windows8.1 kullanıyorum bilgisayarda işlem yapmazsam 3 dakika sonra %100 işlemci kullanılmaya başlıyor aida64 ile kontrol ettim. işlemcim i7 4700hq. antivirüs programı kullanmıyorum kişisel bilgi bulundurmadığımdan sadece bilgisayar performansını düşüren bi virüs bulaşırsa görev yöneticisinden ismini bulup araştırma yapar silerdim. işin ilginç tarafı görev yöneticisini açtığımda işlemci kullanımı olmuyor. 7 yıldır karşılaştığım en ilginç durum.
Bu aralar şu tarz virüslerden bahsediliyor. Kripto denen bir olay var. Bilgisayarın şifre mi ne çözüyormuş senin haberin olmadan. Yani başkasına çalışıyon senin haberin olmadan. O tarz bir virüs yemiş olabilirsin.
Malwarabytes sorunu çözdü teşekkürler arkadaşlar yalnız söylemeden geçemiycem imleç dahil bilgisayara hiç dokunmadığınızda 3 dakika sonra başlama %100 cpu kullanma , imleci hareket ettirdiğiniz anda durma ve görev yöneticisi açıkken çalışmama özellikleriyle bende birinci sırayı aldı bu Malwara yaratıcı bir çalışma olmuş ;)
quote:
Orijinalden alıntı: kozanal
Malwarabytes sorunu çözdü teşekkürler arkadaşlar yalnız söylemeden geçemiycem imleç dahil bilgisayara hiç dokunmadığınızda 3 dakika sonra başlama %100 cpu kullanma , imleci hareket ettirdiğiniz anda durma ve görev yöneticisi açıkken çalışmama özellikleriyle bende birinci sırayı aldı bu Malwara yaratıcı bir çalışma olmuş ;)
Bence en dandiğinden bile olsa bir virüs programı kullan derim. Basit bir virüs bile bulaşsa "sinek küçüktür ama mide bulandırır" misali olmasın.