tipik net framework ve direct x sorunu |
(ÇÖZÜLDÜ) OLEACC.DLL - TROJAN VİRÜSÜ BİLGİSAYARIMI MAHVETTİ (5. sayfa)
-
-
O değil de lisedeyken sınıfta rojan adında bir çocuk vardı, ona trojan derdik. Hey gidi günler, konuyu görünce aklıma o geldi.
-
Sistem onarma yapabilirsin. Bunun için windows 10 sistem onarma diski oluşturman gerekir, dosyaların kalır sadece sistem dosyaları yenilenir. Virüsleri sileyim dersen SUPER ANTISPYWARE yazılımını öneririm.
-
Önemli veriler var ama antivirus kurulmamis. Windows defender korur sanıyorsunuz. İyi oluyor boyle antivirus kullanmayip gereh yoh yaa diyenlere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zoom'u kaldır tekrar kur.
systeminfo vs baslattan durdur. acilista calisitirilmasini engelle.
veriler degerlisiyse yedeğini tut. bugün değilse yarın öbürgün kesinlikle kaybedersin.
Çözülmediyse chipset driverını güncelle. Bu hatanın aynısını yanlışlıkla chipset driverını sildiğim zaman almıştım. Hiç bir şey yükletmiyordu. Yükleyince düzeldi. Denemeye değer.
En temizi format atmak kardeşim
-
Krdsm internetten bisey indureceksen artık total virus den taratirsjn -
Bunu yazmaya gelmiştim gidiyorum
Ek olarak,
Usb yi başka bir bilgisayarda hazirlamak lazim mümkünse. Rufus programını kullanabilirsin usb yazdirma için
Kankacigim ayriyeten açılışta kurtarma menüsünden "sistem geri yükleme" yapmayı denedin mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 21 Ocak 2021; 0:32:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rufus ile USB belleğe Hirens BootCD PE (Windows 10 olan) yazdır, sistemi ondan boot edip içindeki ESET ve Malwarebytes ile tarama yap. Sonra sorunun çözülüp çözülmediğini yazarsan ona göre başka çözümler önerebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: ROUGE44
Önemli veriler var ama antivirus kurulmamis. Windows defender korur sanıyorsunuz. İyi oluyor boyle antivirus kullanmayip gereh yoh yaa diyenlereAntivirüsler de yüzde yüz koruma sağlamıyor. Virüslü bir dosyayı kontrol için virustotal.com'a gönderdiğimizde virüsü tesbit eden antivirüs olduğu gibi tesbit edemeyenler de var. Tesbit edeni başarılı kabul edip onu kullansan o da başka bir dosyadaki virüsü bulamayabiliyor. Yani diyeceğim o ki iş yine kullanıcıda bitiyor.
-
Combofix dene oda olmazsa format şart.
-
Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama, 2 bilgisayarınız olduğunu sanıyorum ve bana en mantıklı gelen şeyi anlatacağım.
2. Bilgisayara Kaspersky ve Malwarebytes indir.
Kendi bilgisayarından önemli dosyaları flash belleğe geçir.
Kaspersky direkt flash belleği tarayacak zaten. Malwarebytes ile de tarat. Temiz çıkarsa o bilgisayara aktar.
2021 yılında bilgisayarına virüs bulaştırmayı başarabilen hala varmış ben bu virüs olayları tamamen bitti sanıyordum
-
Malwarebytes indirin onunla taratın. -
cmd yi yönetici olarak çalıştırıp;
SFC /SCANNOW
yaz. oleac.dll erişebilirlik özelliğinin bir dosyasıymış ve windows'un dosyasıymış. Görev yöneticisi açıp, ayrıntılar kısmına gelip tüm işlemleri görebileceğimiz şekilde bir ekran görüntüsü al ve paylaş.
mevcut tüm antivirüs programlarını ve iobit(advanced system care) benzeri tüm programları kaldır.
-
0x000007 sorunu genelde
Visual c+ redistributable
Framework
Directx
Eksik yada guncel olmamasindan kaynaklaniyor. -
-
Konudaki uzman arkadaşlar Kaspersky i tavsiye eder misiniz ? Lisanslı olan olacak..
HOcam geçmiş olsun. Büyük ihtimalle format tek çare gibi..
-
zemana - antimalwarebytes.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X