Şimdi Ara

Cpu 100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana yardım edecek biri varmı tam 3 haftadır bi sorunla uğraşıyorum sorunum şu : bilgisayarı açtığımda svcghos.exe cpu kullanımı 100 yapıyor google chromeyi açınca 0 a düşüyor googlede bişi açınca 100 e çıkıyor alta indirince 0 a düşüyor virüs taraması yaptın 3 tane truva atı trüve mi ne buldu sildi spyware doctor ilede tarattım 30 tane virüs buldu ama silmek için lisans istiyor. (yeni format attırdım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carussed -- 4 Mayıs 2012; 19:31:12 >

• Format attıktan sonraki kurduğun programlarda muhtemelen bir sıkıntı mevcut.Sen hayır virüssüz desen bile onlar kendilerini exe lerin içine saklanmış olabilir.
  • Merhaba,

Sanırım format sırasın da sadece işletim sisteminin bulunmuş olduğu partitionu biçimlendiriyorsunuz.. Yüksek ihtimal diğer partitionlar da zararlı yazılım mevcut yada kullanmış olduğunuz yazılımlar da, flash bellek de..

Bunları kontrol etmeniz gerekmektedir.
  • virüs var silmek için lisans istiyor..ayrıca bu sorun sadece tarayıcılarda oluyor konuya cevap yazan arkadaşlar yanlış yazmışım formatı ben atmadım attırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carussed -- 5 Mayıs 2012; 18:05:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Kullanımı %100 e çıkıyor.
    16 yıl önce açıldı
    Ryzen 5 5600 BIOS'da 95 derece
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.