Şimdi Ara

Çözülemeyen Arıza...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - aracımız 97 model 4 noktadan enjeksiyonlu tempra... sıralı sistem lpg mevcut...

-motor yüke bindiğinde ıslık sesi çıkarıyor.

yapılanlar;

-triger gergi rulmanı

-v kayışları bilimum gergi rulmanları..

-egr temizliği

yok arkadaşım motorun önünden ses geliyor çözemedik...

başına böyle bir olay gelen arkadaş var mı... neden süphelenelim bilemiyorum...

Araç hyundai servis ustasının,çözemedik... benim değil..

şanzumandan gelmiyor...

• Triger kayısını takarken sente atlatılmış gibi geldi bana anlattıklarından....Arabada bağırıp gittmiyor hissi yasıyorsan, sente atlatırılıp atlattırılmadığını kontrol etmen gerekiyor....
  • lpg beyninden geliyordur
    lpgyi kapatın benzinde deneyin bi
    quote:

Orjinalden alıntı: oto_otto4t

- aracımız 97 model 4 noktadan enjeksiyonlu tempra... sıralı sistem lpg mevcut...

-motor yüke bindiğinde ıslık sesi çıkarıyor.

yapılanlar;

-triger gergi rulmanı

-v kayışları bilimum gergi rulmanları..

-egr temizliği

yok arkadaşım motorun önünden ses geliyor çözemedik...

başına böyle bir olay gelen arkadaş var mı... neden süphelenelim bilemiyorum...

Araç hyundai servis ustasının,çözemedik... benim değil..

şanzumandan gelmiyor...

• şarj dinamosunun bilyasından gelebilir
  • sesi dinLeyip inceLemeden ne desem yaLan oLur..!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: djsoo

Triger kayısını takarken sente atlatılmış gibi geldi bana anlattıklarından....Arabada bağırıp gittmiyor hissi yasıyorsan, sente atlatırılıp atlattırılmadığını kontrol etmen gerekiyor....

trigerin sentesine bizzat baktım, sökerken bir diş atlamış haldeydi...takarken tamamen kontrol ettik...

şarz dinamosundan şüphelendik ama şarzın kayışını söktüğümüzdede aynı ses geliyordu...

benzinde aynı ses geliyor...

bu arada ustamın arabası, yani hyundai, seat, ve renault servisliği yapmış birisi ve ünv mezunu biz bu olayı çözemedik.
  • BOSCH CAR SERVİCE diyorum
  • DURUR İKEN Mİ HARKET HALİNDEMİ İKİSİNDEMİ ?100 KM/H DA BOŞA AL HALA SES GELİYOR MOTOR İLE İLGİLİ DEĞİLDİR. ÖN TAKIM VE RULMANLARINA BAKTIR.
  • sorun çözüldü, bu araç 97 modeller bu sesi alternatörden yaparmış, o sesi ararken devirdaim, bilmum gergi bilyaları değişmiş oldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.