Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ]Touchpad çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce toshiba laptop aldım touchpad i bazen çalışıyor bazen çalışmıyor garantisine götürmeli miyim yoksa yazılımsal bir şey midir bi ayarı falan mı vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mslmcnn -- 2 Temmuz 2014; 11:47:03 >

• quote:

bazen çalışıyor bazen çalışmıyor

Bir çalışıp bir çalışmaması normal değil.Touchpad'i kapatan Fn+F kombinasyonuna basmadığınıza emin olun
  • toshibalarda fn+f değil fn+f9 ile açılır kapanır touchpad
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

quote:

bazen çalışıyor bazen çalışmıyor

Bir çalışıp bir çalışmaması normal değil.Touchpad'i kapatan Fn+F kombinasyonuna basmadığınıza emin olun
    denedim işe yaramadı şuan çalışmıyor mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: myo_1433

toshibalarda fn+f değil fn+f9 ile açılır kapanır touchpad

çözdüm arkadaşlar teşekkürler bu arada toshiba satellite laptoplarda f5 e basmak yeterli
  • hangi satallite modelini kullanıyorsun bende satallite l505 11e vardı onda fn+f9 ile çalışıyordu şimdi ise satallite l750 1ml var ondada fn+f9
  • quote:

hangi satallite modelini kullanıyorsun bende satallite l505 11e vardı onda fn+f9 ile çalışıyordu şimdi ise satallite l750 1ml var ondada fn+f9

toshiba satellite c55
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım c serilerinde farklı l serilerinde farklı m serilerinde farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 2 Temmuz 2014; 11:53:55 >
  • quote:

sanırım c serilerinde farklı l serilerinde farklı m serilerinde farklı

c serilerinde sanırım fn+f5 yapınca sadece f5 e basmış gibi oluyorsun daha rahat bbişi yapmışlar yani neyse tekrar tekrar teşekkürler
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    FN+F diye bir kombinasyon yok zaten.F diyince klavyedeki F tuşuna basmıyoruz tabiki FN+F1 , FN+F2 , FN+F3 ......... demek istemiştim.Ne hepsini tek tek yazmaya uğraşabilirim ne de hangi laptopta hangi tuşun ne işe yaradığını bilebilirim Anlayınverin işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.