Bildirim
[ÇÖZÜLDÜ]Touchpad çalışmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
bazen çalışıyor bazen çalışmıyor
Bir çalışıp bir çalışmaması normal değil.Touchpad'i kapatan Fn+F kombinasyonuna basmadığınıza emin olun -
toshibalarda fn+f değil fn+f9 ile açılır kapanır touchpad -
denedim işe yaramadı şuan çalışmıyor meselaquote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
quote:
bazen çalışıyor bazen çalışmıyor
Bir çalışıp bir çalışmaması normal değil.Touchpad'i kapatan Fn+F kombinasyonuna basmadığınıza emin olun
-
quote:
Orijinalden alıntı: myo_1433
toshibalarda fn+f değil fn+f9 ile açılır kapanır touchpad
çözdüm arkadaşlar teşekkürler bu arada toshiba satellite laptoplarda f5 e basmak yeterli -
hangi satallite modelini kullanıyorsun bende satallite l505 11e vardı onda fn+f9 ile çalışıyordu şimdi ise satallite l750 1ml var ondada fn+f9 -
quote:
hangi satallite modelini kullanıyorsun bende satallite l505 11e vardı onda fn+f9 ile çalışıyordu şimdi ise satallite l750 1ml var ondada fn+f9
toshiba satellite c55 -
sanırım c serilerinde farklı l serilerinde farklı m serilerinde farklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 2 Temmuz 2014; 11:53:55 > -
quote:
sanırım c serilerinde farklı l serilerinde farklı m serilerinde farklı
c serilerinde sanırım fn+f5 yapınca sadece f5 e basmış gibi oluyorsun daha rahat bbişi yapmışlar yani neyse tekrar tekrar teşekkürler -
FN+F diye bir kombinasyon yok zaten.F diyince klavyedeki F tuşuna basmıyoruz tabiki FN+F1 , FN+F2 , FN+F3 ......... demek istemiştim.Ne hepsini tek tek yazmaya uğraşabilirim ne de hangi laptopta hangi tuşun ne işe yaradığını bilebilirim Anlayınverin işte
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X