıcı hesabı acmak olsun son çare dernersin

• 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    Cidden bu kadar tehlikeli bit virüsü nereden aldı bilgisayarım anlamıyorum
  • Sadece ss'lere bakınca bile arka plan ben dikkatsiz kullanıldım diye bağırıyor
  • LeSöm kullanıcısına yanıt
    😑
  • Dll dosyasını yüklediğim kullanıcı hesabında 0xc000007 hatası veriyor fakat diğer kullanıcı hesabından yeni zoom kurdum bunda isr OLEACC.dll hatası veriyor
  • eğer yapabiliyorsanız usb den linux boot edin daha sonra verilerinizi harici bir harddiske yedekleyin tüm verilierinizi aldığınıza eminseniz basın formatı daha sonar windowsu kurup harddiski takmadan evvel sağlam bir antivirüs kurun sonrada harddiski takın ve virüs taraması yapın kalan virüsleride o yakalasın. başka çözüm aklıma gelmiyor

• İlaçlı uygulamalar kullanmaya devam edin, düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y1E._.

Hocam yarım saattir pc kapanmıyor kapatılıyor yazısı var sizce bu sorun ile ilgili mi? Pc çok yavaşladı
    bi şekilde çalışan islemleri görüntüleyip (ctrl+alt+del) şüpheli olan işlemlerin dosya konumunu not alıp çalışmasını durdurmalısınız. msconfig den güvenli önyüklemeyi aktif edip restart sonrası, o işlemleri manuel silip regedit te silme veya services.msc de devre dışı yapmanız gerekir. ne olursa olsun pc yi kasan dll hatası veren uygulama çalışan işlemler ve hizmetlerde kendini gösterir.
  • Herkes bir şey önermiş ben en hızlı ve etkili yöntemi söyleyeyim. Aşağıdaki sayfadan 30 günlük ücretsiz üye ol;

Free Malware Removal Tool & Secondary Scanner Download (sophos.com)

İndir programı tarasın ne var ne yok tertemiz eder.

• windlea983 kullanıcısına yanıt

Konu ana sayfaya çıkmış orada gördüm, buna denk geldim. Bahsettiğiniz kişi ben değilim ama yaklaşık 2008-2009'dan beri antivirüs kullanmıyorum. Hatta windows'un kendi güvenlik programında dahi kapatabildiğim her şeyi kapatıyorum. İşini bilen birisi, eğer dışarıdan sürekli flash disk, hafıza kartı vs. takıp durmuyorsa antivirüse ihtiyaç duymaz.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvbxq -- 17 Nisan 2021; 8:59:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi AdwCleaner ile taratin.
    Akabinde Malwarebytes Anti-Malware ile taratın.
    Akabinde Kaspersky Rescue Disk'i indirip USB'nize flashlayıp bilgisayarınızı USB'dej boot ederek taratın.
    Hata aldığınız yazılımları Revo Uninstaller ile silip tekrar kurun.
    Ve Windows Defender yerine başka bir AV yazılımı kullanın. Ve kurudugunuz AV ile bilgisayara tam tarama yapin.
    (Bilgisayar donaniminiz iyi ise Kaspersky Free veya Bitdefender Free, değil ise Avira Free tavsiye ederim.)

Bunların hiçbiri işe yaramaz ise önemli dosyalarinizin yedegini alıp, işletim sisteminizi sıfırdan kurun. Yani format atın.

• windlea983 kullanıcısına yanıt

Hiçbir yerde demedim ama bende yaklaşık 10 yıldır antivirüs kullanmıyorum. Biri bana dosya gönderecekse mail ile atmasını istiyorum yada drive ile. Virüs varsa zaten drive/gmail siliyor. Windows defenderi yeterli oluyor. Son 10 yılda zaten bilinen programlar hariç birşey indirmiyorum, crack/warez de kullanmadığımdan sorun yaşamıyorum.

• Defender ile çevrimdışı tarama seçeneğini deneyin

• unununium U kullanıcısına yanıt
    denemiştim
  • virus bu bilgisayarını mahvedecek tabiki. Ne bekliyordun pcyi mi hızlandırsın, 8gblık ram mi taksın?

• Boot olayı dışında hepsini denedim yarın onu denicem
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.