Şimdi Ara

(Çözüldü)sadece sata 4 girişi boot edilebiliyor neden!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bnm anakart asus p5ld2-x ve 4 sata girişi var. Sata 4 girişine hdd yada dvd room bağladığımda boot edilebiliyor ama diğer 3 satadan boot edilemiyor. başlangıçta dvd den başlamıyor sata 4 e bağlı olmadığı için.. bunun sebebi ne olabilir acaba dvd den format atamıyorum şuan görmediği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemabal -- 18 Şubat 2012; 15:30:56 >

• Bios ayarlarını yapıyormusunuz diğerlerinde?
  • elimde 2 adet sata hdd var. hepsini bağlıyorun anakarta birde sata dvd room bağlıyorum. boot menüye gelince sadece sata4 girişine ne takarsam o görünüyor. dvd takınca dvd den boot edebiliyorum yada win7 kurulu hdd takınca dvd görünmüyor hdd çalışıyor
  • boot menüsünde bir sıralama var bu sıralamaya ek olarak birden fazla hdd var ise onlar arasında bir sıralama yapılıyor. ben bir user manual ine bakayım.
  • demek istediğinizi anladım teşekkür ederim yardımınız için ancak 2 sata disk ve birde dvd bağladığımda sata disklerden biri boot menüde görülüyor. bnm anlamadığım dvd neden gözükmüyor hadi diğer hdd anakart desteklemiyor diyelim. Birde anakart üzerinde 2 kırmızı 2 siyah sata girişi var fark ediyor mu?
  • Cainsonant teşekkür ederim yardımın için ide configurasyonda sadece sata4 girişi aktifmiş diğerleri not installed yazıyordu düzelttim ve bütün sata girişleri aktif oldu teşekkür ederim cevabın için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.