Merhaba arkadaşlar herkese iyi geceler Sorum bu ben her dersten ikişer tane kaynak çözdüm ayt adına şu an ama bir tane daha kaynak aldırmak aileme bilmiyorum koyuyor çünkü zaten mezunum bende diyorum ki mesela fizik adına 345 i çözdüm ve şu an paraf bitmek üzere bu bittikten sonra tekrar için 345 kitabımı silip tekrar cozsem boşa kulaç atmış olur muyum sizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çözülmüş kitapları silip baştan çözmek
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam konular ne durumda ?
İnternetiniz vs var mı ?
Dershaneye vs gidiyor musunuz ?
Kitapların orijinalleri pahalı ;)
Konular çok şükür iyi ayt geçen sene kaldırılan konular hariç diğer konular bitti tekrarları da yapıldı Çarşamba diğer konulara da başlıyorum intenretim var ve yanlıs anlaşılma oldu galiba hocam durumum fena da sayılmaz:) sadece su an dükkanımız da kapalı öyle aileme gidip sürekli kitap aldırmak istemiyorum orijinalleri pahalı derken diğer bir seçeneğimiz nedir
Hocam kitapların fotokopilerini çekip ucuza satan emek hırsızları var şikayet etmek için onları bulabilirsiniz
Arkadaş ironi yapmış:)
Hocam yaşadığınız şehirde 2. Elciler varsa gidip bakabilirsiniz beş on lira oluyor en fazla ve çok azı çözülmüş oluyor. Aynı kitabı tekrar çözmek size yol kat ettirmez bence. İnstagramdan @kitabinipaylas a bakabilirsiniz bir tanıdığım böyle bir şey yapıyor. En son çare youtube dan soru çözüm videosu izleyebilirsin hem bakış açısı olmuş olabilir ama kalıcı bir çözüm değil tabi. Fotokopi de olabilir ama ne kadar fiyat farkı olur bilmiyorum cidden -
Dikkate alacağım teşekkür ederim :)
:) bence de bu emek hırsızlarını şikayet edebilirsiniz hocam -
Başlarda letgo dan kovaladim bir süre ama orda da kitaplar nerdeyse aynı fiyattan satılıyordu sahaf aklıma gelmemişti teşekkür ederim
Aynen öyle hocam yaşasın öğrenciyi sömürme üstüne kurulan sistem😄
çözdüğün kitaptaki güzel zor önemli vs.soruları işaretlediysen sadece onları tekrar çözmen faydalı olabilir. ayrıca farklı tip soru görmek adına youtubeda soru bankalarının çözümlerini de kitap almadan izleyebilirsin.eğer konu bilgin iyiyse oldukça faydalı ve yormayan bi çalışma olur x1.5 hızda.
-
Teşekkür ederim tavsiyen için
kitapların pdfini bulup fotokopi çektirebilirsin vivacopyi kullanıyorum ben çıktılar için normal kitaptan çok daha ucuza geliyor tek eksik yanı siyah beyaz olması o da önemsiz bence
-
Teşekkür ederim bende öyle yapmaya karar verdim renk mühim değil zaten bencede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X